Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Το QFS και ο χρυσός τερματίζουν τη δουλεία μας. Βασικό πρόβλημα κατά την εκτύπωση χρημάτων - Ο χρυσός είναι η σωτηρία μας - Η διαφορά μεταξύ χρέους και χρημάτων - Το σύστημα χρημάτων fiat της κεντρικής τράπεζας είναι σπασμένο

Το χρέος είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
Στη σημερινή κοινωνία, φυσικά δεν υπάρχει μόνο το χρήμα, αλλά και ότι πρέπει να υπάρχει. Αυτό είναι ανοησία! Πριν από εκατό χρόνια, όταν ταξίδευαν, οι άνθρωποι δέχτηκαν τραπεζογραμμάτια, γνωστά ως ταξιδιωτικές επιταγές, επειδή γνώριζαν ότι οι τράπεζες που τα εξέδωσαν είχαν καλή φήμη. Κατά την άφιξη, μια τοπική τράπεζα που γνώριζε τη φήμη των επιταγών που εκδόθηκαν θα μπορούσε να τις ανταλλάξει στο τοπικό νόμισμα. 
Δεν υπήρχε κεντρική αρχή για την πιστοποίηση αυτών των τραπεζογραμματίων. Αλλά οι άνθρωποι δεν σκέφτονται έτσι αυτές τις μέρες. Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση εγγυάται την αξία των χρημάτων σας.

Ωστόσο, τα πραγματικά χρήματα βασίζονται σε φυσικά χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός ότι είναι εγγενώς πολύτιμα, ανθεκτικά, διαιρετά, ομοιόμορφα, φορητά, λιγοστά και γενικά αναγνωρισμένα. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί ότι ένα μέσο ανταλλαγής αποτελεί δίκαιο πρότυπο για τις γενικά αποδεκτές πληρωμές, κάτι που δεν ισχύει για τα νομίσματα που εκδίδονται από τις κεντρικές τράπεζες.

Σε αντίθεση; Ο χρυσός ήταν πάντα πολύτιμος. Το σημερινό χρέος είναι «δέσμευση» κάποιου άλλου, με λανθασμένες υποσχέσεις που μπορεί να μην τηρηθούν. Το χρέος είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Είναι μια εφεύρεση του Mayer Rothschild που βασίζεται στο γεγονός ότι το χρήμα είναι μια ροή ενέργειας που ονομάζεται νόμισμα, φτιαγμένο από πρώτες ύλες, αγαθά και υπηρεσίες, όπου ο συντελεστής εργασίας των ανθρώπων είναι το κλειδί για όλες τις δραστηριότητες στη γη είναι.
Για να κερδίσει το μονοπώλιο ολόκληρης της ενέργειας της Γης, οι Rothschilds παγκοσμίως ανέπτυξαν ένα σύστημα δουλεμπορίου εκδίδοντας χρέος μέσω του ιδιωτικού κεντρικού τραπεζικού τους συστήματος που κάθε κυβέρνηση διεισδύει. Αυτή η ροή ενέργειας τους προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία πρώτης απεργίας στον τομέα του χρηματοοικονομικού και οικονομικού ελέγχου.
Με τον έλεγχο της ροής του ενεργειακού χρήματος που ελήφθη μέσω δωροδοκίας όλων των κυβερνήσεων, το άχρηστο χρέος τους εξομοιώθηκε νομικά με το ενεργειακό χρήμα των ανθρώπων, το οποίο από μόνο του είναι μια φοβερή απάτη. Αυτό επέτρεψε στις παράνομες τράπεζες Rothschild να προμηθεύσουν την πολύτιμη ενέργειά τους από όλους τους ξένους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μόνο τους εσωτερικούς.
Τα χρήματα που δημιουργούνται από το μπλε και υποστηρίζονται από το χρέος δεν θα πρέπει να μπορούν να αγοράζουν τιμαλφή επειδή είναι απάτη. Όμως όσο η ψευδαίσθηση παραμένει, το «χρήμα του χρέους» έχει αξία και τα πρόβατα πιστεύουν σε αυτήν τη φαντασία, γι 'αυτό η απάτη συνεχίζεται.

Βασικό πρόβλημα κατά την εκτύπωση χρημάτων
Το βασικό πρόβλημα με την εκτύπωση χρημάτων είναι ότι μπορεί να δώσει στους ανθρώπους περισσότερα χρήματα που δεν τους κάνουν πλουσιότερους. Η πραγματική ευημερία απαιτεί πραγματική ανάπτυξη, πραγματική εξοικονόμηση, πραγματικές επενδύσεις, σκληρή δουλειά, χρόνο, καινοτομία, αυτοπειθαρχία και οτιδήποτε κάνει την οικονομία βιώσιμη.
Από την άλλη πλευρά, το ψεύτικο χρήμα ευνοεί την κερδοσκοπία, τη συνωμοσία και τη διαφθορά και τελικά οδηγεί την αυτοκρατορία στο καθεστώς του Τρίτου Κόσμου.
Η καταστροφή της πραγματικής οικονομίας, η οποία εξαρτάται από τους αποταμιευτές, τους εργαζόμενους, τους καινοτόμους, τους μακροπρόθεσμους επενδυτές και τους πειθαρχημένους επιχειρηματίες, έχει πλέον εξαπατηθεί από τις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις τους. Ότι η επιδείνωση του κόσμου επιταχύνεται. Κάθε αυτοκρατορία χρειάζεται ένα ισχυρό και αξιόπιστο νόμισμα. Εκτυπώνοντας τρισεκατομμύρια πλαστά χρήματα, οι κεντρικές τράπεζες ωθούν την αυτοκρατορία τους στην άβυσσο.
Τα πλαστά χρήματα είναι πρόσκληση για διαφθορά. Σε μια πραγματική, δίκαιη οικονομία, αυτό που παίρνετε εξαρτάται από το τι δίνετε. Οι άνθρωποι πρέπει να βγάλουν λεφτά. Σε μια οικονομία εκτυπωτή χρήματος, ο πλούτος πηγαίνει σε εκείνους που βρίσκονται πλησιέστερα στην εξουσία.
Η μεγάλη πορεία αναχώρησης ξεκίνησε πιθανώς τον Ιανουάριο του 2000 με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Εκείνη την εποχή, 40 ουγγιές χρυσού ήταν αρκετές για να αγοράσουν όλο το απόθεμα της Dow. Σήμερα, παρά τις πολύ υψηλότερες τιμές του δολαρίου, είναι μόλις κάτω από 15 ουγγιές. Υπολογιζόμενη σε πραγματικό χρυσό χρήμα, η κεφαλαιακή βιομηχανία δεν αξίζει σχεδόν το ένα τρίτο της αξίας πριν από 20 χρόνια.
Εάν η οικονομία της κεντρικής τράπεζας συρρικνωθεί, θα υπάρξει αυτόματα έλλειψη νέου χρέους και, συνεπώς, διαθέσιμα χρήματα χρέους. Το γεγονός ότι υπάρχει μικρότερο χρέος σε κυκλοφορία σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, με άλλα λόγια, ανεπαρκής ρευστότητα. Αυτό τερματίζει το υπάρχον παγκόσμιο σύστημα χρήματος χρέους.
Ολόκληρο το νομισματικό σύστημα καταστρέφεται σκόπιμα. Η υπερβολική συμπίεση του χρέους fiat έχει πλέον φτάσει στην τελική « φάση επαναπληρωμής » της αυτοκαταστροφής, καθώς το παγκόσμιο χρέος έχει αυξηθεί τόσο δυσανάλογα που το πιστωτικό σύστημα λειτουργεί αντίστροφα. Τώρα προκύπτει το παράδοξο. Δεν υπάρχει πλέον ρευστότητα για την αποπληρωμή του χρέους
Ο επαναπληθωρισμός δεν είναι πλέον δυνατός και οι ειδικοί αποπληθωρισμού έχουν αποδειχθεί σωστοί. Έχετε δίκιο ότι το πιστωτικό σύστημα, αντίθετα, λειτουργεί με έναν αρνητικό βρόχο ανατροφοδότησης που ενεργοποιεί μια αποπληθωριστική σπείρα θανάτου .

Είναι ένα πράγμα να παραπλανήσουμε τους επενδυτές ποσοτικής χαλάρωσης (QE) και τα δόλια επιτόκια. Είναι άλλο πράγμα να βάζουμε τρισεκατομμύρια χρήματα από ελικόπτερο στα απομεινάρια της οικονομίας. Στην πρώτη περίπτωση, αυτό οδηγεί σε υψηλότερες τιμές μετοχών. Ολοι είναι χαρούμενοι. Στην τελευταία περίπτωση, οι άνθρωποι λαμβάνουν υψηλότερες τιμές καταναλωτή. Ότι κανείς δεν σε κάνει ευτυχισμένο!

Ο χρυσός είναι η σωτηρία μας
Το αποτέλεσμα είναι μια ανθρωπογενής οικονομική καταστροφή. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει, με την πραγματική παραγωγή μόνο οι τρέχουσες εκτιμήσεις είναι περίπου 10 τρισεκατομμύρια ευρώ. Και αυτό δεν ισχύει για την οικονομική ζημία που προκλήθηκε από διάσωση από τις κεντρικές τράπεζες και την εκτύπωση χρημάτων ή ζημιών στις αγορές περιουσιακών στοιχείων. Μόνο οι μετοχές έχουν μειωθεί κατά περίπου 5 τρισεκατομμύρια ευρώ από τις αρχές Φεβρουαρίου.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει χρυσό ή ασήμι. Πολύ κακό για αυτές τις φτωχές ψυχές. Ο χρυσός και το ασήμι αποκαθίστανται ως χρήμα κατά τη διάρκεια της ζωής τους, απλώς λόγω ανάγκης. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο σε υψηλότερες τιμές, ενώ επί του παρόντος μόνο περίπου 6 δισεκατομμύρια ουγγιές είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση σε όλο τον κόσμο.

Μετά την κατάρρευση του τρέχοντος συστήματος, όπως έκανε στο παρελθόν οποιοδήποτε σύστημα χαρτονομισμάτων, πρέπει να αντικατασταθεί με κάποια μορφή. Και σίγουρα θα είναι χρυσός.
Όταν οι άνθρωποι είναι ξύπνιοι και συνειδητοποιούν ότι οι περισσότερες τράπεζες και κυβερνήσεις δεν είναι μόνο διεφθαρμένες αλλά και χρεοκοπημένες, θα συρρέουν στο χρυσό, όπως έκαναν πριν από αιώνες. Ο χρυσός και το ασήμι θα αυξηθούν πολλές φορές σε σχέση με την παρούσα αξία τους. Αναμένετε μια ελάχιστη αύξηση 200% σε σχέση με το τρέχον επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο χρυσός θα έχει ένα σημαντικό πραγματικό κέρδος. Και πραγματικό όχι μόνο για χαρτονομίσματα.
Τον 19ο αιώνα ονομαζόταν τραπεζογραμμάτια "χαρτονόμισμα". Γιατί; Επειδή στην πραγματικότητα ήταν τραπεζογραμμάτια από την τράπεζά σας που αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο ποσό πραγματικών χρημάτων κατά την κατάθεση. Οι άνθρωποι πραγματοποίησαν αυτές τις επιταγές επειδή ήταν πολύ πιο βολικές από τα χρυσά κουτιά για μεγάλα χρηματικά ποσά. Το σημερινό «χρέος κεντρικής τράπεζας» δεν είναι τα τραπεζογραμμάτια της τράπεζάς σας, καθώς μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο με χρέος κεντρικής τράπεζας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το υποκατάστατο των χαρτονομισμάτων ονομάζεται τώρα " νόμισμα fiat ". Αυτά δεν έχουν εγγενή αξία και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με τίποτα, αλλά γίνονται αποδεκτά γιατί διαφορετικά η κυβέρνηση θα σας φυλάξει εάν δεν το κάνετε. Είναι ένα fiat που έχει επιτευχθεί με τη βία και δεν έχει πραγματική αξία που αναγνωρίζεται από εκείνους που δέχονται τις σημειώσεις.
Επιπλέον, ο χρυσός είναι η μόνη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που δεν είναι λάθος κάποιου άλλου. Και σε έναν κόσμο τόσο οικονομικά ασταθές όπως είναι τώρα, απλά δεν θέλετε να επιβαρύνεστε με το χρέος κάποιου άλλου, εκτός εάν το χρειάζεστε πραγματικά. Ειδικά αν αυτή είναι η εγγύηση ενός ιδρύματος όπως η κυβέρνησή σας.

Η διαφορά μεταξύ χρέους και χρημάτων
Ωστόσο, οι κυβερνήσεις δεν είναι οι μόνες που πιστεύουν ότι το χρέος είναι χρήμα. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι που έχουν πολλές πιστωτικές κάρτες το πιστεύουν αυτό, γεγονός που τους επιτρέπει να ξοδέψουν περισσότερα από όσα έχουν στη διάθεσή τους. Και πιστεύουν επίσης ότι η κατοχή δημόσιου χρέους σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι έχουν χρήματα. Ενώ η τραπεζική σας κατάθεση δεν είναι πραγματικά μετρητά. Είναι τραπεζικό χρέος.
Το χρέος δεν αντισταθμίζεται πάντα. Ενώ τα χρήματα είναι χρήματα. Αυτή η διάκριση χάνεται σχεδόν σε όλους. Μην είσαι ένας από αυτούς. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να κατέχουν χρυσό και ασήμι επειδή είναι χρήματα, επειδή είναι ασφαλή και επειδή είναι εξαιρετική κερδοσκοπία. Ο χρυσός μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από την ταχεία υποτίμηση όλων των νομισμάτων τα επόμενα χρόνια. Ο πληθωρισμός θα ξεφύγει από τον έλεγχο.
Προσοχή; Το χρήμα δεν είναι χρέος, είναι το αντίθετο του χρέους. Όλα τα νομίσματα στη Γη είναι χρέος κεντρικής τράπεζας. Δεν μπορούν να ανταλλάσσονται με οτιδήποτε άλλο από τον εκδότη και ο αριθμός των μονάδων που μπορούν να δημιουργηθούν είναι απεριόριστος. Είναι μόνο μια ασαφής δήλωση κατά της «καλής πίστης και αξιοπιστίας της κυβέρνησης», δηλαδή, ενάντια στην ικανότητα της κυβέρνησης να επιβάλλει φόρους στα θέματα της. Όμως, κάθε κυβέρνηση έχει δείξει σαφή έλλειψη καλής πίστης και τώρα βρίσκεται στο δρόμο για την καταστροφή των δανείων της.
Το χαρτονόμισμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις κυβερνήσεις να φορολογούν έμμεσα και κρυφά τους ανθρώπους μέσω του πληθωρισμού. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι κεντρικοί τραπεζίτες αγαπούν τα χαρτονομίσματα. Όμως οι ψευδείς οικονομικές θεωρίες όπως αυτές του John Maynard Keynes πιστεύουν επίσης ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί μόνο να ασχοληθεί με την οικονομία, αλλά πρέπει επίσης να παρέμβει. Η ικανότητα εκτύπωσης χαρτονομισμάτων τους δίνει τη δυνατότητα να ασκήσουν αυτήν την επιρροή.

Το σύστημα χρημάτων fiat της κεντρικής τράπεζας είναι σπασμένο
Εν τω μεταξύ, η κοινωνία έχει χάσει την πλειοψηφία των νέων εργαζομένων, ακόμη περισσότερο από τους ηλικιωμένους εργαζόμενους. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού ζει από ιδρώτα στα πρόσωπά τους. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζουν χρήματα μόνο με την πώληση του χρόνου τους.
Η διακοπή της οικονομίας εμπόδισε τους ανθρώπους να βγάλουν προς το ζην, πράγμα που σήμαινε ότι δεν κέρδισαν τον «πλούτο» στον οποίο έπρεπε να ζήσουν οι άνθρωποι. Κάντε όλους δεσμευμένους να μείνουν στο σπίτι και η οικονομική δραστηριότητα σταματά. Το κλείσιμο σχολείων εμποδίζει τα παιδιά να μάθουν κάτι - υπό την προϋπόθεση ότι τα σχολεία έχουν καθόλου χρήσιμη λειτουργία, αλλά εμποδίζει επίσης τα παιδιά να αναπτύξουν την ασυλία τους, η οποία αποτρέπει την εξάπλωση του ιού.
Οι άνθρωποι δεν βγάζουν χρήματα αν δεν δουλεύουν. Δεν φέρνουν πλούτο στην κοινωνία. Δεν μαθαίνεις δεξιότητες. Ο χρόνος, το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο τους, κλαπεί. Η ζωή σας επηρεάζεται. Η κυβέρνηση απαξιεί και λέει, "Κανένα πρόβλημα, θα σας δώσουμε χρήματα." Το πρόγραμμα προστασίας επιταγών πληρωμής προσποιείται ότι αυτή είναι η λύση και ότι ο πραγματικός χρόνος μπορεί να αντικατασταθεί με λάθος χρήματα. Μια μεγάλη νίκη; Φυσικά όχι, είναι απλώς μια άλλη απάτη.
Το σύστημα χρημάτων fiat της κεντρικής τράπεζας είναι σπασμένο και άχρηστο. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η κεντρική τράπεζα εισήγαγε επιπλέον τρισεκατομμύρια στο σύστημα για να διατηρήσει το σύστημα εγκληματικής τραπεζικής. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να εισέλθουν περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι σίγουρα το τέλος του συστήματος χρημάτων Fiat. Ο χρυσός είναι η μόνη εναλλακτική λύση για την προώθηση των οικονομιών των ανθρώπων και τη διάσωση όλων των ανθρώπων στη γη από την καταστροφή.
Βοηθήστε να ξυπνήσετε όλους, χωρίς τη βοήθεια τουλάχιστον του 50% του πληθυσμού, δεν μπορούν να αφαιρεθούν οι πράκτορες του Deep State και οι κορώνες εξαιτίας ενός ενδεχόμενου χάους.
Στην παγκόσμια ιστορία έχουμε φτάσει στο κύριο σταυροδρόμι. Η επιλογή μας θα καθορίσει την εξέλιξη του μέλλοντός μας.
Αριστερά; είναι μια συνέχεια της δομής ελέγχου ισχύος DS που καταστρέφει τις ελευθερίες μας, όπως συμβαίνει τώρα με μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και περιορισμούς ταξιδιού, που καταστρέφει σταδιακά την ευημερία μας και καταστρέφει τα ήθη μας.
Στη δεξιά πλευρά; είναι η δημιουργική καταστροφή εγκληματικών διεφθαρμένων κυβερνήσεων και πολιτικών DS που οδηγεί σε ευημερία, ελευθερία και φιλία.
Αυτή η πιο σημαντική επιλογή στην ανθρώπινη ιστορία δεν έγινε ποτέ. Όλοι οι χάρτες και τα ηλεκτρονικά είδη χρέους θα εξαφανιστούν αμέσως και θα εξισορροπήσουν πλήρως τους όρους ανταγωνισμού για την εφαρμογή της GESARA με το νέο σύστημα χρυσού / περιουσιακών στοιχείων QFS, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε παρέμβαση,
Θα είναι ένα εντελώς νέο μέλλον για όλους στη γη. Ένα μέλλον με σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και φιλία.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters