Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ζωντανή μετάδοση: Καταμέτρηση των ψήφων του Εκλεκτορικού κολλεγίου

Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται μετέωρο. Στις 6 Ιανουαρίου, η κοινή σύνοδος του Κογκρέσου θα μετρήσει τις ψήφους του Εκλεκτορικού Κολλεγίου για να καθορίσει το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Θα καλύψουμε ζωντανά το γεγονός απευθείας από την Ουάσιγκτον. Από τις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας, θα σας μεταφέρουμε ζωντανές ενημερώσεις καθόλη την διάρκεια

της ημέρας από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Η ζωντανή μετάδοση θα αρχίσει στις 6 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ.

Στις ιστοσελίδες:

Ιστοσελίδα NTD:
https://www.ntd.com/

Κανάλι YouTube NTD:
https://www.youtube.com/user/NTDTV

The Epoch Times YouTube channel:
https://www.youtube.com/epochtimesdigital

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece


https://theepochtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters