Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Το Βατικανό σε σοκ καθώς η Βίβλος 1.500 ετών ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε

 Από τον MR ERIS

Περίπου 1.500-2.000 ετών Βίβλος που βρέθηκε στην Τουρκία άφησε το Βατικανό σε σοκ, επειδή ισχυρίζεται ότι επιβεβαιώνει ότι ο Ιησούς Χριστός δεν σταυρώθηκε όπως έχει γίνει ευρέως πιστεύεται. 
Η Βίβλος, η οποία ανακαλύφθηκε το 2000 και διατηρήθηκε μυστική στο Μουσείο Εθνογραφίας της Άγκυρας, περιέχει το ευαγγέλιο του μαθητή του Ιησού Βαρνάβα.


Το ευαγγέλιο ισχυρίζεται ότι ο Χριστός  ούτε σταυρώθηκε  ούτε ήταν γιος του Θεού. Αντ 'αυτού, λέει ότι ήταν απλώς ένας προφήτης. Το βιβλίο αναφέρεται επίσης στον Απόστολο Παύλο ως «Ο απατεώνας» και ισχυρίζεται περαιτέρω ότι ο Χριστός ανέβηκε στον ουρανό ζωντανό, με τον Ιούδα Ικαριώτη να σταυρώθηκε στη θέση του.
Το πλέον αμφιλεγόμενο βιβλίο ανακτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης στην περιοχή της Μεσογείου καθώς οι αρχές εναντιώθηκαν σε μια συμμορία που λαθρεμπορεί αρχαιοτήτων και παράνομων εκρηκτικών, λέει μια έκθεση του The National Turk. Το παλιό βιβλίο εκτιμάται σήμερα σε ένα τεράστιο 40 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια.
Εμπειρογνώμονες και θρησκευτικοί φορείς εξέτασαν το βιβλίο και συμφωνούν ότι είναι ένα πρωτότυπο κομμάτι. Είναι ξεκάθαρα γραμμένο με χρυσά γράμματα στα Αραμαϊκά, τη γλώσσα του Ιησού Χριστού. Περιέχει διδασκαλίες που συμφωνούν με το Ισλάμ, σε αντίθεση με την Καινή Διαθήκη της Βίβλου. Στο βιβλίο, ο Ιησούς προβλέπει τη γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ, εκείνου που ίδρυσε το Ισλάμ  700 χρόνια αργότερα .
Για να ειπωθεί η αλήθεια, υπήρξαν μερικοί μουρμουρισμοί γύρω από την αυθεντικότητα της Βίβλου που χρησιμοποιούμε σήμερα. Υπάρχει μια κλίκα που πιστεύει ότι, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου της Νίκαιας, η Καθολική Εκκλησία επέλεξε τα κανονικά βιβλία ευαγγελίου όπως ο Ματθαίος, ο Μάρκος, ο Λουκάς και ο Ιωάννης, επιλέγοντας σκόπιμα να παραλείψει το βιβλίο του Βαρνάβα, πιθανώς λόγω της θέσης του στον Ιησού Χριστό.
Αν και αρκετές Βίβλοι έχουν εμφανιστεί στο πρόσφατο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της Νεκράς Θάλασσας και του Γνωστικού Ευαγγελίου, αυτό το τελευταίο φαίνεται να αποτελεί μεγάλη ανησυχία για το Βατικανό, ειδικά λόγω των ισχυρισμών του για τον Ιησού.
Τι σημαίνει η ανακάλυψη για τον σημερινό Χριστιανό; Αναμφίβολα, αμφισβητεί την αυθεντικότητα του χριστιανικού ευαγγελίου.
Ανησυχώντας ότι μπορεί να κλονίσει τη χριστιανική πίστη, το Βατικανό ζήτησε από τις τουρκικές αρχές να τους επιτρέψουν να εξετάσουν το περιεχόμενο του βιβλίου. Αν και η ανακάλυψη δεν αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πίστη των δισεκατομμυρίων χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πιθανό να αποδυναμώσει τη χριστιανική ηγεσία, ειδικά αυτή του Βατικανού.
Το γεγονός ότι το βιβλίο δεν προέρχεται από μουσουλμάνους βάζει επίσης το Βατικανό σε στενό σχοινί. Εάν ανακαλύψουν ότι το κομμάτι είναι αυθεντικό, θα οδηγήσει σε πλήρη μεταμόρφωση της καθολικής πίστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters