Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Τρελό Κάζο! Αποσύρεται Από Την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα Η Τουρκική Φ/Γ Που Συγκρούστηκε Με Τη “ΛΗΜΝΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Στον ναύσταθμο του Ακσάζ κατευθύνεται πλέον η τουρκική φρεγάτα “Kemal Reic”, φουντώνοντας τις φήμες για σοβαρές ζημιές τις οποίες έχει υποστεί μετά τη σύγκρουσή της με την ελληνική φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η τουρκική φρεγάτα αποχωρεί από τον σχηματισμό πολεμικών πλοίων που προστατεύουν το ερευνητικό “Oruc Reis” εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.


Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης και έπειτα από επικίνδυνους ελιγμούς, ο κυβερνήτης της “Κemal Reic” επιχείρησε να εμβολίσει την φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.

Το μόνο που εν τέλει κατάφερε, χάρη στις ικανότητες του ελληνικού πληρώματος, ήταν να συγκρουστεί με την ελληνική φρεγάτα η οποία δεν έπαθε το παραμικρό.

Τα ίδια τα γεγονότα εξάλλου διαψεύδουν τους Τούρκους που μέχρι και σήμερα μίλαγαν για το πόσο…αξιόμαχη παραμένει η φρεγάτα τους, κάνοντας λόγο δε για υποτιθέμενες σοβαρές ζημιές τις οποίες υπέστη η “ΛΗΜΝΟΣ”.



Δείτε πως έγινε η σύγκρουση των δύο πολεμικών πλοίων, που έφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα θερμού επεισοδίου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters