Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Βαθιά υπόγειες στρατιωτικές βάσεις ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ. Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν δώσει ποτέ ειδήσεις για αυτές τις λειτουργίες

Antonio Mjq Russo

Τα χρήματα για τη χρηματοδότηση των σηράγγων διακίνησης παιδιών προήλθαν από Αμερικανούς φορολογούμενους μέσω του συστήματος IRS / Federal Reserve που ανήκει στην Kabbalah.
Μια εσωτερική πηγή είπε:
'' Ξόδεψαν τρισεκατομμύρια δολάρια σε αυτές τις σήραγγες... εκεί κατεδάφισαν τα τρισεκατομμύρια δολάρια που έλειπαν από το κτίριο της 11ης Σεπτεμβρίου που κατέστρεψαν ".
Από τον Απρίλιο του 2019 στις μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, χιλιάδες βρέφη, βασανισμένα και ακρωτηριασμένα παιδιά και έφηβοι σώθηκαν ή βρέθηκαν νεκροί από τον αμερικανικό στρατό.
Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ σε σκηνοθεσία του Προέδρου Τραμπ και της πενταγώνου του, η ομάδα κρούσης παιδόφιλων του καθάρισαν παιδιά, πτώματα, χρυσό, χρήματα και έγγραφα από έναν τεράστιο λαβύρινθο των σωλήνων DUMBS (βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις) που τρέχουν υπό τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.
Τον Απρίλιο του 2019 ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ιντερπόλ και οι τοπικές στρατιωτικές δυνάμεις από αρκετές χώρες ξεκίνησαν μια συγκεντρωμένη και συντονισμένη προσπάθεια για να σώσουν τα παιδιά από ένα τεράστιο δίκτυο σήραγγες που τρέχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη, στον Καναδά, , Ιταλία (Βατικανό και Βενετία), Χάγη, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή (Λίβανος).
Ορισμένες από τις σήραγγες βρίσκονταν κάτω από το Βατικανό, και πολλές λένε ότι ήταν βαθυστόχαστες διαφορετικοί όροφοι, όπως αυτός στο αεροδρόμιο του Ντένβερ.
Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 συνολικά πάνω από 50.000 υποσιτισμένα, κλουβιά και βασανισμένα παιδιά είχαν αναφερθεί ότι διασώθηκαν ή βρέθηκαν νεκρά σε σήραγγες κάτω από μεγάλες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κάτω από το Central Park στη Νέα Υόρκη.
Ένα άλλο τούνελ ειπώθηκε ότι θα πάει από το κτίριο του Ιδρύματος Κλίντον στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.
Η τελευταία φρίκη ανακαλύφθηκε γύρω στις 20 Αυγούστου 2020 υπό τον Ρήνο Νεβάδα, όπου ανακαλύφθηκαν χιλιάδες πτώματα πρόσφατα νεκρών παιδιών.
Πιστεύεται ότι τα αιχμάλωτα παιδιά απήγαγαν ή μεγάλωσαν για σεξουαλική κακοποίηση, πειράματα ανθρώπου και ανθρωποθυσίες σε σατανικές τελετές.
Στις 16 Οκτωβρίου 2019, τα απίστευτα 2.100 παιδιά που κρατούνταν σε κλουβιά σε υπόγειες σήραγγες της στρατιωτικής εγκατάστασης της Κίνας στην Καλιφόρνια διασώθηκαν από τους Φώκες του Πολεμικού Ναυτικού και τους Αμερικανούς Πεζοναύτες.
Παιδιά και έφηβοι λέγεται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν για να μαζέψουν το αίμα τους.
Πεζοναύτες απελευθέρωσαν τραυματισμένα παιδιά, μερικά από τα οποία δεν έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας, έγκυες γυναίκες, παραμορφωμένα παιδιά, σωρούς από μικρά πτώματα των οποίων τα σώματα προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για να συλλέγουν όργανα, παιδιά κλειδωμένα σε κλουβιά, ηλεκτροσόκ και τραυματισμένα.
Τα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν έχουν δώσει ποτέ ειδήσεις για αυτές τις λειτουργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters