Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για την μάσκα: Δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά πρέπει να υποταχθούμε!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακούμε κάθε μέρα…
Σάλο έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις διώξεις όσως προτρέπουν στην μη χρήση μάσκας.

Δικηγόρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», έδωσε άλλη διάσταση.

Ανέφερε τα εξής:

«Μπαίνεις στο μετρό ή στο λεωφορείο. Έχουν όλοι την μάσκα.
Ένας θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να μην έχει την μάσκα. Αλλά η μάσκα προφυλάσσει εμένα, δεν προφυλάσσει εσένα.

Η μάσκα προφυλάσσει τους άλλους. Γι΄αυτό και ο καθένας μας πρέπει να φοράμε την μάσκα για το κοινό καλό.

Δεν μπορεί ένας μόνος του, υπακούοντας σε κελεύσματα ή σε προτροπές κάποιων που διαδίδουν αυτές τις ανυπόστατες φήμες περί της βλαπτικότητας της μάσκας, οι οποίες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν-δεν ισχύουν, (σ.σ. λιγάκι οξύμωρο αυτό, δεν νομίζετε;;;) αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε ένα καλύτερο και πιο εύχρηστο και πιο φθηνό μέσο, για να περιορίσουμε την διάδοση του κορωνοϊού.

Άρα είναι το καλύτερο μέσο, το οποίο αυτή την στιγμή διαθέτει η κοινωνία και η Πολιτεία και είμαστε υποχρεωμένοι ως πολίτες να υποταχθούμε και να κυκλοφορούμε όπως επιβάλλουν οι νόμοι.

Άρα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είπε το αυτονόητο ότι πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι σε βάρος αυτών, οι οποίοι δεν υπακούν στους νόμους και προτρέπουν τους πολίτες επίσης να μην υπακούν».

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. δικηγόρου, είμαστε υποχρεωμένοι να υποταχθούμε στην χρήση μάσκας, παρά το γεγονός πως δεν είμαστε σίγουροι αν ισχύουν οι… φήμες (έτσι ονομάζονται οι επιστημονικές απόψεις περί του αντιθέτου;)
περί της βλαπτικότητάς της.

Αν δεν είμαστε σίγουροι αν ισχύουν ή όχι γιατί ο αξιότιμος κ. δικηγόρος έσπευσε σε δημόσιο βήμα να τις χαρακτηρίσει ανυπόστατες;

Που οδηγείται η κοινωνία;;; Σημειώνεται πως στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι επίσης από την ΝΔ ο κ. Καραγκούνης και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γιαννούλης.

Δείτε:

  



el.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

https://kyklwpas.blogspot.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ο πόλεμος ολοκληρώνεται ταχύτατα....τώρα θα λιγοκαρδήσουμε ;;;;;;



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δικηγόρος κσι να λερι ιατρικα θεματα...οχι οχι ειμαι ψεκασμενις και συνωμωσιολογος....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters