Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ (09.01.2021) : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !! ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΝΑΝΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΑ ΕΠΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ !!!  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!   ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!   

Καλημέρα φίλε Αποστόλη!

Ναι, ανέβασε το προηγούμενο μήνυμα που σου έστειλα. Έχεις το ελεύθερο!

Κατά δεύτερον, εδώ γίνεται "πυρηνικός βομβαρδισμός" πληροφοριών. Έχουμε στην κυριολεξία πόλεμο. Το μόνο που μένει είναι να βγούνε τα τανκς και τα όπλα. Η φασιστερά έχει ξεκινήσει τη δικτατορία. Εάν αυτό επιτραπεί να συνεχίσει, έρχεται και το τέλος του πλανήτη.

Για την κοπέλα που δολοφονήθηκε. Δε δολοφονήθηκε. Είναι στημένο από την Ελίτ. Βγήκανε δυο αναλυτές, ένας εκ των οποίων είναι έμπειρος στη βαλλιστική. Το όπλο είχε άσφαιρα. Οι αστυνομικοί πίσω από την κοπέλα είναι ψεύτικοι (έχουν αναγνωριστεί). Η πορεία της σφαίρας είναι φυσικώς αδύνατη και υποδεικνύει ότι σφηνώθηκε στο λαιμό της, γιατί εάν το τραύμα ήταν διαμπερές, θα υπήρχε διασπορά αίματος. Δεν υπήρξε καμία διαφορά, ούτε κατά το χτύπημα. Η κοπέλα κρατούσε το λάθος μέρος του λαιμού της και με το λάθος χέρι. Πυροβολήθηκε από αριστερά, και κράταγε το δεξί μέρος του λαιμού της με το δεξί χέρι. Αυτό έπρεπε να είχε 100% επιφέρει διαμπερές τραύμα. Αυτό δε συνέβη. Επίσης, ο κάθε στρατιωτικός γνωρίζει ότι τραύμα στο δεξί μέρος του λαιμού απαιτεί κλείσιμο πληγής με το αριστερό χέρι, λόγω αυξημένης δύναμης. Η κοπέλα το "έκλεισε" με το δεξί. Δεν είναι βετεράνος στρατιωτικός. Οι πληροφορίες της είναι 100% ψεύτικες.

Μετά την ανάλυση, κάθισα με τη γυναίκα μου (έμπειρη νοσοκόμα με χρόνια σε trauma emergency units & ψυχιατρική). Σε ανάλυση σχεδόν καρέ-καρέ, φτάσαμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Το αίμα που έδειξε από το στόμα δεν ανταποκρίνεται στο είδος του υποτιθέμενου τραύματος. Είναι σα ν' αδειάζεις βαρέλι και να γεμίζεις μετά βίας φλυτζάνι του εσπρέσσο.

Ένας αναλυτής τράβηξε όλες τις πληροφορίες της "δολοφονημένης". Όλο το παρελθόν της είναι φτιαχτό. Η επιχείρηση την οποία φέρεται να έχει, είναι ανύπαρκτη. Οι υποτιθέμενες φωτογραφίες της από το εσωτερικό της εταιρίας είναι στην ουσία αγρός. Στην ουσία τα προφίλ της είναι ψεύτικα.

Τώρα, ο λόγος που έγινε αυτή η "δολοφονία" είναι ο εξής:

(ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΛΠ.  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ , ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ....   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!   ΤΥΧΑΙΟ;;;;)

Λόγω της "δολοφονίας", οι προδότες ενεργοποίησαν έκτατη ανάγκη στο Καπιτώλειο, και λειτουργούν μόνον με προσωπικό ασφαλείας, δηλαδή μόνο με τα καθάρματα που εμπιστεύνται. Φοβούνται μην τους την έχουν στημένη. Με βάση αυτό, ξετίναξαν όλους τους λογαριασμούς των social media όσων υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Τραμπ. Στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, πολίτες. Ένας σκασμός απαγορεύσεων. Κομμουνιστική δικτατορία.

Προσωπικα "σφάχτηκα" με μερικούς φασιστερούς. Το επίπεδο άγνοιας και ηλιθιότητάς τους είναι διαγαλαξιακών διαστάσεων. Πρόκειται για άτομα που κάνουν τεστ IQ και τους έρχεται πίσω αρνητικό.

Εντός της ημέρας έγιναν μαζικές κινήσεις χρηστών, δεκάδες εκατομμύρια, από το Twitter & Facebook στο Parler και στο Gab. Ήδη και το MeWe αρχίζει και μεγαλώνει. Η Apple εξεδωσε τελεσίγραφο εκκαθάρισης της εφαρμογής Parler εάν δεν υιοθετήσει την κομμουνιστική λογοκρισία εντός 24 ωρών. Μένουν περίπου 20. Με το που εμφανίστηκε ο Τραμπ στο Parler, η Google διέγραψε αμέσως την εφαρμογή από το Play Store.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη, οργανωμένη και πιο αισχρή κατάλυση του Αμερικανικού Συντάγματος καθώς και μια σειρά παρανομιών, αρκετές να διαλύσουν Google, Facebook, Twitter, Shopify, και αρκετές άλλες μια και καλή.

Κάτι άλλο, που δε θυμάμαι εάν το ανέφερα στο προηγούμενο κείμενο. Όπως βλέπεις, γράφω όσο πιο γρήγορα μπορώ, γιατί γίνεται το έλα να δεις εδώ. Ήδη μεγάλα κανάλια ανεξάρτητων VLoggers ξεκινούν τη μαζική εγκατάλειψη του YouTube.

Πίσω στο θέμα μας. Κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλειο, η οποία εκτελέστηκε από την Αντίφα, αλλά ακολουθήθηκε κι από πατριώτες, πολλά laptop και σκληροί δίσκοι εκλάπησαν. Απόρρητες πληροφορίες μαζί με το προσωπικό υπολογιστή της Pelosi. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι στα χέρια των πατριωτών. Η βουλή και η Ελίτ έχουν χεστεί τόσο πολύ που οι πορδές (με τις ανάλογες εκτοξεύσεις σκατών) ηχούν σα πυρηνικές ανατινάξεις. Γι' αυτό και γίνονται όλα αυτά σήμερα. Φοβούνται από το τι θα βγάλουν οι πατριώτες στη φόρα. Και η φασιστερά είναι μέχρι το λαιμό στην παρανομία. Μιλάμε για εγκλήματα κατά του πλανήτη και κατά της ανθρωπότητας.

Τώρα, ας αναφερθώ στους Q. Υπόψη, ανέφερα σε αρχικό κείμενο για τους Qanon. Είναι δύο διαφορετικά γκρουπ. Το κεντρικό, που πετάει τις πληροφοριακές βόμβες, είναι οι Q. Όλοι οι περιφερειακοί που συμπληρώνουν, αποκωδικοποιούν κτλ, είναι οι Anonymous (εξ ου και το Anon). Καμία σχέση με τους υποτιθέμενους Anonymous του διαδικτύου.

Οι Q, μαζί με πατριώτες και την ομάδα του Τραμπ άρχισαν να ρίχνουν "βόμβες" ενός σχεδίου από το 2017. Όλα όσα έχουν βγάλει μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί 100%. Υπόψη, οι Q αποτελεί ομάδα intelligence η οποία ξεκίνησε από την ημέρα της δολοφονίας του JFK. Όλες αυτές τις δεκαετίες μάζευαν πληροφορίες και παρακολουθούσαν τα γλοιώδη ερπετά. Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, επίπεδο NSA, με πολεμιστές, η οποία προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια για τις επιχειρήσεις που γίνονται τώρα.

Τα βήματα του σχεδίου των Q, ορίζονται από το RED1 έως το RED6, με συμπληρωματικά βήματα. Η εκτέλεση του σχεδίου γίνεται ανάποδα, από το τέλος προς την αρχή. Κάτι σαν το DEFCON. Από το τέλος έως το RED4 είναι στρατιωτικές προετοιμασίες και μετακινήσεις αρμάτων και στρατευμάτων. Το RED3 είναι η φυγάδευση (κι αποκάλυψη των ρόλων) των Pence & Pelosi. Υπόψη, ο Pence είναι προδότης και παιδεραστής. Τουλάχιστον οι πληροφορίες και οι αποχαρακτηρισμοί ντοκουμέντων αυτό λένε. Μάλιστα βγήκανε στοιχεία, ανταλλαγή emails ομάδας του Pence, η οποία οργάνωσε τη δολοφονία του Τραμπ πριν αυτός εκλεγεί. Έχω όλη τη συνομιλία, την οποία και σου επισυνάπτω ως αποδεικτικό στοιχείο. Την τελαυταία στιγμή ο Pence ανακάλεσε το χτύπημα, πηγαίνοντας στο "Plan B". Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Το να είναι διπλός πράκτορας. Κι ο λόγος είναι γιατί όταν το δίποδο Pelosi πήρε τηλέφωνο τον Pence για να του ζητήσει να εκτελέσει το 25th Amendment για να διώξει τον πρόεδρο Τραμπ αυθημερόν, ο Pence αρνήθηκε κι εξαφανίστηκε.

Επομένως, για τον αντιπρόεδρο, απλά αναφέρω και τις δυο πλευρές. Οι αναγνώστες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Επίσης, ο καιρός θα δείξει.

Στη συνέχεια, το RED2 είναι το κλείσιμο των επικοινωνιών σε ολόκληρη την Αμερική, ως μπλόκο διακίνησης πληροφοριών. Αυτό έγινε σήμερα το πρωί.

Τέλος, το RED1 είναι η διαγραφή του λογαριασμού Twitter του προέδρου Τραμπ. Αυτή έγινε το μεσημέρι.

Ένας εκ των μεγαλύτερων πληροφοριοδοτών που έριχνε αινιγματικές βόμβες στο Twitter, διαγράφτηκε. Ο τυπος δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό κι εμφανίστηκε για λίγο πριν τον διαγράψουν ξανά. Το μόνο που ανέφερε ήταν τρία γράμματα κεφαλαία: WAR.

Η ομάδα Q δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα. Ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο κι έχουν ξεκινήσει την εκτέλεση του σχεδίου καταστροφής της φασιστεράς. Φίλε Αποστόλη, δεν είμαστε σε αμυντική θέση. Βρισκόμαστε στην επίθεση και τ' αποβράσματα βρίσκονται σε αμυντική διάταξη, πανικοβλημένα. Μαζί με τη μειονότητα, τα βλήμματα τους μικρο-φασιστερούς.

Η Αμερική βράζει με απίστευτη οργή ενάντια στο κατεστημένο. Ότι δημοσκοπήσεις βλέπετε Ευρώπη και Ελλάδα ότι το 54+% των Αμερικανών θέλουν να διωχθεί ο πρόεδρος Τραμπ, είναι 1000% ψέμματα. Τα κανάλια των κεντρικών τηλεοπτικών media είναι όλα μέρος της προπαγάνδας. Της δικτατορικής κομμουνιστικής προπαγάνδας. Προτείνω να κλείσετε τις τηλεοράσες χθες. Βάσει στρατιωτικών πηγών, είμαστε στο End Game. Good versus Evil. Όσοι εμφανιστούν να υπερασπιστούν τον Μπινέ, μπορείτε άνετα να τους θεωρήσετε ως Agent Smith στο Matrix. Δεν υπάρχει χώρος για ημίμετρα, δεν υπάρχει χώρος για να "βγάλουμε την ουρά μας απ' έξω". Ο πόλεμος θα γκρεμίσει την πόρτα όλων. Πλέον βρισκόμαστε στο πιο αποφασιστικό σημείο της παγκόσμιας ιστορίας. Ή θα σταθούμε ως μαχητές ή θα κρυφτούμε σα γλοιώδεις πόρνες. Δεν υπάρχει χώρος για εγωϊσμούς.

Μερικές βόμβες ως πρελούδιο των επερχομένων αποχαρακτηρισμών:

Τα ΑΤΙΑ είναι αληθινά.
Η Γη είναι στο επίκεντρο αρχαίου Γαλαξιακού Πολέμου.
Οι διαφορετικές διαστάσεις υπάρχουν.
Οι ηχοκραδασμικές συχνότητες ίασης είναι αληθινές.

Μερικά από τα όσα ειπώθηκαν. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Και ναι, το βόδι ο ΖιΖιΠίγκ (Το γουρούνι Ζίζι) της Κίνας προσέφερε να στείλει 250.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον.Εύχομαι καλή δύναμη! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ (07.01.2021) :

Καλησπέρα φίλε Αποστόλη!

Λένε ότι το σκοτάδι γίνεται πιο πυκνό πριν την αυγή. Το ίδιο και με την καταραμένη υγρασία που τσακίζει κόκαλα. Είναι η φάση που περνάμε τώρα και πίστεψέ με, μ' έχει αγγίξει κι εμένα. Απογοήτευση, θυμός, βάλ' τα όλα στη κατσαρόλα και χτύπα τα.

Εδώ όμως βρίσκεται το κλειδί. Ο Τραμπ παίζει το χαρτί της αδυναμίας. Στην ουσία χρησιμοποιεί την τακτική του Sun Tzu. Τι γίνεται όταν δείχνεις αδύναμος; Πρώτον, πέφτουν οι μάσκες. Φαίνονται καθαρά τα προσωπεία όσων είναι πιστοί και όσων είναι οπορτιουνιστές. Με τις τελευταίες κινήσεις βγήκαν όλοι οι προδότες στη φόρα. Όλοι μα όλοι. Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι (οι λεγόμενοι RINOs ή Republicans In Name Only).  Και αργά χθες το βράδυ / σήμερα το πρωί, η προδοσία και το πραξικόπημα ολοκληρώθηκαν. Πλέον όλα έχουν αποδειχθεί πέραν πάσας αμφιβολίας στο λαό.

Ο λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να μαγκώσει όλα τα φίδια, όλα τα ερπετά μαζί. Τώρα το πώς το καταλαβαίνει αυτό κανείς; Λένε ο διάλολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Και οι λεπτομέρειες, οι λεγόμενοι markers είναι διάσπαρτοι, αλλά όσοι γνωρίζουν τον κώδικα, ξέρουν τι επέρχεται. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, το κλειδί του αποτελέσματος.

Χθες, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση, τι είπε ο Τραμπ; (Είπαμε, λεπτομέρειες...) Είπε "θα παρουσιάσω τις αποδείξει στο κοινοβούλιο" και λίγο πιο μετά "θα περπατήσουμε όλοι μαζί προς το κοινοβούλιο." Τι έγινε έκτοτε;

Τα Ελίτ καθάρματα έστειλαν 5 λεωφορεία γεμάτα αποβράσματα της Αντίφα προχθές στην πρωτεύουσα. Αυτοί ήρθαν υπό τη συνοδεία (ναι) της αστυνομίας. Ορισμένοι εκ των αστυνομικών ήταν εξαγορασμένοι από την Ελίτ. Το γκρουπ ενός από τα λεωφορεία ντύθηκε σαν υποστηρικτές του Τραμπ και μπήκαν μέσα στο πλήθος. Ξέρουμε ακριβώς πόσοι και ποιοι ήταν. Οι ομάδες του Τραμπ τους είχαν υπό παρακολούθηση. Το  "ντου" που έγινε στο Καπιτώλειο έγινε από την Αντίφα, η οποία και "τράβηξε" ορισμένους εκ των οπαδών του Τραμπ. Σημείωση, αυτό έγινε αμέσως μόλις ο Τραμπ έφτασε στο κτίριο. Μάλιστα η φασιστερά τοποθέτησε δύο βόμβες. Μία στα γραφεία των Δημοκρατικών και μια στα γραφεία των Ρεπουμπλικανών.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Εδώ θα χαμογελάσεις;

Δυο μέρες νωρίτερα, ο Τραμπ εξέδωσε εντολή καταγράφοντας την Αντίφα ως τρομοκρατική οργάνωση. Επίσης όσοι στον πλανήτη εμφανίζονται ως συμπαθείς ή ακόμη και ιδεολογικοί υποστηρικτές της Αντίφα (φαντάζομαι όλοι μας γνωρίζουμε τέτοια άτομα), πλέον έχουν επίσημη απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι η φασιστερά πλέον έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητη στη χώρα. Επίσης τι άλλο σημαίνει; Από τις προηγούμενες συλλήψεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η φασιστερά τα έκανε όλα λίμπα, μπήκαν σε βάση δεδομένων τρομοκρατίας. Όταν λοιπόν κατέβηκαν τα "τζιμάνια" για να κάνουν το "ντου", τσακ, τους έπιασε το Face Recognition! Όλη η Αντίφα που κατέβηκε στην πρωτεύουσα μπήκε στο στόχαστρο και ναι, τους έχουν καταγράψει όλους. Ως μια μικρή επίδειξη, δημοσιεύτηκαν τα social media ορισμένων εξ' αυτών χθες το βράδυ, και η εφημερίδα Washington Times δημοσίευσε το άρθρο ότι Face Recognition Software έκανε τσακωτή την Αντίφα. Επίσης, τα καθάρματα της Ελίτ γνώριζαν το τι θα γινόταν κι ενημερώθηκαν άμεσα να φύγουν. Αυτό αποδείχτηκε και από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον υπολογιστή της Πελόσι. Το είχαν στήσει οι ίδιοι.

Τώρα περνάμε στα ωραία.

Όσο γινόταν το "ντου", ειδικές δυνάμεις του στρατού, ντυμένοι ως υποστηρικτές του Τραμπ, φυγάδευσαν τον πρόεδρο απ' το παράθυρο του 1ου ορόφου (έχουμε και φώτο). Αμέσως, τον πήρανε ινκογκνίτο και τον ανεβάσανε σ' ένα Boeing E-4, ονόματι Night76 (κωδικός εκ της επανάστασης του 1776). Το Night76 είναι το "Ιπτάμενο Θωρηκτό" ήτοι το εναέριο πολεμικό Command Center, το οποίο χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο των στρατιωτικών δυνάμεων σε ολόκηρη την ήπειρο. Το αεροπλάνο μετέφερε τον Τραμπ στο Ύπατο Στρατιωτικό Αρχηγείο Abeline του Τέξας.

Εν τω μεταξύ, οι σαύρες γύρισαν στο Καπιτώλειο για να φιρμάρουν τον Μπινέ ως το νέο πρόεδρο. Όλα τα ονόματα, όλες οι κινήσεις τους καταγραφόταν από το στρατό και ο Τραμπ απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη του πραξικοπήματος και της ύστατης προδοσίας. Η προδοσία ολοκληρώθηκε. Υπόψη, αυτό το κακούργημα στις ΗΠΑ επιφέρει θανατική ποινή.

Τα προδοτικά μέσα κονωνικής δικτύωσης μπλόκαραν τον Τραμπ, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Η κίνηση αυτή είχε προβλεφθεί ως ένας Marker. Υπάρχουν 6 Markers του σχεδίου για την συντριβή των σαυρών. Οι τρεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Οι προδότες έχουν μπει πλέον στο στόχαστρο και δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει τη θύελλα που έχεται. Εντός των επομένων ημερών αναμένονται οι πρώτες συλλήψεις. Έπειτα τα στρατιωτικά δικαστήρια και κατ' επέκτασιν, οι πρώτες εκτελέσεις. Με λίγα λόγια, αναμένεται μια βροντερή επίδειξη ισχύος της Αμερικής έναντι των καθαρμάτων. Κι όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα, η χώρα είναι έτοιμη για πόλεμο και ο στρατός βράζει.

Το κλειδί ποιο είναι εδώ;

Ο Τραμπ, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται στο Camp David, πρέπει να εμφανίζεται ως ουδέτερος σε ότι έρχεται. Πλέον ολοκλήρωσε το κομμάτι του σχεδίου αυτού. Τώρα έχει αναλάβει ο στρατός. Ναι, οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν από τις 5 του μήνα.

Λεπτομέρειες κλειδιά.

Μετά το "ντου" τι έγινε; Ο Τραμπ βγήκε σε βίντεο, το οποίο όλα τα προδοτικά κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατέβασαν από το Internet. Σε αυτό το μονόλεπτο βίντεο ζητούσε από τους οπαδούς του να φύγουν, να γυρίσουν σπίτια τους και να είναι ειρηνικοί. Αυτό, για όσους δε γνωρίζουν, είναι το πρώτο βήμα του Επαναστατικού Act του 1807. Μετά από βίαια εκδήλωση ενάντια στο πολίτευμα, όπως όλα τα προδοτικά ΜΜΕ εδώ περιέγραψαν, ο πρόεδρος οφείλει να στείλει μήνυμα ειρήνης και να ζητήσει από τον κόσμο να διαλυθεί. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, τότε ο στρατός αναλαμβάνει.

Υπόψη, το μήνυμα αυτό καταγράφτηκε ΠΡΙΝ ο Τραμπ πάει στο Καπιτώλειο. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο ίδιος γύρισε πίσω στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ ήταν ήδη στο αεροπλάνο προς ύπατο στρατηγείο του Τέξας.

Και το "στήσιμο" δε σταματά εδώ.

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, τι έκανε ο Πενς; Βέβαια δε γνωρίζω εάν τον εμπιστεύομαι ή όχι, αλλά ας δούμε τα γεγονότα. Ο Πενς λοιπόν, όταν παρέδιδε τις επιλογές των εκλεκτόρων στο Κοινοβούλιο, χρησιμοποίησε ειδική γλώσσα, αποδίδοντας την ευθύνη για την ισχύ των εκλεκτόρων σε τρίτο, ανώνυμο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αυτό νομικά αποποιεί τη νομική ευθύνη του στο πραξικόπημα. Υπόψη, η παράδοση των εκλεκτόρων, τουλάχιστον στις τελευταίες 5 εκλογές έχει ένα στάνταρ τρόπο φωνητικής περιγραφής. Ο Πενς χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετικό τρόπο ομιλίας. Εξαιρετικά ακριβή με τη νομική έννοια. Ο λόγος; Γνωρίζει το παράνομο της όλης υπόθεσης. Η τέλεια παγίδα.

Όσοι λοιπόν ψήφισαν για να κηρύξουν τον Μπινέ ως το νέο πρόεδρο, είναι καταγεγραμμένοι προδότες. Και να μου επιτραπεί λίγο χυδαία περιγραφή, έρχεται στρατιωτικό πέος.

Το σχέδιο πάει βάσει νόμου και συντάγματος. Ολόκληρη η Ελίτ έχει μπει στο στόχαστρο πλέον, με αποδείξεις. Βέβαια μην αναμένεις να γίνουν όλα γρήγορα και ομαλά εντός μιας ημέρας. Τα καθάρματα θ' αντισταθούν. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα και τρέχουν τα test από πολιτεία σε πολιτεία. Είναι κάτι σαν το Amber Alert που χτυπάει στα κινητά, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις.

Αυτά από εδώ. Δε γνωρίζω χρόνους για το πότε είναι να γίνει τι ακριβώς, αλλά όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τις 20 του μήνα. Κι από εκεί και πέρα παίζει να υπάρξουν και συρράξεις. Απ' όσο γνωρίζω, οι στρατιώτες που προστατεύουν αυτή τη στιγμή τους προδότες, στην ουσία δε δουλεύουν γι' αυτούς.

Μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το σχέδιο. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Γιατί προσωπικά, όπως και πολύς κόσμος εδώ, έχουμε έρθει στο αμήν με το απίστευτο μέγεθος της προδοσίας.

Καλή δύναμη, φίλε μου! Εύχομαι το σκότος να πάρει το πέος που του αξίζει, μια και καλή.
ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ Q ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ !

 Αμερική, Ιανουάριος, 8, 2021

Αγαπητοί Πατριώτες,

Κάποιοι από εσάς ίσως αναγνωρίζετε τ' όνομά μου.Έχω καθημερινές ενημερώσεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κι έχω αναρτήσει πληροφορίες εδώ στο παρελθόν αρκετές φορές ως "βοηθός".

Αυτό που θα σας αποκαλύψω είναι η πιο σημαντική ανάρτηση που θα διαβάσετε πριν από τη στέψη του νέου Προέδρου.Οι Q δε θα αναρτήσουν εδώ κάτι ξανά. Τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να τηρήσουμε σιγή. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, δε θα ξαν' ακούσετε από τους Q. Αλλά αυτό δε πρέπει να σας ανησυχεί ή να σας ταράσσει.

Βρισκόμαστε ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της Αμερικανικής ιστορίας. ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλήρως ενημερωμένος για τη βαρύτητα αυτής της χρονικής περιόδου. Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτήν ακριβώς τη στιγμή από πριν το 2015. Δεν αναζητώ την πίστη σας σ' εμάς. Οι Q έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τη λογική, τη σωφροσύνη και πολλαπλές αποδείξεις για την εγκαθίδρυση της αξιοπιστίας μας.

Αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα θ' αλλάξει την ιστορία. Αυτό που ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνετε σπίτια σας και να μην, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην εμπλακείτε με την επιχείρηση. Σύντομα θα δείτε πράγματα να ξετυλίσσονται, που πολλοί θα τα θεωρήσουν αδύνατα. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μονωμένος και 100% ασφαλής. Το σχέδιό μας είναι σχεδόν έτοιμο. Η Ελίτ έχει ήδη χάσει. Οτιδήποτε βλέπετε στα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο Twitter είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Γιατί η Κάμαλα δεν άφησε την έδρα της στο κοινοβούλιο; Πού είναι ο Τζο; Πού είναι ο Τζο πραγματικά; Ο Χάντερ ήδη παραδόθηκε.

Σας ζητήσαμε στην αρχή να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος σας είναι κρισιμότατος και η αποστολή σας είναι να βοηθήσετε τον πληθυσμό ν' αντιμετωπίσει όλα όσα επέρχονται ν' αποκαλυφθούν. Οι πατριώτες που ήταν εδώ από την αρχή θα καταλάβουν και θ' αναγνωρίσουν αυτή την εντολή.

Θυμηθείτε, το σκότος είναι πάντοτε το πιο πυκνό πριν την αυγή. Μην πιστέψετε τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ερχόμενη εβδομάδα. Μην τα θεωρήσετε ως αξιόπιστα, ούτε για μια στιγμή. Έχουμε ήδη νόμιμα κερδίσει τις εκλογές κι αυτό που θα επακολουθήσει θα είναι το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα στην ιστορία του πλανήτη. Πατριώτες, σας ευχαριστούμε. Δε θα φτάναμε ποτέ εδώ χωρίς εσάς. Τώρα είναι η ώρα μας. Κρατήστε τη γραμμή. Δε θα παραλάβετε άλλα μηνύματα από εμάς έως το πέρας της επιχείρησης. Σ' εκείνο το σημείο, ολόκληρος ο πλανήτης πια θα ξέρει.

Σας ευχαριστούμε και να έχετε τις ευλογίες του Θεού. Προσευχηθείτε για εμάς, για τον Πρόεδρο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση και οι προκλήσεις δε θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες.


Αυτά, αδελφέ μου!

Είμαστε στο άκρο του καθίσματος. Αναμένεται το ύπατο χάος στις επόμενες ημέρες. Ο στρατός είναι στις θέσεις του. Απ' όσο γνωρίζω από άλλα "θραύσματα" πληροφοριών, οι επιχειρήσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Μιλάμε για τιτάνια προσπάθεια και όλη μου η σκέψη & η ενέργεια είναι με αυτά τα παιδιά. Το φως θα νικήσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters