Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Η Επόμενη Μέρα στο Λίβανο ήταν φυσικό να είναι η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ..

Η Επόμενη Μέρα στο Λίβανο ήταν φυσικό να είναι η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.. 
Φαίνεται ότι οι επιτιθέμενοι στη Βηρυτό πήραν αυτό. Επίκειται εμφύλιος ..Μερίδα λαού καταλαμβάνει κυβερνητικά κτίρια.
Οι εξεγερμένοι κατέλαβαν το Υπουργείο Οικονομικών και αυτό των Εξωτερικών ενώ κτίριο κοντά στο κοινοβούλιο έχει παραδοθεί στις φλόγες. Οι διαδηλωτές σε παροξυσμό βανδαλίζουν και πετούν από τα παράθυρα έγγραφα και ό,τι βρουν μπροστά τους.
1 νεκρός αστυνομικός και 117 ελαφρά τραυματίες διαδηλωτές ενώ 55 μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, ακούγονται ριπές όπλων σύμφωνα με μαρτυρίες… 
Ήθελαν πάντα να ρίξουν τον Στρατηγό Αούν ΗΠΑ-Ισραήλ-Σ Αραβία γιατί εκλέχθηκε με υποστήριξη Χεζμπολά γιατί δεν τους παραδίδει τη χώρα γιατί δεν είναι τσουτσέκι του Σαλμάν σαν το Χαρίρι γιατί υποστήριξε τον Άσαντ γιατί δεν χαρίζει το φυσικό του αέριο στο Ισραήλ κλπ.. 
Πεδίο μάχης το κέντρο της Βηρυτού..Έχει ανάψει το δι-ομολογιακό και διαπαραταξιακό μίσος. Έβγαλαν κρεμάλες με ομοιώματα του Αούν του Νασράλα και του Μπέρι που είναι πρόεδρος της Βουλής… γιατί δεν τολμούν να βγάλουν του Νετανιάχου τον οποίο όμως έχουν αναλάβει ισραηλινοί διαδηλωτές και με μαζικές συγκεντρώσεις τον καλούν σε παραίτηση λόγω διαφθοράς. όλοι ξέρουν ποιός χτύπησε το Λίβανο ποιός είχε κίνητρο ποιός επωφελείται ήταν προαναγγελθέν το χτύπημα. 
Ισραήλ ΗΠΑ μετά την καθυπόταξη του παλαιστινιακού θέλουν να κλείσουν και το κεφάλαιο Χεζμπολά.. όμως εδώ το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο… Μάλλον πρόκειται για εισαγωγή σ΄εμφύλιο ή σε μεγάλο πόλεμο αναλόγως που θα στραφεί ο πολιτικός άνεμος… Έπρεπε να ρίξουν σχεδόν πυρηνικό για να κάμψουν την Αντίσταση αφού δεν κατάφερουν να τους κάμψουν με τον οικονομικό πόλεμο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters