Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Το ανέκδοτο της ημέρας.

Νίκος Πρασσάς
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. λέει πώς έσωσε τους Έλληνες από τον κορονοϊό και θέλει ξανά την ψήφο του λαού.

– Η νεοταξίτικη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας νέας κ(λ)οπής, μετά το «Κύπρος κείται μακράν» του «Ευρωπαϊστή» Καραμανλή Α΄, δεν θα προλάβει δια του Μητσοτάκη Β΄ να επιβραδύνει τον δρομολογημένο θάνατο της χώρας, αφού η οικονομική της καταστροφή ολοένα και ενισχύεται για τα σαρκοβόρα σχέδια της Ε.Ε. υπέρ των μέτρων «προστασίας» των ..Ελλήνων με την αφαίρεση Πατρίδας.



– Το κρίμα στον Έλληνα μπουνταλά που τους κοιτάζει να τον κλέβουν και κοιμάται με τα πιτσόγυρα στον καναπέ και την ελπίδα στο διαπασών της επιβιώσης από τον κοροδοϊό.

– Τι να τους κάνει τους «Έλληνες», αφού σε λίγο ούτε να τους φορολογήσει δεν θα μπορεί. Δεν υπάρχει ούτε κόκκαλο να γλύψει ο πεινασμένος κακός λύκος του παραμυθιού που μετουσιώνεται με την προβιά του ανήμπορου σε «μετανάστης», αφού το κράτος συνδράμει στην εξόντωση του Έλληνα κατά το γρηγορότερον μετά τις επόμενες «εκλογές» ή την αυτοκτονία ορθότερα του κορόιδου Έλληνα ψηφοφόρου. Ας είναι καλά τ’ ασκέρι από την Αφρική κι Ανατολή ετοιμοπαράδοτο στην θυσία του Αβραάμ λίγο πριν το δείπνο του Θανάτου για να εξορύξει τα πλούτη.
:
• Φτώχεια παντού. Η Επιτροπή Υγείας ζητά απαγόρευση πανηγυριών.

• Οι Τούρκοι θέλουν Θράκη και μισό Αιγαίο.

• Λίγο πριν το τέλος της Αγιάς Σοφιάς –από Μουσείο σε τζαμί.

• Τα πέντε νησιά του Αιγαίου τουρκοποιούνται για να παρθούν ευκολότερα οι θησαυροί.

• Στην Μόρια έκαναν πρόβα κατάληψης του νησιού και τα κορόιδα οι δημοσιογράφοι των πληρωμένων βοθροκάναλων ασχολούνται με τον κοροδοϊό.

• Τα δέντρα του Δήμου Αθηναίων ξεραίνονται στην ακριβοπληρωμένη λαμαρίνα που μόνο για ουροδοχείο χρησιμεύει κι όχι ως γλάστρα, αφού το ύψος βολεύει τον ανήμπορο περαστικό τις βραδυνές ώρες. Α, ξέχασα η λαμαρίνα θα επιζήσει από πυρηνικό πόλεμο, άσχετο εάν ο άνθρωπος και το δέντρο εξαϋλωθούν –αυτό το είπε ο σημερινός δήμαρχος και αυριανός πορδηπουργός!

• Το εύχρηστο για την διέλευση των οχημάτων άνευ σηματοδότησης (γνωστό κι ως roundabout) κυκλικό συντριβάνι της Ομονοίας από το θεσπέσιο κόσμημα αρχαιοελληνικού στυλ στις αρχές του περασμένου αιώνα της φωτογραφίας κατάντησε σκάφη για μπουγάδα προμηθειών εις υγείαν του κοροϊδολαού.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters