Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

TEXAS ΠΥΡΓΟΣ TESLA - ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ


Ένα από τα ωραία πράγματα για ένα οδικό ταξίδι είναι ότι συχνά βλέπετε κάτι που σας εκπλήσσει πραγματικά. Ένα πρόσφατο ταξίδι στο Τέξας μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο πιο εκπληκτικό θέαμα. Υπάρχει ένας περίεργος πύργος που μοιάζει περίεργος με πύργο Tesla στη μέση του αγροτικού Τέξας, ακριβώς έξω από τον κεντρικό διακρατικό σταθμό. Τι είναι αυτό? Παρόλο που η Google απάντησε στην ερώτηση - είδος - δεν είμαι ακόμα σίγουρος πόσο νόμιμος είναι ο δηλωμένος σκοπός της.

ΠΡΩΤΗ ΟΡΑΣΗ

Οδήγησα μεταξύ Wimberly και Frisco - δύο πόλεις που δεν είναι ακριβώς οικιακά ονόματα έξω από το Τέξας. Κοντά στο Μίλφορντ , υπάρχει μια πολύ ψηλή δομή που μοιάζει με ένα τεράστιο μηχανικό μανιτάρι πάνω από ένα σιλό κόκκων. Εάν το μανιτάρι ήταν ανεστραμμένο ή στραμμένο προς τον ορίζοντα, θα ήταν εύκολο να φανταστεί κανείς ότι ήταν κάποια πολύ περίεργη κεραία. Αυτό το πιάτο, ωστόσο, είναι στραμμένο προς τα κάτω στο δικό του παράξενο σχήμα ιστού. Η κορυφή του πράγμα μοιάζει σίγουρα με την κορυφή μιας γεννήτριας Van de Graf.

ΟΠΟΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Φυσικά, η Google βρήκε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με αυτό. Δεν είμαι σίγουρος αν το πιστεύω πλήρως ή όχι. Αλλά η εικασία της γεννήτριας Van de Graf μπορεί να μην ήταν μακριά. Ο πύργος ανήκει σε μια εταιρεία που ονομάζεται Viziv Technologies . Ισχυρίζονται ότι κάνουν πειράματα για να μεταδίδουν ενέργεια ασύρματα - σε μεγάλο βαθμό αυτό που ο Tesla προσπαθούσε να κάνει με τον πύργο του Wardenclyffe.
Στην πραγματικότητα, οι εικόνες του Wardenclyffe μοιάζουν ύποπτα με τον πύργο του Τέξας. Εδώ όμως είναι ενδιαφέρον. Ενώ μπορεί να είναι ειρωνικό να το διαβάσετε σε έναν ιστότοπο: μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε στο Διαδίκτυο.

ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Το Διαδίκτυο είναι ένας πλούτος πληροφοριών. Μερικά από αυτά είναι αλήθεια. Το πρόβλημα είναι να επιλύσουμε ποιο είναι αληθινό και ποιο όχι. Μερικές φορές αυτό είναι εύκολο και στις δύο κατευθύνσεις. Δεν μπορώ να σας πω τα ακριβή χρόνια που βρισκόταν ο Ρόναλντ Ρέγκαν στο αξίωμα, αλλά θυμάμαι αρκετά ότι αν το διαβάσω ήταν από το 1981 έως το 1989, ακούγεται σωστό. Αν διάβασα ξεκίνησε το 1820 ή ήταν πρόεδρος για 30 χρόνια, μάλλον θα συνειδητοποιούσα ότι ήταν ανακριβές.
Τότε υπάρχουν πράγματα που είναι προφανές ότι δεν είναι αλήθεια. Η Γη είναι επίπεδη. Οι Ναζί διέφυγαν στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Αλλά η πραγματική δυσκολία είναι οι ιστορίες που φαίνονται περίεργες αλλά θα μπορούσαν να είναι αληθινές.
Σκεφτείτε την ιστορία που ταξιδεύει στο χρόνο για τον John Titor. Οι προβλέψεις του δεν έπαψαν - όχι ακριβώς - έτσι πιθανώς μια φάρσα, αλλά τότε θα μπορούσε να ήταν εύλογο. Οι αρχικοί ισχυρισμοί της Cold fusion ακούστηκαν καλά και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι σε θέση να το παράγουν, αλλά είναι αρκετά περιθώριο που είναι δύσκολο να πούμε σοβαρή επιστήμη από την chicanery.
Η ασύρματη μετάδοση ισχύος είναι αρκετά ακριβής σε αυτό το στρατόπεδο. Όπως η ψυχρή σύντηξη, δεν είναι μια εντελώς παράξενη ιδέα. Ο Τέσλα πίστευε ότι μπορούσε να το κάνει και ήταν αρκετά έξυπνος. Ωστόσο, το θέμα περιβάλλεται επίσης από πολλούς θεωρητικούς συνωμοσίας χωρίς ραγδαία ενέργεια. Η συσσώρευση ασύρματης ενέργειας με αέναη κίνηση, ψυχρή σύντηξη και γεννήτριες σπειρών καθιστά δύσκολο να απομακρύνει το γεγονός από φανταχτερά.
Ειδικότερα, ο πύργος του Viziv ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το επιφανειακό κύμα του Zenneck, ταξιδεύοντας κατά μήκος της καμπυλότητας της Γης. Η Tesla μίλησε επίσης για τον συντονισμό της Γης, οπότε φαίνεται πιθανό ότι η εταιρεία προσπαθεί να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ο Tesla στο Wardenclyffe. Μπορείτε να διαβάσετε την τεχνική σύνοψη καθώς και τη λήψη τους στο κύμα Zenneck .
Βρήκα ένα πολύ καλό βίντεο από το [tvecourse] σχετικά με τον πύργο. Τουλάχιστον, έχει κάποιο καλό βίντεο του ιστότοπου, αν και έχει κάποιες υποδείξεις θεωρίας συνωμοσίας προς το τέλος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ

Είναι νόμιμο; Δεν έχω ιδέα. Δεν είχα ακούσει ποτέ για ένα κύμα επιφανείας του Zenneck, αλλά φαίνεται να είναι κάτι. Ο επικεφαλής επιστήμονας του Viziv αναφέρει ότι έχει κάνει έρευνα για τα κύματα του Zenneck. Ωστόσο, βρήκα επίσης ένα χαρτί MIT που είπε ότι τουλάχιστον ορισμένα κύματα Zenneck δεν είναι πρακτικά επειδή θα απαιτούσαν μια άπειρη πηγή. Και πάλι, πολλές μηχανικές προσεγγίζουν τις πρακτικές θεωρίες.
Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος πύργος στη μέση του Τέξας. Όπως είπα νωρίτερα, είναι τώρα το δεύτερο πιο ενδιαφέρον οδικό ταξίδι μου. Το πιο ενδιαφέρον? Ένας τεράστιος γυμνός βελγικός κυκλώπας από το E17. Μην ρωτάς.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE


Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που στέκονται, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ.
A NIKOLA TESLA TOWER FOR FREE ENERGY & HEALING ENERGY.

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ένας πύργος Νίκολα Τεσλα.

Εκπέμπει ελεύθερη ενέργεια αλλά και θεραπευτική ενέργεια.


Πύργοι σαν αυτόν έχουν εγκατασταθεί στην Αμερική αλλά και πολύ πρόσφατα μέσα στα γεγονότα, και στην Αυστραλία.


Ένας πύργος Νικολα Τέσλα είναι αρκετός για να προσφέρει ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters