Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Η Πολιορκία του Καπιτωλίου έφερε στο φως στο τεράστιο υπόγειο δίκτυο σηράγγων

Ένας λαβύρινθος υπόγειων διόδων, μερικά από τα οποία χρονολογούνται εκατοντάδες χρόνια, συνδέει βασικά κτίρια κάτω από την Ουάσιγκτον.

Ακόμη και πριν από πρωτοφανή πολιορκίας αυτής της εβδομάδας το Καπιτώλιο των ΗΠΑ από έναν όχλο των υποστηρικτών του προέδρου Donald Trump, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε για στην Εμπόλεμη Ζώνη «s τροχαίο κάλυψη των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν, υπήρχαν δυσοίωνο δείκτες του τι επρόκειτο να συμβεί. 
Αυτό περιλάμβανε την ανακάλυψη βόμβων σωληνώσεων κοντά σε κοντινά κτίρια γραφείων του Κογκρέσου νωρίτερα την ημέρα, η οποία είχε προκαλέσει εκκένωση, τουλάχιστον εν μέρει μέσω υπόγειων σηράγγων. Όταν το ίδιο το Καπιτώλιο παραβιάστηκε, τα μέλη του Κογκρέσου και ο Αντιπρόεδρος Mike Pence, μεταξύ άλλων, εισήχθησαν στην ασφάλεια μέσω υπόγειων διαδρόμων.

Αυτά τα περιστατικά υπογράμμισαν το μεγάλο δίκτυο σηράγγων που βρίσκεται κάτω από το Κάπιτολ Χιλ, καθώς και άλλους υπόγειους συνδέσμους σε όλη την Ουάσιγκτον. παρουσιάστηκε χθες, έχουν επίσης σαφή αξία στο να βοηθούν τους ανθρώπους να διαφύγουν στην ασφάλεια κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Οι νομοθέτες είχαν ήδη ενημερωθεί να κάνουν αυξημένη χρήση τους στις 6 Ιανουαρίου, απλώς για να αποφύγουν να συναντήσουν διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ .


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ AP / ANDREW HARNIK

Οι άνθρωποι εκκενώνονται από το House Camber καθώς οι διαδηλωτές προσπαθούν να εισέλθουν στο House Chamber στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, στην Ουάσινγκτον.

Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές για την εκκένωση του Κτιρίου Office Cannon House, καθώς και του James Madison Memorial Building της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, όλα τα οποία βρίσκονται στα νοτιοανατολικά του Καπιτώλιο των ΗΠΑ, οι λόγοι δεν ήταν αμέσως σαφείς. Ενώ το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου ήταν στα πλήθη των υποστηρικτών του Τραμπ που ετοιμάζονταν να εισβάλουν στο Καπιτώλιο, η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ προειδοποίησε τους κατοίκους του κανόνι για την απειλή.

Χωρίς να αναφέρει τις ιδιαιτερότητες των αυτοσχέδιων εκρηκτικών συσκευών (IED), η Αστυνομία του Καπιτώλιο προέτρεψε τους κατοίκους του Cannon να παραμείνουν ήρεμοι και να μετακινηθούν «με ασφαλή τρόπο» στις εξόδους, λόγω της «αστυνομικής δραστηριότητας», σύμφωνα με το NBC Washington . Ένα άλλο μήνυμα κάλεσε τους υπαλλήλους να «κλείσουν πόρτες πίσω σας αλλά να μην κλειδώσετε».

"Εάν βρίσκεστε στο Κτήριο Cannon, πάρτε επισκέπτες, κουκούλες διαφυγής και Go Kits και αναφέρετέ το στη σήραγγα του Νότου που συνδέεται με το κτίριο Longworth", δήλωσε η αστυνομία του Καπιτώλιο στο προσωπικό εκεί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του NBC News Scott MacFarlane.

ΝΕΟ: Η αστυνομία του Καπιτώλιο των ΗΠΑ προειδοποιεί το προσωπικό του Cannon House Office Bldg: "Εάν βρίσκεστε στο Κτήριο Cannon, πάρτε επισκέπτες, κουκούλες διαφυγής και Go Kits και αναφέρετε στη σήραγγα του Νότου που συνδέεται με το Longworth Bldg"- Scott MacFarlane (@MacFarlaneNews) 6 Ιανουαρίου 2021

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι υπήρχε στο εν λόγω "Go Kits", αλλά πιθανότατα ήταν εφοδιασμένα με διάφορα είδη επείγουσας ανάγκης και επιβίωσης, όπως πράγματα όπως είδη πρώτων βοηθειών και ραβδιά ή μικρούς φακούς. Οι φωτογραφίες από το Καπιτώλιο μετά από διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ έκαναν είσοδο δείχνουν μέλη του Κογκρέσου και άλλοι να φορούν αυτό που φαίνεται να είναι μάσκες ILC Dover SCape CBRN30 .


ANDREW HARNIK / AP

Μια γυναίκα φοράει μια μάσκα αερίου έκτακτης ανάγκης τύπου ILC Dover SCape CBRN30 στο House Chamber of the Capitol στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Πρόκειται για μάσκες αερίου τύπου κουκούλας έκτακτης ανάγκης με ενσωματωμένο ανεμιστήρα αέρα με μπαταρία, για να διατηρήσετε τους επικίνδυνους ρύπους, συμπεριλαμβανομένων χημικών και βιολογικών παραγόντων. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να γίνονται γρήγορα σε κρίση, ακόμη και από άτομα με ελάχιστη εκπαίδευση. Ο σχεδιασμός της κουκούλας, που σφραγίζει γύρω από το λαιμό του χρήστη, προορίζεται επίσης να βοηθήσει άτομα που μπορεί να φορούν γυαλιά ή να έχουν ουσιαστικά μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού τους ή οι μεγάλες γενειάδες να πάρουν τη μάσκα γρήγορα και χωρίς πρόβλημα. Άλλες εταιρείες εκτός του ILC Dover κατασκευάζουν επίσης μάσκες αερίου και αναπνευστήρες τύπου κουκούλας με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τη δική τους παροχή οξυγόνου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αποφυγή πυρκαγιών.

Δεν είναι σαφές εάν το προσωπικό του κτιρίου Cannon, το Go Kits και οι μάσκες στο χέρι, έφτασαν στην πορεία προς το κτήριο Longworth απέναντι από τη νότια σήραγγα ή αν απλώς είχαν προστατευτεί στη θέση τους σε αυτό το πέρασμα. Είναι λιγότερο σαφές πώς πραγματοποιήθηκε η εκκένωση του James Madison Memorial Building, αλλά φαίνεται πιο πιθανό από ότι ορισμένα άτομα εκεί επίσης έκαναν έξοδο χρησιμοποιώντας σήραγγες που το συνδέουν με το κτίριο Thomas Jefferson και το κτίριο John Adams, επίσης εγκαταστάσεις ανήκει στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου.

Οι σήραγγες που συνδέουν τα Κτήρια Cannon και James Madison με το Καπιτώλιο και άλλα κοντινά κτίρια, καθώς και διάφορα υπόγεια γκαράζ στάθμευσης, αποτελούν μέρος ενός λαβύρινθου με τουλάχιστον 19 υπόγεια περάσματα στο Λόφο του Καπιτώλιο από τα οποία μπορούν να κινηθούν άνθρωποι και οχήματα. Οι πρώτες σήραγγες που προέρχονταν από το ίδιο το κτίριο του Καπιτωλίου, η κατασκευή των οποίων ολοκληρώθηκε αρχικά το 1800, και οι οποίες ανακατασκευάστηκαν ουσιαστικά μετά την πυρκαγιά των βρετανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812, χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. Το πρώτο από αυτά, που έσκαψε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, προοριζόταν για εξαερισμό, ακολουθούμενο από μια σύνδεση με το τότε κτίριο της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, το 1898, μέσω του οποίου τα βιβλία πέρασαν σε έναν ηλεκτροκίνητο μεταφορέα. Αυτό το τελευταίο σύστημα δυστυχώς δεν λειτουργεί πλέον.


ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ


Μια χρονολογημένη εικόνα του μεταφορέα μέσα στη σήραγγα του βιβλίου μεταξύ του Καπιτωλίου και της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου.


Οι πρώτες σήραγγες από το Καπιτώλιο που προορίζονταν για χρήση από ανθρώπους ήταν αυτές που τη συνδέουν με το κτίριο Cannon, καθώς και το κτίριο γραφείων της Γερουσίας Russell προς τα βόρεια. Ήταν και παραμένουν κτίρια δορυφορικών γραφείων όπου εργάζονται πολλοί νομοθέτες της Αμερικής. Το κτίριο Cannon άνοιξε το 1908, με το κτίριο Russell να τελειώνει τον επόμενο χρόνο. Από την αρχή, το κτίριο του Russell είχε επίσης ένα σύστημα αυτοκινήτων μετρό , αρχικά μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα Studebaker που θα οδηγούσαν τη διαδρομή, για να μετακινήσουν τους γερουσιαστές και άλλους από και προς το Καπιτώλιο.




ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ

Ένα ηλεκτρικό μετρό Studebaker μέσα στη σήραγγα Russell το 1909.


Καθώς το αποτύπωμα του Κογκρέσου στο Κάπιτολ Χιλ συνέχισε να επεκτείνεται τον επόμενο αιώνα, έτσι και ο αριθμός των σηράγγων. Τα περάσματα έχουν διευρυνθεί και βελτιωθεί σταθερά. Σήμερα, για παράδειγμα, η σήραγγα Cannon ανάμεσα σε αυτό και το Καπιτώλιο είναι πιο κοντά σε μια υπόγεια πόλη από μια σήραγγα απλής πρόσβασης, με κατάστημα επισκευής υποδημάτων, ταχυδρομείο, πιστωτική ένωση και καφετέρια κατά μήκος της διαδρομής. Διακρίνεται επίσης από το έργο τέχνης στους τοίχους του, που παρέχεται από μαθητές από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρομοίως, μερικές από τις σήραγγες που οδηγούν έξω από το James Madison Memorial Building φιλοξενούν τα γραφεία του Αρχιτέκτονα του Καπιτωλίου , ο οποίος είναι υπεύθυνος για ένα κατάστημα τοιχοποιίας, ένα ξυλουργείο και μηχανοστάσια που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση των κτιρίων του Capitol, καθώς και ένα μποντέγκα.

Είναι πάντα υπέροχο να περπατάτε στο @uscapitol για ψήφους και να βλέπετε τα βραβευμένα έργα τέχνης της περιοχής μας στη σήραγγα του Cannon.

Το φετινό νικητήριο κομμάτι από το Σίδνεϊ Γκρέβεν του Green High School μόλις εμφανίστηκε για να το δουν όλοι. Ρίξτε μια ματιά: pic.twitter.com/IhHp9G77vu- Εκπρόσωπος Jim Renacci (@RepJimRenacci) 15 Ιουνίου 2018


Το σύστημα του μετρό Capitol έλαβε επίσης αναβαθμίσεις και βελτιώσεις , πρώτα με τη μορφή ενός μονό σιδηροδρόμου που αντικατέστησε το Studebakers, το οποίο τελικά έδωσε τη θέση του σε πιο παραδοσιακές συνδέσεις ελαφρού σιδηροδρόμου. Από το 1960, προστέθηκαν επιπλέον γραμμές μετρό για να καλύψουν άλλα γραφεία του Κογκρέσου πέρα ​​από το κτίριο του Russell. Σήμερα, έχει συνδέσμους προς τα κτίρια γραφείων Dirksen και Hart Senate, καθώς και το κτίριο γραφείων Rayburn House. Ο Rayburn περιλαμβάνει επίσης ένα γυμναστήριο για νομοθέτες και ένα σκοπευτήριο για την αστυνομία του Καπιτώλιο των ΗΠΑ .







Επιπλέον, είναι από καιρό προφανές ότι οι σήραγγες προσφέρουν επίσης έναν πολύτιμο τρόπο για τα άτομα να βγουν από διάφορα κτίρια σε μια κρίση, ή σε ένα μέρος όπου μπορούν να καταφύγουν, εάν είναι απαραίτητο. Το 1958, η κυβέρνηση των ΗΠΑ όρισε τη σήραγγα μεταξύ του Καπιτωλίου και του Ράσελ, χτίζοντας καταφύγιο, σύμφωνα με το έργο της Ουάσινγκτον . Οι αλλαγές στη στάση ασφαλείας μετά από πυροβολισμό δύο αξιωματικών της Αστυνομίας του Καπιτώλιο από έναν άνδρα που πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια το 1998 οδήγησαν επίσης στο κλείσιμο πολλών σηράγγων στο ευρύ κοινό ως προφύλαξη ασφαλείας.

Το τελευταίο μεγάλο κύμα υπόγειων εργασιών γύρω από το Capitol Hill, τουλάχιστον για το οποίο γνωρίζουμε, ήταν μέρος μιας μεγάλης επέκτασης του κτιρίου του Capitol το 2000. Μια τριώροφη, 580.000 τετραγωνικών ποδιών υπόγεια σκαμμένη αμέσως στα ανατολικά με νέους υπόγειους συνδέσμους με διάφορα γύρω κτίρια γραφείων.

Αυτή η εργασία περιελάμβανε μια μεγάλη σήραγγα που εκτείνεται πάνω από 1.000 πόδια στα βορειοδυτικά. Αυτό το απόσπασμα είναι φαινομενικά μια διαδρομή για σκουπίδια, επιτρέποντάς τους να ελεγχθούν από το προσωπικό ασφαλείας για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδια όπλα σε ασφαλέστερη απόσταση από την έδρα του νομοθετικού σώματος της Αμερικής.


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ


Μια εικόνα που δείχνει την εργασία στη σήραγγα απορριμμάτων φορτηγών το 2003.


Ωστόσο, το έργο Washington Tunnels σημείωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της σήραγγας στη δεκαετία του 2000, ο αρχιτέκτονας του Καπιτωλίου φάνηκε να αφαιρεί συστηματικά όλα τα δελτία τύπου και τις εικόνες που σχετίζονται με την κατασκευή του από τον ιστότοπό του, αν και αυτές οι πληροφορίες παραμένουν εύκολα προσβάσιμες στο διαδίκτυο αλλού. Αυτό θα μπορούσε να δείξει ότι έχει πιο ευαίσθητες λειτουργίες, όπως ως καθορισμένη διαδρομή για την εκκένωση μελών του Κογκρέσου και άλλων VIP από το Καπιτώλιο κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, κάτι που δεν θα ήταν απαραιτήτως εκπληκτικό. 



Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, ο Αντιπρόεδρος Pence και τουλάχιστον ορισμένα μέλη του Κογκρέσου έσπευσαν έξω από το κτίριο μέσω μη καθορισμένων σηράγγων. «Ήμασταν κάτω στο υπόγειο και περιηγηθήκαμε στις σήραγγες, και υπήρχε σύγχυση ως προς το πού μας ήθελαν», δήλωσε αργότερα ο εκπρόσωπος Pete Aguilar, Δημοκρατικός της Καλιφόρνια . «Λίγοι από εμάς πήγαμε στην καφετέρια, η οποία ήταν κλειδωμένη, και μας άφησαν».


Το MSNBC που ανέφερε ότι η Μυστική Υπηρεσία έπρεπε να οδηγήσει τον Πένες έξω από το Καπιτώλιο μέσω υπόγειων σηράγγων. . . για να τον προστατεύσει από έναν θυμωμένο όχλο που έστειλε ο Τραμπ.- Radley Balko (@radleybalko) 6 Ιανουαρίου 2021


Μετά την αναχώρησή του, τουλάχιστον μερικά από αυτά τα άτομα μεταφέρθηκαν στο Fort McNair του Στρατού των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Το Fort McNair είναι γνωστό ότι αποτελεί μέρος των σχεδίων συνέχειας της κυβέρνησης , τα οποία εφαρμόζονται για να διασφαλίσουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σε διάφορα είδη έκτακτης ανάγκης. Η «σήραγγα απορριμμάτων» θα παρείχε τουλάχιστον μία πολύ ξεκάθαρη διαδρομή για τα οχήματα να οδηγούν κατευθείαν κάτω από το Καπιτώλιο, να παραλάβουν βασικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους και, στη συνέχεια, να οδηγήσουν αμέσως πίσω και να κατευθυνθούν προς το McNair, το οποίο είναι περίπου ένα μίλι-και-α- μισό με το αυτοκίνητο στα νότια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι σήραγγες του Κάπιτολ είναι σχεδόν οι μόνες που συνδέουν τα κυβερνητικά κτίρια των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, την DC και την ευρύτερη περιοχή της Εθνικής Πρωτεύουσας (NCR), που δεν αποκαλύπτονται δημόσια. Ο Λευκός Οίκος, για παράδειγμα, έχει το δικό του λαβύρινθο από σήραγγες από κάτω. Όπως και με το Καπιτώλιο, αυτό περιλαμβάνει ένα που χρησιμοποιείται τακτικά ως σύνδεσμος προς τα γραφεία στο γειτονικό κτίριο γραφείων του Eisenhower, γνωστό και ως το Old Executive Building.

Ο Λευκός Οίκος διαθέτει επίσης ένα υπόγειο μονοπάτι για να επιτρέπει στα οχήματα να εισέρχονται και να βγαίνουν διακριτικά που έχει την είσοδό του στο πίσω μέρος του παραρτήματος του Υπουργείου Οικονομικών δύο τετράγωνα μακριά. Η προέλευση αυτού του υπόγειου περάσματος ανάγεται στην περίοδο αμέσως μετά την επίθεση της Ιαπωνίας στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941, όταν μια αρχική σήραγγα σκάφη μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Οικονομικών για να παρέχει ένα πιο σκληρό μέσο διαφυγής στην εκδήλωση μιας έκπληξης εναέρια επίθεση στην πρωτεύουσα του έθνους.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν οι εργασίες για μια πραγματική αποθήκη κάτω από τον Λευκό Οίκο, η οποία έκτοτε εξελίχθηκε στο Προεδρικό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (PEOC). Ένα νέο τεράστιο καταφύγιο χτίστηκε κάτω από το γρασίδι του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα. Μπορείτε να διαβάσετε για το PEOC και αυτή τη νέα εγκατάσταση σε αυτό το παρελθόν κομμάτι War Zone . Το Camp David διαθέτει επίσης μια μεγάλη υπόγεια αποθήκη. Στη δεκαετία του 1960, το Πεντάγωνο εξερεύνησε ενεργά την κατασκευή ενός τεράστιου σούπερ καυσίμων κάτω από την Ουάσιγκτον που θα είχε συνδεθεί με αυτήν, καθώς και ο Λευκός Οίκος και η έδρα του Υπουργείου Εξωτερικών, σχεδιάζει να διαβάσετε περισσότερα σε αυτήν την προηγούμενη ιστορία της Ζώνης Πολέμου .


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ


Ο τότε αντιπρόεδρος Dick Cheney, κάθισε στο κέντρο, στο Προεδρικό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (PEOC), στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.


Υπάρχουν και άλλοι μεγάλοι ιστότοποι της κυβέρνησης σχετικά με τη συνέχεια. Αυτά είναι το Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης Mount Weather στην κοιλάδα Shenandoah της Βιρτζίνια και το συγκρότημα Raven Rock Mountain στα Appalachian Mountains κοντά στη Σύνοδο Κορυφής Blue Ridge στη νότια Πενσυλβανία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις εγκαταστάσεις, καθώς και άλλα υπόγεια κυβερνητικά κατασκευαστικά έργα στην πρωτεύουσα του έθνους και αλλού σε ολόκληρη τη χώρα, σε αυτά τα προηγούμενα χαρακτηριστικά του War Zone .

Υπάρχουν και διάφοροι άλλοι τύποι υπόγειων σηράγγων στην πρωτεύουσα του έθνους, μερικοί από τους οποίους χρονολογούνται από αιώνες και δεν είναι πλέον προσβάσιμοι στο κοινό. Υπάρχουν υδραγωγεία, υπονόμοι και σήραγγες ατμού, καθώς και διάφορες σήραγγες που σχετίζονται με τη μεταφορά, όπως αυτές για το σύστημα μετρό του μετρό. Ορισμένες παλιές σήραγγες που δεν χρησιμοποιήθηκαν, που κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 20ου αιώνα, έχουν αναθεωρηθεί από τότε για άλλες χρήσεις, όπως ως χώροι για εκθέσεις τέχνης και μουσικές παραστάσεις .

Η αξία της ύπαρξης όλης αυτής της υποδομής έγινε σαφής αυτή την εβδομάδα με την εισβολή του Καπιτωλίου, στην οποία μια γυναίκα πυροβολήθηκε από αστυνομικό του Καπιτώλιο. Ένας άλλος αστυνομικός του Καπιτώλιο πέθανε από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των γεγονότων. Τρία άλλα άτομα πέθαναν από αυτό που έχει αναφερθεί ως «ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», αλλά υπάρχουν αναφορές ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά θα μπορούσαν να ήταν κάποιος που συνθλίφθηκε μέχρι θανάτου υπό το πλήγμα. Πολύ περισσότερο προσωπικό ασφαλείας και μέλη του πλήθους υπέρ του Τραμπ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η βία θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ AP / ANDREW HARNIK


Ένας αξιωματικός του Γραφείου Αλκοόλ, Καπνού και Πυροβόλων Όπλων (ATF) βοηθά στον καθαρισμό του Καπιτωλίου μετά την απομάκρυνση ενός όχλου υπέρ του Τραμπ στις 6 Ιανουαρίου 2021.


«Αυτά τα άτομα επιτέθηκαν ενεργά στους αστυνομικούς της Καπιτώλης των Ηνωμένων Πολιτειών και σε άλλους ένστολους αξιωματικούς επιβολής του νόμου με μεταλλικούς σωλήνες, εκκένωσαν χημικά ερεθιστικά και πήραν άλλα όπλα εναντίον των αξιωματικών μας. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτώλιο, Στίβεν Σουντ, ο οποίος είναι έτοιμος να παραιτηθεί εν μέσω σοβαρών ερωτήσεων σχετικά με τον χειρισμό της κατάστασης από τη δύναμή του, δήλωσε σε ανακοίνωση τύπου στις 7 Ιανουαρίου.

Αμέσως μετά την πολιορκία στο Καπιτώλιο αυτήν την εβδομάδα, έχουν ήδη ληφθεί πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ανέγερσης προσωρινής περίφραξης σε ολόκληρο το συγκρότημα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τίποτα σαν αυτό που συνέβη στις 6 Ιανουαρίου σύντομα, αλλά αν συμβεί ένα άλλο περιστατικό όπως αυτό, οι σήραγγες κάτω από το Capitol Hill θα παραμείνουν εξίσου σημαντικές διαδρομές για άτομα που θέλουν να φτάσουν στην ασφάλεια όπως αυτό έκανε σε αυτήν την περίπτωση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters