Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Το CNN φαίνεται να υποστηρίζει τη μαύρη πολιτοφυλακή που υποστηρίζει την επίθεση στις ΗΠΑ

Συντάχθηκε από τον Jared Dyson μέσω thelibertyloft.com

Charlotte, NC - Την Κυριακή, το CNN δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με μια ομάδα μαύρων πολιτοφυλακών που ονομάζεται NFAC. Το NFAC σημαίνει «Όχι F-Around Coalition» και είναι μια ομάδα που έχει αναλάβει να οργανωθεί γύρω από τις βίαιες ταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και αστυνομικούς πυροβολισμούς. Το άρθρο από το CNN μοιράζεται πολλά για τον οργανισμό, αλλά αφήνει πολλές κρίσιμες πληροφορίες.

Για παράδειγμα, το άρθρο CNN δεν καλεί ποτέ την ομάδα μια μαύρη εθνικιστική ομάδα. 

Δεν αναφέρεται ποτέ στην ομάδα ως ομάδα μαύρης πολιτοφυλακής ή κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, το άρθρο κάνει τα πάντα εκτός από έναν σύνδεσμο εγγραφής για τον οργανισμό.

Το άρθρο περιγράφει πώς η ομάδα είναι μια ειρηνική ομάδα, η οποία βαδίζει με γροθιές σε τρεις πόλεις χωρίς μεγάλα περιστατικά βίας. Οι συγγραφείς μοιράζονται ότι η ομάδα επικεντρώνεται στην ειρήνη και τον σεβασμό για τους μαύρους, τις γυναίκες και τα παιδιά.

Το πρόβλημα είναι ότι με τον τυπικό τρόπο CNN, το άρθρο είναι παραπλανητικό και δεν μοιράζεται την αλήθεια για αυτήν την αριστερή ριζοσπαστική ομάδα.

Η ομάδα ιδρύθηκε από έναν αποτυχημένο ανεξάρτητο προεδρικό υποψήφιο του 2016, τον John Fitzgerald Johnson. Ο Τζόνσον ήταν ανοιχτός υποστηρικτής πολλών αριστερών σοσιαλιστικών θεμάτων ατζέντας και υποστήριξε ανοιχτά τον πρώην Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Από την αποτυχημένη θητεία του στον πρόεδρο, ο Τζόνσον αποφάσισε να σχηματίσει και να λειτουργήσει μια ομάδα μαύρων πολιτοφυλακών.

Ποια είναι ακριβώς αυτή η ομάδα. Είναι μια ομάδα αριστερά, αριστερά, μαύρη πολιτοφυλακή. Ωστόσο, δεν θα το ακούσετε από το CNN ή τα mainstream media. Το CNN επαίνεσε την ομάδα για την υψηλή πειθαρχία του.

Είναι τόσο πολύ πειθαρχημένοι που νωρίτερα φέτος, τρία άτομα πυροβολήθηκαν στο Λούισβιλ καθώς χειρίστηκαν ανεύθυνα πυροβόλα όπλα. Ένα άλλο πυροβόλο όπλο απελευθερώθηκε στα Λουσινά νωρίτερα αυτό το μήνα. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτήν την απρόσεκτη πράξη.

Πρέπει να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις διαφορές στον τρόπο με τον οποίο το CNN αναφέρει αυτές τις ομάδες. Πάρτε για παράδειγμα αυτό το άρθρο όταν ανέφεραν τα Proud Boys. Αναφέρουν την ομάδα ως λευκή εθνικιστική ομάδα, λευκή υπεροχή, και μίλησαν για το πώς προώθησαν τη βία.

Σε όλο το άρθρο σχετικά με το NFAC, το CNN δεν μίλησε για βία ή πράξεις της ομάδας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά για να το βρείτε. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτό το βίντεο από τον Johnson, ο οποίος τώρα πηγαίνει με το όνομα Grand Master Jay.

Αυτό σίγουρα κάνει το NFAC να ακούγεται σαν μια ειρηνική ομάδα, έτσι δεν είναι; Ζητά ανοιχτά την ίδρυση της χώρας τους, την ανάπτυξη της δικής τους οικονομίας, την ανάπτυξη των δικών τους μέσων μαζικής ενημέρωσης και του στρατού τους. Λέει ότι θέλει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και μετά να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Δεν έχω καμία ανοχή για οποιαδήποτε εθνικιστική ομάδα πολιτοφυλακής, λευκή ή μαύρη, που υποστηρίζει ότι το ένα χρώμα του δέρματος είναι καλύτερο από το άλλο. Δεν έχω ανοχή για μια ομάδα που υποστηρίζει την καταστροφή αυτού του έθνους που αγαπώ τόσο πολύ.

Ακριβώς όσο δεν έχω ανοχή για αυτά τα πράγματα, έχω μηδενική ανοχή για έναν οργανισμό, όπως το CNN, ο οποίος αρνείται να πει την αλήθεια για αυτούς τους οργανισμούς. Δεν είναι μόνο μια μαύρη ομάδα που υποστηρίζει τους μαύρους. Αυτή είναι μια αριστερή ριζοσπαστική ομάδα που υποστηρίζει την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Αυτή είναι μια ανεύθυνη δημοσιογραφία από την πλευρά του CNN και δείχνει στον αμερικανικό λαό ακριβώς πού βρίσκεται η οργάνωση. Δεν υποστηρίζει μόνο τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό σε ολόκληρη τη χώρα. Το CNN φαίνεται να υποστηρίζει την πλήρη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Jared Dyson είναι ο αρχισυντάκτης στο The Liberty Loft και οικοδεσπότης του The Jared Dyson Show . Φροντίστε να εγγραφείτε στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του The Liberty Loft . Εάν απολαμβάνετε το περιεχόμενό μας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε δωρεές  για να υποστηρίξετε το The Liberty Loft, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπέροχο περιεχόμενο.


https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters