Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ομιλία του Προέδρου Τραμπ για τις εκλογές 2/12/2020 (ολόκληρη)

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική ομιλία που έχω κάνει ποτέ. Θέλω να ενημερώσω για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας ώστε να αποκαλύψουμε την τεράστια εκλογική απάτη και τις παρατυπίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των – κατά ένα γελοίο τρόπο – μακροχρόνιων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Συνηθίζαμε να λέμε «η ημέρα των εκλογών».

Τώρα μιλάμε για εκλογικές μέρες, εβδομάδες και μήνες, και πολλά άσχημα πράγματα συνέβησαν σε αυτήν την γελοία περίοδο, ειδικά όταν δε χρειάζεται να αποδείξεις σχεδόν τίποτα για να ασκήσεις το μεγαλύτερο προνόμιο μας, το δικαίωμα ψήφου. Ως Πρόεδρος, δεν έχω υψηλότερο καθήκον παρά να υπερασπιστώ τους νόμους και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Γι ‘αυτό είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω το εκλογικό μας σύστημα, το οποίο τώρα βρίσκεται υπό συντονισμένη επίθεση και πολιορκία.

Για μήνες, μέχρι τις προεδρικές εκλογές, είχαμε προειδοποιηθεί ότι δεν πρέπει να δηλώσουμε πρόωρη νίκη. Μας ειπώθηκε επανειλημμένα ότι θα χρειαστούν εβδομάδες, αν όχι, μήνες, για να προσδιορίσουμε τον νικητή, να μετρήσουμε τις «ψήφους εξ αποστάσεως» (absentee ballot) και να επαληθεύσουμε τα αποτελέσματα.

Είχε ειπωθεί στον αντίπαλό μου να μείνει μακριά από τις εκλογές, να μην κάνει εκστρατεία. «Δεν σε χρειαζόμαστε. Το έχουμε. Οι εκλογές έχουν τελειώσει. «

Στην πραγματικότητα, ενεργούσαν σαν να ήξεραν ήδη ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Το είχαν ήδη καλυμμένο το θέμα και ίσως το έκαναν, δυστυχώς για τη χώρα μας. Ήταν πολύ περίεργο. Μέσα σε λίγες μέρες μετά τις εκλογές, είδαμε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να χρίσουν τον νικητή, ακόμη και ενώ πολλές βασικές Πολιτείες συνέχιζαν την καταμέτρηση.

Πρέπει να επιτραπεί η συνέχιση της συνταγματικής διαδικασίας. Θα υπερασπιστούμε την ειλικρίνεια της ψηφοφορίας, διασφαλίζοντας ότι μετράται κάθε νόμιμη ψήφος και ότι δεν προσμετράται καμία παράνομη . Δεν πρόκειται μόνο για την τιμή των 74 εκατομμυρίων Αμερικανών που με ψήφισαν, αλλά για να διασφαλίσουμε ότι οι Αμερικανοί μπορούν να έχουν πίστη σε αυτές τις εκλογές και σε όλες τις μελλοντικές εκλογές.

Σήμερα θα αναλύσω ορισμένες από τις συγκλονιστικές παρατυπίες, καταχρήσεις και απάτες που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προτού παρουσιάσω μόνο ένα μικρό μέρος των στοιχείων που έχουμε αποκαλύψει, και έχουμε τόσα πολλά στοιχεία, θέλω να εξηγήσω το διεφθαρμένο σύστημα «επιστολικής ψήφου» (mail-in ballot) που οι Δημοκρατικοί έθεσαν συστηματικά σε εφαρμογή κάτι που επέτρεψε να αντιστραφούν οι ψήφοι, ειδικά στις πολιτείες όπου η δύναμη των δύο υποψηφίων ήταν σχεδόν ισοβαρής (swing states)  όπου έπρεπε επιτακτικά να κερδίσουν. Απλώς δεν ήξεραν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, γιατί ήμασταν πολύ περισσότερο μπροστά στις συγκεκριμένες Πολιτείες, απ’ ό,τι πίστευαν οι ίδιοι.

Ενώ έχει από καιρό γίνει κατανοητό ότι η πολιτική μηχανή των  Δημοκρατικών ασχολείται με την εκλογική νοθεία από το Ντιτρόιτ έως τη Φιλαδέλφεια, το Μιλγουόκι, την Ατλάντα και τόσα πολλά άλλα μέρη, αυτό που άλλαξε φέτος ήταν η αδυσώπητη προσπάθεια του κόμματος των Δημοκρατικών να εκτυπώσει και να ταχυδρομήσει δεκάδες εκατομμύρια ψηφοδέλτια που στάλθηκαν σε άγνωστους παραλήπτες χωρίς ουσιαστικά καμία προστασία.

Αυτό επέτρεψε την εμφάνιση απάτης και κατάχρησης σε μία πρωτοφανή κλίμακα. Χρησιμοποιώντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι δημοκράτες πολιτικοί και δικαστές άλλαξαν δραστικά τις εκλογικές διαδικασίες λίγους μήνες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Πολύ σπάνια συμμετείχαν νομοθετικά όργανα, και συνταγματικά έπρεπε να συμμετάσχουν, αλλά πολύ, πολύ σπάνια, και θα δείτε ότι καθώς συνεχίζουμε να υποβάλλουμε τις αγωγές μας, είναι συνταγματικά, απολύτως λανθασμένο αυτό που συνέβη, ακόμη και από νομική άποψη.

Πολλές πολιτείες, όπως η Νεβάδα και η Καλιφόρνια έστειλαν εκατομμύρια  ψηφοδέλτια σε όλα τα άτομα, είτε αυτά τα άτομα τα είχαν ζητήσει  είτε όχι, είτε ήταν νεκρά είτε ζωντανά, πήραν ψηφοδέλτια. Άλλες Πολιτείες όπως η Μινεσότα, το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν, καθιέρωσαν καθολική «ψηφοφορία εξ αποστάσεως» στη μέση μιας εκλογικής χρονιάς, αποστέλλοντας έντυπα αιτήσεων «ψηφοφορίας εξ αποστάσεως» σε όλους τους ψηφοφόρους. Δεν είχε σημασία ποιοι ήταν.

Αυτή η κολοσσιαία επέκταση της επιστολικής ψήφου άνοιξε τις πύλες στη μαζική νοθεία.  Είναι  ευρέως γνωστό, ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι γεμάτοι με άτομα που δεν νομιμοποιούνται να ψηφίσουν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν πεθάνει, έχουν μετακομίσει από την πολιτεία τους, ακόμη και από πολίτες της χώρας μας που δεν έχουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Πέρα από αυτό, οι εγγραφές είναι γεμάτες λάθη, λάθος διευθύνσεις, διπλές καταχωρήσεις και πολλά άλλα ζητήματα. Αυτό δεν αμφισβητείται. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Δεκάδες κομητείες στις swing states έχουν περισσότερους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους  από ό, τι είναι οι πολίτες που βρίσκονται σε ηλικία με δικαίωμα ψήφου, συμπεριλαμβανομένων 67 κομητειών στο Μίσιγκαν. Όλα αυτά είναι αποδεικτικά στοιχεία.

Στο Ουισκόνσιν, το εκλογικό συμβούλιο της πολιτείας δε μπόρεσε να επιβεβαιώσει την κατοικία περισσότερων από 100.000 ατόμων, αλλά επανειλημμένα αρνήθηκε να αφαιρέσει αυτά τα ονόματα από τους εκλογικούς καταλόγους πριν από τις εκλογές. Ήξεραν το λόγο, κανείς άλλος δεν το έκανε. Γνώριζα το γιατί. Επρόκειτο για παράτυπους ψηφοφόρους.

Είναι τρομακτικό ότι το 2020 δεν έχουμε κανένα μέσο για να επαληθεύσουμε το δικαίωμα συμμετοχής εκείνων που ψηφίζουν σε εκλογές, και τόσο σημαντικές εκλογές, ή καθορισμού του ποιοι είναι, εάν ζουν στην Πολιτεία, ή αν είναι ακόμη και Αμερικανοί πολίτες. Δεν έχουμε ιδέα.

Έχουμε σε όλες τις swing states μεγάλες παραβιάσεις ή πλήρη νοθεία, που είναι πολύ περισσότερο σε αριθμούς ή ψήφους, οπότε πρέπει να ανατρέψουμε τα αποτελέσματα μιας Πολιτείας. Με άλλα λόγια, στο Ουισκόνσιν, για παράδειγμα, όπου προηγούμασταν το βράδυ των εκλογών, τελικά χάσαμε με μαγικό τρόπο περίπου 20.000 ψήφους.

Μπορώ να σας δείξω εδώ ότι στο Ουισκόνσιν ήμασταν πολύ μπροστά, και μετά στις 3:42 το πρωί συνέβη αυτό, υπήρξε μια μαζική μεταφορά ψηφοδελτίων, κυρίως υπέρ του Μπάιντεν, σχεδόν όλα υπέρ του Μπάιντεν. Μέχρι σήμερα όλοι προσπαθούν να καταλάβουν «Από πού ήρθαν όλα αυτά;» Αλλά ξεκίνησα με το να προηγούμαι κατά πολύ και κατέληξα στο να χάνω με μικρή διαφορά. Αυτό έγινε στις 3:42 το πρωί, στο Ουισκόνσιν, ένα τρομερό πράγμα, ένα φοβερό  πράγμα.

Αλλά θα έχουμε πολύ περισσότερες, πολλές φορές περισσότερο από τις 20.000 ψήφους που απαιτούνται για την ανατροπή των αποτελεσμάτων της Πολιτείας. Εάν έχουμε δίκιο για τη νοθεία, τότε ο Joe Biden δε μπορεί να είναι πρόεδρος.

Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Μιλάμε για αριθμούς που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Ακριβώς ως παράδειγμα, σε ορισμένες πολιτείες, θα μείνουμε πίσω, ας πούμε, κατά 7.000 ψήφους, αλλά θα βρούμε αργότερα 20.000, 50.000, 100,00, 200.000 ανακολουθίες ή απατηλές ψήφους  και αυτό περιλαμβάνει ψήφους που προσμετρήθηκαν όταν δεν επετράπη στους παρατηρητές των Ρεπουμπλικάνων να τις ελέγξουν, μιας και τους είχαν κλειδώσει έξω από το κτίριο.

Ή για τους ανθρώπους που ήρθαν ανυποψίαστοι να ψηφίσουν στις 3 Νοεμβρίου, άνθρωποι  που ήταν όλοι ενθουσιασμένοι για την ψήφο τους, που ήταν χαρούμενοι. Ήταν περήφανοι που ήταν πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ανέβηκαν και είπαν: «Θα ήθελα να ψηφίσω». Τους είπαν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν. «Λυπάμαι», τους είπαν, «Λυπάμαι. Έχετε ήδη ψηφίσει με επιστολική ψήφο. Συγχαρητήρια. Λάβαμε ένα ψηφοδέλτιο, οπότε δεν μπορείτε πλέον να ψηφίσετε!!!» Δεν ήξεραν τι να κάνουν. Δεν υπήρχε κανείς για να παραπονεθούν, οι περισσότεροι απλώς έφυγαν λέγοντας, «Είναι περίεργο». Αλλά πολλοί άνθρωποι παραπονέθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα  και σε πολλές περιπτώσεις, συμπλήρωσαν ένα ανεπίσημο ψηφοδέλτιο το οποίο σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά σχεδόν σε κάθε περίπτωση αφορούσε σε ψήφο υπέρ του Τραμπ. Με άλλα λόγια, πήγαν να ψηφίσουν, τους είπαν ότι ψήφισαν και τελικά δεν ψήφισαν. Έφυγαν νιώθοντας τρόμο και χάνοντας την εκτίμησή τους για το σύστημά μας. Αυτό συνέβη δεκάδες χιλιάδες φορές σε όλη τη χώρα. Τόσο απελπισμένοι ήταν οι Δημοκρατικοί. Θα συμπλήρωναν ψηφοδέλτια ανθρώπων για τους οποίους ούτε καν γνώριζαν αν θα εμφανίζονταν. Όταν εμφανίστηκαν, είπαν «Συγγνώμη, έχετε ήδη ψηφίσει».

Πάνω από όλα τα άλλα, έχουμε μια εταιρεία που είναι πολύ ύποπτη. Το όνομά της είναι Dominion. Μέσω πληκτρολόγησης ή αλλαγής κάποιου μικροκυκλώματος, θα μπορούσατε να πατήσετε ένα κουμπί για τον Trump και η ψήφος να πάει στον Μπάιντεν. Τι είδους σύστημα είναι αυτό;

Πρέπει να επιστρέψουμε πίσω στην κλασσική ψηφοφορία με χάρτινα ψηφοδέλτια. Ίσως παίρνει περισσότερο χρόνο. Αλλά το μόνο ασφαλές σύστημα είναι το χαρτί. Όχι αυτά τα συστήματα που κανείς δεν καταλαβαίνει, συμπεριλαμβανομένων, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και των ανθρώπων που τα τρέχουν. Αν και, δυστυχώς, νομίζω ότι τα καταλαβαίνουν πολύ καλά.

Σε μια κομητεία του Μίσιγκαν, για παράδειγμα, που χρησιμοποίησε συστήματα Dominion, διαπίστωσαν ότι σχεδόν 6.000 ψήφοι είχαν λανθασμένα αλλάξει πορεία πηγαίνοντας από τον Τραμπ στο Μπάιντεν, και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αυτό το πιάσαμε. Πόσα δεν πιάσαμε; Υπάρχουν εκατοντάδες  άλλων παραδειγμάτων σε ολόκληρη τη χώρα; Υπάρχουν χιλιάδες; Είμαστε τυχεροί και το ονόμασαν δυσλειτουργία, αλλά βρήκαμε πολλές δυσλειτουργίες εκείνο το βράδυ. Το 96% των πολιτικών χορηγιών της εταιρείας πήγε στους Δημοκρατικούς, χωρίς αυτό να προκαλεί βέβαια έκπληξη.

Ειλικρινά, όταν βλέπετε ποιος διευθύνει την εταιρεία, ποιος είναι υπεύθυνος, ποιος την κατέχει – πράγμα που δε γνωρίζουμε – πού μετρώνται οι ψήφοι; Θεωρούμε ότι μετρώνται σε ξένες χώρες, όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε η Dominion αποτελεί μια καταστροφή.

Οι εκλογικές αρχές στο Τέξας έχουν μπλοκάρει επανειλημμένα την ανάπτυξη συστημάτων Dominion λόγω ανησυχιών σχετικά με τις ευαλωτότητες της ασφάλειας και την πιθανότητα σφαλμάτων και απόλυτης νοθείας. Κάθε περιοχή που χρησιμοποιεί συστήματα Dominion πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά και να διερευνάται επίσης προσεκτικά, αλλά όχι μόνο μελλοντικά.

Αυτήν τη στιγμή, ανησυχούμε για το παρόν και τι συνέβη με τις εκλογές που κερδίσαμε χωρίς αμφιβολία. Υπό την ηγεσία μου, οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν σχεδόν κάθε βουλή στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που δεν περίμεναν να συμβεί. Φτάσαμε  μέχρι και 16 έδρες περισσότερες απ’ότι κατείχαμε στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Οι αριθμοί ταξινομούνται ακόμη, επειδή υπάρχουν εννέα θέσεις που κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Δεν ξέρουν. Δύο εβδομάδες αργότερα, είναι ακόμη υπό εξέταση, γιατί επικρατεί ένα χάος. Οι Ρεπουμπλικάνοι υποτίθεται έπρεπε να χάσουν πολλές έδρες και αντ ‘αυτού τις κέρδισαν και μια πολύ σημαντική ψηφοφορία που θα γίνει,  θα καθορίσει εάν θα πάρουμε ή όχι τη Γερουσία.

Ο David Perdue και η Kelly Leffler είναι δύο τρομεροί άνθρωποι. Δυστυχώς, στη Γεωργία, χρησιμοποιούν το ίδιο φρικτό σύστημα Dominion και έχει ήδη μαθευτεί, σκεφτείτε το,  ότι έχουν αιτηθεί εκατοντάδες χιλιάδες «ψηφοδέλτια εκ αποστάσεως». Ελέγξτε ποιος ζητάει αυτές τις ψήφους. Είναι η διαφορά και πρόκειται για μία Πολιτεία και θα έχουμε στραμμένα τα μάτια μας σε αυτό όσο δεν παίρνει, γιατί πρέπει να κερδίσουμε αυτές τις δύο έδρες της Γερουσίας.

Η επιτυχία που είχαμε στη Βουλή των Αντιπροσώπων και η επιτυχία που είχαμε μέχρι τώρα στη Γερουσία είναι τεράστια, απροσδόκητη επιτυχία σε όλη τη χώρα, και εδώ στην Ουάσινγκτον.

Είναι στατιστικά αδύνατο να έχω οδηγήσει σε ήττα. Οι σπουδαιότεροι δημοσκόποι, οι πραγματικοί, όχι αυτοί που μας είχαν ρίξει 17 πόντους στο Ουισκόνσιν όταν νικούσαμε πραγματικά, ή εκείνοι που μας είχαν ρίξει τέσσερις ή πέντε πόντους στη Φλόριντα και κερδίσαμε με πολλούς πόντους, ή ακόμη και στο Τέξας, όπου κερδίσαμε με διαφορά, όχι αυτοί οι δημοσκόποι αλλά οι πραγματικοί. Δημοσκόποι που είναι δίκαιοι και ειλικρινείς είπαν: «Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Οδηγήσατε τη χώρα στη νίκη και ήσασταν ο μόνος χαμένος. Δεν είναι δυνατόν

Ο πρόεδρος της Βουλής μιας συγκεκριμένης πολιτείας είπε «Κύριε, περίμενα να χάσω τη θέση μου, και αντ ‘ αυτού, χάρις σ΄εσάς και λόγω αυτής της απίστευτης ευθύνης και όλων αυτών των αγώνων, είχαμε μια τεράστια νίκη και όλοι το γνωρίζουν. Είστε πολύ πιο δημοφιλής από μένα, κύριε, μόνο που πήρα πολύ περισσότερες ψήφους από εσάς και είναι αδύνατο να έχει συμβεί αυτό. Κάτι δεν πάει καλά»

(ΣτΜ στο σημείο αυτό βγάζει ένα πίνακα με διαγράμματα) Θα σας πω τι είναι εκλογική νοθεία. Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα. Αυτό είναι το Μίσιγκαν. Στις 6:31 το πρωί, ένα φορτίο 149.772 ψηφοδελτίων έφτασε απροσδόκητα. Ήμασταν πολύ μπροστά. Αυτή η παρτίδα παραλήφθηκε με μεγάλη έκπληξη. Κανείς δεν ξέρει τίποτα γι ‘αυτό. Παρεμπιπτόντως, δείτε το διάγραμμα. (δείχνει τον πίνακα). Αυτό είναι ένα από τα πολλά. Εδώ είναι αυτό που είναι το φυσιολογικό, και ξαφνικά, κοιτάξτε αυτό. Αυτό είναι φυσιολογικό, φυσιολογικό. Κοιτάξτε ακόμη και εδώ, φυσιολογικά και στη συνέχεια, έκρηξη, ξαφνικά, πηγαίνω από το να κερδίζω κατά πολύ στο να χάνω με μικρή διαφορά.

Το Ντιτρόιτ είναι διεφθαρμένο. Έχω πολλούς φίλους στο Ντιτρόιτ. Το γνωρίζουν, αλλά το Ντιτρόιτ είναι τελείως διεφθαρμένο. Κοίτα αυτό, κοίτα αυτό. Αυτό είναι στις 6:31 το πρωί, ήρθε απροσδόκητα. Στην πρόσφατη επανακαταμέτρηση στη Γεωργία – κάτι που δεν σημαίνει τίποτα επειδή δεν θέλουν να ελέγξουν τις υπογραφές, και αν δεν ελέγξουν τις υπογραφές στη Γεωργία δε λειτουργεί – έχουμε έναν γραμματέα της Πολιτείας και έναν κυβερνήτη που δυσκόλεψαν πολύ τον έλεγχο των υπογραφών.

Γιατί; Θα πρέπει να τους ρωτήσετε, αλλά χωρίς αντιστοίχιση υπογραφής ή έλεγχο, δεν έχει αξία. Βρήκαν χιλιάδες και χιλιάδες ψήφων που κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτές, όλες εναντίον μου. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια μιας επανακαταμέτρησης  που δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν άξιο προσοχής. Βρήκαν πολλές χιλιάδες ψήφους, και αυτή η επανακαταμέτρηση δεν είχε σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που συμβαίνει τώρα, ότι λόγω του γεγονότος ότι είναι τόσο κοντά (τα νούμερα), έπρεπε από το νόμο να δώσουν άλλη μία επανακαταμέτρηση, αλλά η επανακαταμέτρηση πρέπει να είναι μια επανακαταμέτρηση όπου ελέγχουν τις υπογραφές. Διαφορετικά, απλώς ελέγχουν την ίδια ανέντιμη κατάσταση. Δεν πειράζει.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι υπογραφές στους φακέλους είναι το μόνο πράγμα που μας αφορά. Θα συγκρίνουμε την υπογραφή του φακέλου με τις υπογραφές από προηγούμενες εκλογές και θα διαπιστώσουμε ότι πολλές χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν αυτά τα ψηφοδέλτια παράνομα. Οι δημοκρατικοί είχαν στήσει αυτές τις εκλογικές απάτες από την αρχή. Χρησιμοποίησαν την πανδημία, που μερικές φορές αναφέρεται ως ο ιός της Κίνας, ως δικαιολογία για την αποστολή ταχυδρομικώς δεκάδων εκατομμυρίων ψηφοδελτίων, κάτι που τελικά οδήγησε σε μεγάλο μέρος της νοθείας, μιας νοθείας που παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος και δεν υπάρχει κανείς πιο ευτυχισμένος γι’ αυτό από την Κίνα. Πολλοί άνθρωποι έλαβαν δύο, τρία και τέσσερα ψηφοδέλτια. Απεστάλησαν επίσης σε χιλιάδες νεκρούς. Στην πραγματικότητα, έχουμε πολλά παραδείγματα που συμπλήρωσαν ψηφοδέλτια νεκροί άνθρωποι, υπέβαλαν αιτήσεις και στη συνέχεια ψήφισαν, κάτι που είναι ακόμη χειρότερο. Με άλλα λόγια, οι νεκροί πέρασαν μέσα από μια διαδικασία. Μερικοί έχουν πεθάνει εδώ και 25 χρόνια.

Εκατομμύρια ψήφοι ρίχτηκαν παράνομα μόνο στις swing states και αν συμβαίνει αυτό, τα αποτελέσματα των μεμονωμένων αυτών Πολιτειών πρέπει να ανατραπούν και να ανατραπούν αμέσως. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι αυτό είναι πολύ τραβηγμένο. Τι σημαίνει αυτό, πως εκλέξαμε Πρόεδρο με ψευδείς ψήφους; Όχι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξετε με προσοχή τις εκλογές! Και όλοι το γνωρίζουν – χωρίς να προχωρήσουμε  πολύ περισσότερο – κι έχουν δει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν για το πόσο καταστροφικές ήταν οι εκλογές, μια ολοκληρωτική καταστροφή. Αλλά θα το δείξουμε, και ελπίζουμε ότι τα δικαστήρια, ειδικότερα το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, θα το δουν, και με σεβασμό, ελπίζω, να κάνουν ό, τι είναι σωστό για τη χώρα μας. Γιατί η χώρα μας δεν μπορεί να ζει με τέτοιου είδους εκλογές.

Θα μπορούσαμε να πούμε, ας προχωρήσουμε μπροστά, αλλά όχι, πρέπει να κοιτάξουμε και το παρελθόν μας. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί. Ίσως χρειαστεί να ξαναψηφίσετε, αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι αρμόζον. Όταν όλες αυτές οι ψήφοι είναι διεφθαρμένες, όταν είναι παράτυπες, όταν έχουν παγιδευτεί, τερματίζονται και κερδίζω πολύ εύκολα. Σε όλες τις πολιτείες, κερδίζω πολύ εύκολα, στις  swing states. Όπως τις κέρδισα στις 10 το βράδυ, το βράδυ των εκλογών.

Δεν θέλουμε να σας δείξουμε 25 ελαττωματικές ή ψευδείς ψήφους, οι οποίες δεν σημαίνουν τίποτα, επειδή δεν ανατρέπουν την κατάσταση, ούτε πενήντα ή εκατό. Σας δείχνουμε εκατοντάδες χιλιάδες, πολύ περισσότερες από όσες χρειαζόμαστε, πολύ περισσότερες από το όριο, πολύ περισσότερο από ό, τι απαιτεί ο νόμος. Μπορούμε να δείξουμε πολλές φορές τι είναι απαραίτητο για να κερδίσουμε την κατάσταση. Τα ΜΜΕ το γνωρίζουν, αλλά δεν θέλουν να το αναφέρουν. Στην πραγματικότητα, αρνούνται εντελώς να το καλύψουν, γιατί γνωρίζουν το αποτέλεσμα εάν το κάνουν. Ακόμα και αυτό που λέω τώρα θα υποβαθμιστεί και θα υποτιμηθεί, αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζω να προχωράω, διότι εκπροσωπώ 74 εκατομμύρια ανθρώπους και ουσιαστικά εκπροσωπώ επίσης όλα τα άτομα που δε με ψήφισαν.

Η ψηφοφορία με επιστολική ψήφο είναι το τελευταίο μέρος της τετραετούς προσπάθειάς τους να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2016, και ήταν σαν να ζούσαν στην κόλαση αυτό το διάστημα. Οι αντίπαλοί μας έχουν αποδείξει πολλές φορές, ξανά και ξανά, ότι θα πουν και θα κάνουν το οτιδήποτε για να επιστρέψουν στην εξουσία. Οι διεφθαρμένες δυνάμεις που εγγράφουν νεκρούς ψηφοφόρους και γεμίζουν την κάλπη είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διαπράξει τη μία ψεύτικη και δόλια φάρσα μετά την άλλη. Το παρακολουθείτε εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτά τα εδραιωμένα συμφέροντα αντιτίθενται στο κίνημά μας, γιατί βάζουμε την Αμερική πάνω από όλα. Αυτοί δε βάζουν την Αμερική πάνω από όλα. Εμείς επιστρέφουμε την εξουσία στον αμερικανικό λαό. Δε θέλουν πάνω από όλα την Αμερική, θέλουν μόνο εξουσία για τον εαυτό τους. Θέλουν να βγάλουν λεφτά, γι ‘αυτό δε θέλουν να γίνω Πρόεδρος. Έκαναν έρευνες σχετικά με μένα λίγο μετά την ανακοίνωση μου ότι θα είμαι υποψήφιος. Όταν έφτασα αμέσως στην πρώτη θέση στις αρχικές δημοσκοπήσεις των Ρεπουμπλικάνων, οι έρευνες συνεχίστηκαν ασταμάτητα. Συνεχίστηκαν για τέσσερα χρόνια και βγήκα κερδισμένος από όλες. Νίκησα σε όλες. Ρωσία, το ψεύδος της πολιτικής δίωξης, και πολλά άλλα.

Ο Ρόμπερτ Μουέλερ ξόδεψε 48 εκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων για να με ερευνά για δυόμισι χρόνια, εξέδωσε πάνω από 2.800 κλήσεις, εκτέλεσε σχεδόν 500 εντάλματα αναζήτησης, εξέδωσε 230 παραγγελίες για αρχεία επικοινωνιών και διεξήγαγε 500 συνεντεύξεις μαρτύρων, όλα με στόχο να με ρίξουν. Δεν προέκυψε στο τέλος καμία συνωμοσία, καμία απολύτως. Ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, δήλωσε: «Η επιτροπή δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία ότι ο τότε υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ ή η εκστρατεία του συνωμότησε με τη ρωσική κυβέρνηση». Και ευχαριστώ τον γερουσιαστή Ρούμπιο για αυτήν τη δήλωση.

Τώρα, ακούω ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να με πιάσουν στην Ουάσινγκτον έστειλαν κάθε πληροφορία στη Νέα Υόρκη, έτσι ώστε να μπορούν να με πιάσουν εκεί. Όλα έχουν εξεταστεί ξανά, ξανά και ξανά. Με 48 εκατομμύρια δολάρια ξετινάζεις φορολογικές δηλώσεις, ξετινάζεις τα πάντα. Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, η οποία πρόσφατα κατέβηκε υποψήφια, χωρίς να με γνωρίζει, δήλωσε: «Θα συνεργαστούμε με τα όργανα επιβολής του νόμου και άλλους γενικούς εισαγγελείς σε ολόκληρο το έθνος για την απομάκρυνση αυτού του Προέδρου από το αξίωμα». Δεν την έχω συναντήσει ποτέ. «Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι», είπε, «ότι οι ημέρες του Ντόναλντ Τραμπ πλησιάζουν στο τέλος τους». Και αυτό που συνέβη, ήταν μια μεγάλη έρευνα στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος θα μπορούσε κανείς να ερευνήσει. Γιατί αυτό θέλουν να κάνουν. Δε θέλουν να ρίξουν εμένα, θέλουν να ρίξουν εμάς. Δε μπορούμε όμως να τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό ποτέ. Όλα έχουν εξεταστεί. Ένας φίλος μου, ο οποίος είναι πολύ έξυπνος, είπε: «Ίσως έχεις δει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο. Πιθανότατα έχεις διερευνηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Και για να βγαίνεις από όλο αυτό καθαρός σημαίνει ότι πιθανώς είσαι ο καθαρότερος άνθρωπος στη χώρα Μερικοί άνθρωποι σε αυτήν την κυβέρνηση, αλλά ευτυχώς όχι όλοι, κυνηγήθηκαν και δυσφημίστηκαν. Απλώς εξαφανίστηκαν. Κανείς δεν ξέρει τι τους συνέβη. Γιατί δεν είναι ενεργοί; Γιατί δεν εμπλέκονται; Υπάρχουν τόσα πολλά για να εμπλακούν. Η διαφθορά είναι τόσο ανεξέλεγκτη. Απλώς δεν άντεξαν άλλο. Απειλήθηκαν από τους Δημοκρατικούς με διώξεις και ειπώθηκαν φρικτά πράγματα γι ‘αυτούς. Και είναι καλοί άνθρωποι. Ακόμα και πρόσφατα, η επικεφαλής της GSA (General Services Administration) κυνηγήθηκε και παρενοχλήθηκε όπως ανέφερε, όπως ποτέ ξανά. Τι μπορώ να πω; Πιάσαμε τον Κόμεϊ, πιάσαμε τον ΜακΚέιμπ, τους πιάσαμε όλους! Ακόμα περιμένουμε μια αναφορά από έναν άντρα που ονομάζεται Durham, με τον οποίο δεν μίλησα ποτέ και τον οποίο δεν έχω γνωρίσει ποτέ.

Μπορούν να με κυνηγούν πριν από τις εκλογές όσο θέλουν, αλλά δυστυχώς ο κ. Durham δεν ήθελε να κυνηγήσει αυτούς τους ανθρώπους ή να έχει καμία σχέση με τις διώξεις τους πριν από τις εκλογές. Λοιπόν, ποιος ξέρει αν πρόκειται να κάνει έστω και μία αναφορά. Αλλά αν κοιτάξετε τα ψέματα και τις διαρροές και τις παράνομες πράξεις συμπεριφοράς που έγιναν από τόσους πολλούς ανθρώπους, και την επιθυμία τους να βλάψουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι πρέπει να συμβεί. Το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να εξηγήσω γιατί δε συμβαίνει τίποτα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που πιάστηκαν να κατασκοπεύουν την εκστρατεία μου. Δεν έχει συμβεί ποτέ πριν και δεν πρέπει ποτέ να ξανασυμβεί σε έναν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τις ακροάσεις και να δείτε από μόνοι σας. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Οι απάτες που έχουμε συγκεντρώσει τις τελευταίες εβδομάδες είναι συντριπτικές κι έχουν να κάνουν με τις εκλογές μας. Όλοι λένε, «Ουάου, τα στοιχεία είναι συντριπτικά!», όταν τα βλέπουν. «Αλλά πραγματικά είναι πολύ αργά για να αλλάξουν πορεία οι εκλογές. Είναι πολύ αργά για να αλλάξει το αποτέλεσμα…»

Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να πιστοποιηθεί ο σωστός νικητής των εκλογών. Και αυτό αγωνιζόμαστε να κάνουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το πότε θα συμβεί, όταν βλέπεις ψευδείς ψήφους και όταν αυτές οι ψήφοι αριθμούν πολύ περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο, δεν μπορείς να αφήσεις άλλο άτομο να κλέψει αυτές τις εκλογές από εσένα. Σε όλη τη χώρα, οι άνθρωποι συγκεντρώνονται κρατώντας πινακίδες που γράφουν, «Σταματήστε την κλοπή». Για να κατανοήσουμε πώς θα αμφισβητήσουμε αυτή την απάτη, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα προβλήματα με την επιστολική ψήφο. Η Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, η Νεβάδα, η Γεωργία, η Αριζόνα και οι περισσότερες άλλες Πολιτείες επέτρεψαν σε οποιονδήποτε να πάρει ένα «ψηφοδέλτιο εξ αποστάσεως» και να ψηφίσει χωρίς να δείξει ταυτότητα. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε βασισμένη εξ ολοκλήρου στην εντιμότητα χωρίς να απαιτηθεί ταυτοποίηση οποιουδήποτε είδους! Οι περισσότεροι Αμερικανοί θα εκπλαγούν επίσης όταν μάθουν ότι καμία πολιτεία στη χώρα δεν επαληθεύει την αμερικανική υπηκοότητα ως προϋπόθεση για την ψηφοφορία στις ομοσπονδιακές εκλογές. Αυτό είναι εθνική ντροπή. Καμία άλλη προηγμένη χώρα δεν διεξάγει εκλογές με αυτόν τον τρόπο. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν θέσει σημαντικούς περιορισμούς στην ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, ειδικά επειδή αναγνωρίζουν το σχεδόν απεριόριστο δυναμικό απάτης. Από τα 42 ευρωπαϊκά έθνη, όλα εκτός από δύο, απαγορεύουν εντελώς τα «ψηφοδέλτια εξ αποστάσεως»  για άτομα που κατοικούν εντός της χώρας, σε διαφορετική περίπτωση απαιτούν από εκείνους που τα χρειάζονται να παρουσιάσουν μια εξαιρετικά ισχυρή ταυτοποίηση.

Σε όλη την προσπάθεια των Δημοκρατικών να επεκτείνουν δραματικά την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος εργάζονταν επίσης πυρετωδώς για να εμποδίσουν τα μέτρα που αποσκοπούσαν στην προστασία από τη νοθεία, όπως η επαλήθευση υπογραφής, η επαλήθευση κατοικίας ή η ταυτότητα των ψηφοφόρων. Και η επιβεβαίωση της ιθαγένειας ήταν σχεδόν αδιανόητο ότι πρέπει να ζητηθεί. Μπορείτε να το πιστέψετε; Αυτές δεν είναι οι ενέργειες ανθρώπων που θέλουν δίκαιες εκλογές. Αυτές είναι οι ενέργειες ανθρώπων που θέλουν να κλέψουν τις εκλογές, που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν νοθεία. Ο μόνος πιθανός λόγος για τον οποίο θα απέκλειε κάποιος μέτρα που βάσει της κοινής λογικής αποσκοπούν στο να υπάρχει επαλήθευση σχετικά με το δικαίωμα ψήφου, είναι ότι προσπαθούσε να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει, να ζητήσει ή να διαπράξει νοθεία.

Είναι σημαντικό για τους Αμερικανούς να καταλάβουν ότι αυτές οι καταστροφικές αλλαγές στους εκλογικούς μας νόμους δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από την πανδημία. Η πανδημία απλώς έδωσε στους Δημοκρατικούς μια δικαιολογία για να κάνουν αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν για πολλά, πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, το πρώτο νομοσχέδιο που εισήγαγαν οι Δημοκρατικοί της Βουλής όταν η Νάνσι Πελόσι έγινε Πρόεδρος (της Βουλής), ήταν η προσπάθεια να δοθεί εντολή στην καθολική ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου και να εξαλειφθούν μέτρα όπως η ταυτότητα των ψηφοφόρων, κάτι που είναι τόσο απαραίτητο. Η νούμερο ένα προτεραιότητα των Δημοκρατικών ήταν να διαβρώσουν δραματικά την ακεραιότητα των εκλογών μας, για έναν απλό λόγο: ήθελαν να κλέψουν τις προεδρικές εκλογές του 2020. Όλες οι προσπάθειες των Δημοκρατικών να επεκτείνουν την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου έθεσαν τις βάσεις για τη συστηματική και διάχυτη νοθεία, που συνέβη σε αυτές τις εκλογές.

Στην Πενσυλβάνια, μεγάλες ποσότητες επιστολικών ψήφων και «ψήφων εξ αποστάσεως» υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα. Και μυστικά, στη Φιλαδέλφεια, στις κομητείες Αλεγκένι, χωρίς τους παρατηρητές μας παρόντες. Δεν τους επιτράπηκε να είναι παρόντες. Στην πραγματικότητα, δεν τους επιτρεπόταν καν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Τους πέταξαν έξω από το κτίριο και κοιτούσαν από έξω, αλλά δεν είχαν τρόπο να δουν, επειδή δεν υπήρχαν παράθυρα. Και τα παράθυρα που ήταν εκεί ήταν καλυμμένα. Οι Δημοκρατικοί πήγαν ακόμη και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανία για να εμποδίσουν τους παρατηρητές να αποκτήσουν πρόσβαση! Υπάρχει μόνο ένας πιθανός λόγος που η Δημοκρατική διεφθαρμένη πολιτική μηχανή θα αντιτασσόταν στη διαφάνεια κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων. Κι αυτό είναι επειδή γνωρίζουν ότι κρύβουν παράνομη δραστηριότητα. Είναι πολύ απλό.

Αυτό είναι  εξωφρενικό, ασυγχώρητο. Και η μη αναστρέψιμη βλάβη που κηλιδώνει ολόκληρη την εκλογική διαδικασία, ακόμα και αυτή η άνευ προηγουμένου πρακτική αποκλεισμού των παρατηρητών μας, των παρατηρητών μας κατά την ψηφοφορία, όπως τους αποκαλούν κάποιοι, συνέβη σε Δημοκρατικές πόλεις και βασικές Πολιτείες σε ολόκληρο το έθνος. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πρόσθετα γεγονότα που έχουμε αποκαλύψει. Πολλοί ψηφοφόροι σε όλη την Πενσυλβάνια έλαβαν δύο ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου, και πολλοί άλλοι έλαβαν ταχυδρομικά ψηφοδέλτια για τα οποία δεν είχαν υποβάλει ποτέ αίτηση. Τόσοι πολλοί πήραν ψηφοδέλτια που δεν γνώριζαν καν τι ήταν. Άλλοι, πάλι, έλαβαν περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, περισσότερα από δύο ψηφοδέλτια. Και όλως τυχαίως επρόκειτο στην πλειοψηφία τους για Δημοκρατικούς. Στην κομητεία Fayette της Πενσυλβανία, πολλοί ψηφοφόροι έλαβαν ψηφοδέλτια που είχαν ήδη συμπληρωθεί. Δεν ήξεραν τι είχε συμβεί. Στην κομητεία Montgomery της Πενσυλβανία, ένας παρατηρητής της ψηφοφορίας άκουσε να λένε σε μη εγγεγραμμένους ψηφοφόρους να επιστρέψουν αργότερα για να προσπαθήσουν να ψηφίσουν με διαφορετικό όνομα. Δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι σε ολόκληρη την Πενσυλβάνια αντιμετωπίστηκαν διαφορετικά με βάση το αν ήταν Ρεπουμπλικάνοι ή Δημοκρατικοί.

Οι ψηφοφόροι που υπέβαλαν ελαττωματικά ψηφοδέλτια σε ορισμένα τμήματα δικαιοδοσίας των Δημοκρατικών, ειδοποιήθηκαν και τους ζητήθηκε να διορθώσουν τα ψηφοδέλτια τους, ενώ αντίστοιχα Ρεπουμπλικανικά τμήματα και ιδιαίτερα οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι δεν ενημερώθηκαν, γεγονός που παραβιάζει σαφώς τον Όρο Ίσης Προστασίας του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. «Εάν είστε δημοκράτης, θα διορθώσουμε το ψηφοδέλτιό σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι τέλειο. Εάν είστε Ρεπουμπλικάνος, μην μιλάτε καν γι ‘ αυτό.” Στο Μίσιγκαν, μία δημοτική υπάλληλος του Ντιτρόιτ, με άλλους υπαλλήλους του δήμου, καθοδηγούσαν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν κατ ‘ευθείαν το Δημοκρατικό υποψήφιο, ενώ τους συνόδευαν για να παρακολουθήσουν ποιον ψήφισαν, παραβιάζοντας το νόμο και την ιερότητα της μυστικής ψηφοφορίας. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Οι ίδιοι εργαζόμενοι λένε ότι τους δόθηκε εντολή να μην ζητήσουν ταυτότητα και να μην επιχειρήσουν να επικυρώσουν τυχόν υπογραφές. Είχαν επίσης την υποχρέωση να αλλάξουν την ημερομηνία σε προγενέστερη, παρανόμως, σε πάρα πολλά ψηφοδέλτια που ελήφθησαν μετά την προθεσμία. Αυτό είναι κάτι τόσο αντισυνταγματικό! Η ίδια εκτιμά ότι αυτό συνέβη σε χιλιάδες και χιλιάδες ψηφοδέλτια  από αυτήν και από πολλούς άλλους.

Άλλοι μάρτυρες στο Ντιτρόιτ είδαν επίσης τους εκλογικούς μας αξιωματούχους να μετρούν παρτίδες των ίδιων ψηφοδελτίων πολλές φορές, καθώς και να αντιγράφουν παρανόμως ψηφοδέλτια. Ένας παρατηρητής κατέθεσε ότι είδε πάρα πολλά κουτιά από ψηφοδέλτια, που όλα έφεραν την ίδια υπογραφή. Ένας άλλος παρατηρητής στο Ντιτρόιτ έδωσε ένορκη μαρτυρία ότι είδε αμέτρητα άκυρα ψηφοδέλτια, τα οποία δεν ανήκαν σε σωστά εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, και στη συνέχεια είδε τους εκλογικούς υπαλλήλους στην κομητεία Γουέιν να εισάγουν ψεύτικες ημερομηνίες γέννησης στο σύστημα, προκειμένου να τα μετρήσουν παρανόμως. Μάρτυρες που έδωσαν ένορκες βεβαιώσεις – που σημαίνει ότι αν ψεύδεσαι πας φυλακή – δήλωσαν ότι αφού οι εκλογικοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι είχαν ληφθεί οι τελευταίες «ψήφοι εξ αποστάσεως», δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια έφτασαν, πολλά χωρίς φακέλους, όλα υπέρ των Δημοκρατικών.

Στο Ουισκόνσιν, ένας αριθμός ρεκόρ ψηφοφόρων κατηγοριοποιήθηκε ως επ’ αόριστον περιορισμένος. Ένα καθεστώς που προορίζεται για άτομα με σοβαρή αναπηρία, επίσης για τους ηλικιωμένους που τους επιτρέπουν να ψηφίζουν χωρίς να δείχνουν ταυτότητα. Πέρυσι, περίπου 70.000 άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι επικρατούσε αυτή η κατάσταση σε όλη την πολιτεία. Φέτος, ο αριθμός των ψηφοφόρων ήταν ως εκ θαύματος σχεδόν 250.000, αφού οι εκλογικοί αξιωματούχοι στο Milwaukee και το Dane County, μερικά από τα πιο διεφθαρμένα πολιτικά μέρη στη χώρα μας, προέτρεψαν τους πολίτες να εγγραφούν εσφαλμένα σε αυτό το καθεστώς. Και έγιναν εγγραφές σε επίπεδα που δεν υπάρχουν.  Στο Ουισκόνσιν, υπάρχουν περίπου 70.000 «ψηφοδέλτια εξ αποστάσεως» που δεν αντιστοιχούν σε ανάλογες αιτήσεις,  όπως απαιτείται από το νόμο. Στη Γεωργία, εννέα παρατηρητές κατέθεσαν ότι είδαν αμέτρητα παράτυπα ψηφοδέλτια χωρίς τις πτυχές ή τα τυπικά σημάδια, κάτι που υποδηλώνει  ότι τα ψηφοδέλτια δεν έφθασαν σε φακέλους όπως απαιτείται. Ένας παρατηρητής ψηφοφορίας στην κομητεία Fulton εκτιμά ότι περίπου το 98% του μεγάλου αριθμού ασυνήθιστα ατσαλάκωτων ψηφοδελτίων που είδε, ήταν για τον Μπάιντεν. Εξαιρετικά ασυνήθιστος αριθμός. Επιπλέον, χιλιάδες αμέτρητα ψηφοδέλτια ανακαλύφθηκαν στις κομητείες Floyd, Fayette και Walton εβδομάδες μετά τις εκλογές και αυτά τα ψηφοδέλτια προέρχονταν κυρίως από ψηφοφόρους του Trump. Δεν μετρήθηκαν. Ήταν από τους ψηφοφόρους του Trump.

Στο Ντιτρόιτ, όλοι είδαν την τεράστια σύγκρουση και τον φρικτό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι δύο Ρεπουμπλικανοί δημοσκόποι, επειδή δεν θα ψήφιζαν όταν είδαν ότι το 71% των περιφερειών δεν ήταν σε ισορροπία. Επίσης, υπήρχαν περισσότερες ψήφοι από ό, τι ψηφοφόροι. Σκεφτείτε το! Είχατε περισσότερες ψήφους από ό, τι ψηφοφόρους. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβεις, και είναι κατά χιλιάδες. Στην Αριζόνα, οι ψηφοφόροι που παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως για να ψηφίσουν και των οποίων τα ψηφοδέλτια παρήγαγαν μηνύματα σφάλματος από τα μηχανήματα ταξινόμησης, κλήθηκαν να πατήσουν ένα κουμπί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μετρηθούν οι ψήφοι. Επίσης στην Αριζόνα, ο Γενικός Εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι  επιστολικές ψήφοι είχαν κλαπεί από γραμματοκιβώτια και τις είχαν κρύψει κάτω από ένα βράχο. Στην κομητεία Clark της Νεβάδα, όπου κατοικούν οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Πολιτείας, τα πρότυπα αντιστοίχισης μιας υπογραφής μέσω της μηχανής επαλήθευσης υπογραφής μειώθηκαν σκόπιμα, ώστε να επιτρέπεται η μέτρηση μεγάλου αριθμού ψηφοδελτίων που διαφορετικά δεν θα είχαν συγκεντρωθεί. Αυτό το μηχάνημα ρυθμίστηκε στο χαμηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με μια έκθεση, προκειμένου να δοκιμαστεί η διαδικασία, εννέα ψηφοφόροι στο Clark County ψήφισαν με σκόπιμα λανθασμένες υπογραφές και οκτώ από τα εννέα ψηφοδέλτια έγιναν δεκτά και καταμετρήθηκαν! Είπαν ότι θα μπορούσατε να υπογράψετε με το όνομά  Άγιος Βασίλης, και πάλι θα ήταν αποδεκτό. Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Κομητειών Clark πέταξε τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών, αφού ο γραμματέας ανέφερε εύρημα του είδους «ασυμφωνίες που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε«. Επίσης στη Νεβάδα, ορισμένοι ψηφοφόροι μπήκαν σε λοταρία για περισσότερες από δώδεκα δωροκάρτες αξίας $250 αν μπορούσαν να αποδείξουν ότι είχαν ψηφίσει. Αυτό έλαβε χώρα σε ινδιάνικες περιοχές κατοικιών.

Μία από τις πιο σημαντικές ενδείξεις ευρείας νοθείας είναι τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά απόρριψης για επιστολικές ψήφους σε πολλές βασικές πολιτείες. Αυτές είναι οι πολιτείες που έπρεπε να κερδίσω. Στις swing states, ο αριθμός των ψηφοδελτίων που απορρίφθηκαν ήταν δραματικά χαμηλότερος από αυτό που θα περίμενε κανείς βάσει της προηγούμενης εμπειρίας, δηλαδή πολλών ετών ψηφοφορίας. Στη Γεωργία, μόλις το 0,2%, που είναι λιγότερο κατά πολύ από το 1%, των επιστολικών ψήφων έχουν απορριφθεί. Με άλλα λόγια, σχεδόν καμία δεν έχει απορριφθεί. Τις δέχτηκαν όλες. Ουσιαστικά καμία δεν απορρίφθηκε, συγκριτικά με το  6,4% των απορριφθέντων του 2016. Κάποιοι πιστεύουν ότι το 6,4 ήταν χαμηλός αριθμός. Σκεφτείτε το! Σχεδόν καμία δεν απορρίφθηκε. Στις προηγούμενες εκλογές, το 6,4% απορρίφθηκε. Έχουμε δει παρόμοιες μειώσεις στην Πενσυλβάνια, τη Νεβάδα και το Μίσιγκαν. Τα ψηφοδέλτια δεν απορρίφθηκαν, ειδικά εάν τύγχανε να βρίσκονται σε Δημοκρατικές περιοχές. Αυτές οι παρατυπίες είναι ανεξήγητες, εκτός εάν υπάρχει σκόπιμη προσπάθεια αποδοχής μη επιλέξιμων ή ψευδών ψηφοδελτίων.

Στην Πενσυλβάνια, η Υπουργός Προεδρίας και το Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο κατάργησαν  τις απαιτήσεις επαλήθευσης υπογραφής, εβδομάδες μόλις πριν από τις εκλογές, κατά παράβαση του νόμου. Δεν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Πρέπει να εγκριθεί από το νομοθετικό σώμα. Ένας δικαστής δεν μπορεί να το κάνει. Μία Πολιτεία δεν μπορεί να το κάνει. Ένας υπάλληλος δεν μπορεί να το κάνει. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι το νομοθετικό σώμα. Ο λόγος για αυτό είναι σαφής. Δεν επαλήθευαν τις υπογραφές επειδή γνωρίζουν ότι τα ψηφοδέλτια δεν έχουν συμπληρωθεί από τους ψηφοφόρους, στα ονόματα των οποίων ρίχτηκαν. Με άλλα λόγια, τα συμπλήρωσαν άνθρωποι  που δεν είχαν καμία σχέση με τα ονόματα στην ψηφοφορία. Μια απλή καταμέτρηση των ψηφοδελτίων υπό αυτές τις περιστάσεις συνιστά μόνο νοθεία. Ο μόνος τρόπος για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε έντιμη ψηφοφορία είναι η διεξαγωγή πλήρους αναθεώρησης των φακέλων στις σχετικές Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι πολλοί από αυτούς, δεκάδες χιλιάδες, έχουν ψεύτικες υπογραφές. Απαιτείται πλήρης εγκληματολογικός έλεγχος για να διασφαλιστεί ότι μόνο τα νόμιμα ψηφοδέλτια από νόμιμα εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που ρίχτηκαν σωστά, περιλαμβάνονται στην τελική καταμέτρηση.

Αυτές οι εκλογές αφορούν μεγάλη εκλογική νοθείαΝοθεία που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Αφορούν παρατηρητές ψηφοφορίας που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν. Τόσο παράνομο. Αφορούν ψηφοδέλτια που ρίχτηκαν στην κάλπη και κανείς, εκτός από λίγους, δε γνώριζε από πού προέρχονταν. Καταμετρήθηκαν και δεν ήταν για μένα.

Πρόκειται για μεγάλη πρωτιά το βράδυ των εκλογών, τεράστιο προβάδισμα, πρωτιά που έκανε πολλούς να με συγχαίρουν για μια αποφασιστική εύκολη νίκη. Ξαφνικά, το πρωί ή μερικές μέρες αργότερα, αυτή η πρωτιά εξατμίστηκε γρήγορα. Πρόκειται για αριθμούς ψηφοδελτίων που εστάλησαν και κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται. Πρόκειται για μηχανήματα που ήταν ελαττωματικά, μηχανήματα που σταμάτησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, για να ανοίξουν ως εκ θαύματος με περισσότερες ψήφους. Πρόκειται για πολλά άλλα πράγματα, αλλά πάνω απ ‘όλα για νοθεία.

Αυτές οι εκλογές ήταν στημένες. Όλοι το γνωρίζουν. Δε με πειράζει αν χάσω τις εκλογές, αλλά θέλω να χάσω τίμια. Αυτό που δεν θέλω να κάνω είναι να τις κλέψω από τον αμερικανικό λαό. Γι αυτό παλεύουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Έχουμε ήδη τις αποδείξεις. Έχουμε ήδη τα στοιχεία και είναι ξεκάθαρο. Πολλοί άνθρωποι στα ΜΜΕ, και ακόμη και δικαστές, μέχρι στιγμής αρνήθηκαν να το δεχτούν. Ξέρουν ότι είναι αλήθεια. Ξέρουν ότι είναι εκεί. Ξέρουν ποιος κέρδισε τις εκλογές, αλλά αρνούνται να πουν, «Έχεις δίκιο.» Η χώρα μας χρειάζεται κάποιον να πει,» έχεις δίκιο.”

Τελικά, είμαι έτοιμος να δεχτώ οποιοδήποτε ακριβές εκλογικό αποτέλεσμα, και ελπίζω ότι και ο Τζο Μπάιντεν είναι επίσης. Έχουμε ήδη τις αποδείξεις. Έχουμε ήδη δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε την ανατροπή σε όλες αυτές τις Πολιτείες για τις οποίες μιλάμε. Αυτή είναι μια εκλογή για το υψηλότερο αξίωμα στη μεγαλύτερη χώρα στην ιστορία του κόσμου. Κάθε λογικός Αμερικανός θα πρέπει να είναι σε θέση να συμφωνήσει, με βάση αυτά που έχουμε ήδη τεκμηριώσει, ότι χρειαζόμαστε μια συστηματική ανάλυση των επιστολικών ψήφων για την αναθεώρηση των φακέλων. Πρόκειται για την υπογραφή. Αν είναι στους φακέλους, μπορούμε μόνο να αναθεωρήσουμε τους φακέλους, και αυτό θα μας πει τα πάντα.

Αυτό είναι το απόλυτα ελάχιστο που πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με την καμπάνια μου, αν και έχει πολλά να κάνει με το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρός σας. Πρόκειται για την αποκατάσταση της πίστης και της εμπιστοσύνης στις αμερικανικές εκλογές. Πρόκειται για τη δημοκρατία μας και τα ιερά δικαιώματα που γενιές Αμερικανών πολέμησαν, έχυσαν αίμα και πέθαναν για να εξασφαλίσουν. Τίποτα δεν είναι πιο επείγον ή πιο σημαντικό. Τα μόνα ψηφοδέλτια που πρέπει να μετρήσουν σε αυτές τις εκλογές είναι αυτά που συμπλήρωσαν οι πολίτες με δικαίωμα ψήφου που είναι πολίτες της χώρας μας, κάτοικοι των κρατών στα οποία ψήφισαν και που ψήφισαν με νόμιμο τρόπο πριν από τη νόμιμη προθεσμία.

Επιπλέον, δεν πρέπει ποτέ να έχουμε ξανά εκλογές στις οποίες δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο και διαφανές σύστημα για την επαλήθευση του δικαιώματος ψήφου, της ταυτότητας και της διαμονής κάθε ατόμου που ψηφίζει, σε μια τόσο σημαντική εκλογική αναμέτρηση.

Πολλοί ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι με έχουν συγχαρεί για όλα όσα έχουμε κάνει: τις μεγαλύτερες φορολογικές περικοπές στην ιστορία, τις περικοπές κανονισμών, τις μεγαλύτερες στην ιστορία. Ξαναχτίσαμε τον στρατό μας. Φροντίσαμε τους βετεράνους μας όπως ποτέ άλλοτε, τη διαστημική δύναμη, και πολλά άλλα. Συνέχισαν όμως, λέγοντας

«Όσο μεγάλα και σημαντικά ήταν αυτά τα πεπραγμένα, το μοναδικό μεγαλύτερο επίτευγμα στην Προεδρία σας θα είναι ακριβώς αυτό που κάνετε τώρα: οι αδιάβλητες εκλογές για το έθνος μας. Είναι πιο σημαντικό από όλα τα πράγματα που αναφέραμε.»

Αν δεν εξαλείψουμε τη νοθεία, την τεράστια και φρικτή νοθεία που έλαβε χώρα στις εκλογές μας για το 2020, δεν έχουμε πλέον χώρα. Με την αποφασιστικότητα και την υποστήριξη του αμερικανικού λαού, θα αποκαταστήσουμε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα των εκλογών μας. Θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο σύστημα διακυβέρνησής μας.

Ευχαριστώ.

Ο Θεός να σας ευλογεί.

Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική.



Πηγήhttps://theconservativetreehouse.com

https://eternalnowblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters