Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Οι Σήραγγες της Μυστικής Έπαυλης του Playboy που οδηγούν σε Κατοικίες Διασήμων του ΧόλυγουντΟι Σήραγγες της Μυστικής Έπαυλης του Playboy που οδηγούν σε Κατοικίες Διασήμων του Χόλυγουντ


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη     - σημ.μτφρ: Άρθρο από τις 31/3/2015

Η συντακτική ομάδα του Playboy, αποκάλυψε πρόσφατα πως ανακάλυψαν μία δέσμη σκονισμένων φωτογραφικών σχεδιαγραμμάτων, σχεδίων και φωτογραφιών μέσα σε ένα ημιτελές υπόγειο της Έπαυλης Playboy,
που αποκαλύπτει ένα δίκτυο υπόγειων τούνελ που τάχα κάποτε συνέδεε την περίφημη εργένικη φωλιά του Χέφνερ (ιδρυτή του Playboy) με τις κατοικίες των J. Nicholson, W. Beatty, Κ. Ντάγκλας και J. Caan, κατά τα τέλη της δεκαετίας του '70 και του '80.

Μέχρι τώρα, οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι του Playboy κρατήθηκαν σε πλήρη άγνοια σχετικά με αυτές τις μυστικές σήραγγες, κάτι που είναι κάπως περίεργο, αφού το Playboy ξεκίνησε πρώτα απ 'όλα ως συντακτικό περιοδικό και αυτή η είδηση τουλάχιστον, αποτελεί λαβράκι για τους δημοσιογράφους.

Τα στοιχεία σχετικά με αυτή την ιστορία κρύβονταν στα αρχεία του γραφείου όλο αυτό το διάστημα - φωτογραφίες Polaroid που απεικόνιζαν μια τεράστια ανασκαφή στην κατοικία αυτή. Όταν το συντακτικό προσωπικό ήρθε σε επαφή με την Έπαυλη με αφορμή τις φωτογραφίες πάνω στις οποίες είχαν σκοντάψει, ο σημερινός γενικός διαχειριστής της, απάντησε "πολύ προσγειωμένα" πως "πιθανότατα να πρόκειται για Φώτο από την εποχή που έχτισαν τις σήραγγες στη δεκαετία του 70".

Άναυδη, η συντακτική ομάδα έφθασε αμέσως στην Έπαυλη Playboy και τους δόθηκε πρόσβαση από το προσωπικό του αρχοντικού σε ένα υπόγειο χώρο, όπου έχασαν το μυαλό τους αντικρίζοντας το θησαυρό που βρήκαν εκεί. Παλιές φωτογραφίες, σχέδια και φωτογραφικά σχέδια, που έδειχναν σαφώς ότι αυτές οι σήραγγες οδηγούσαν ειδικά στα σπίτια των Jack Nicholson, Kirk Douglas, James Caan και φυσικά του Warren Beatty, που όλοι ζούσαν κοντά.

Ένα λαβράκι βρίσκεται κρυμμένο στο σκοτεινό αυτό υπόγειο.


Αλλά όταν η ομάδα του Playboy.com ζήτησε να δει τις πραγματικές σήραγγες, ένας υπάλληλος είπε ότι «άκουσε» πως έκλεισαν κάποτε το 1989, τον ίδιο χρόνο που ο κ. Hefner παντρεύτηκε τον εραστή του Kimberley Conrad. Οι δημοσιογράφοι του Playboy προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον κ. Hefner, και εκπροσώπους των Nicholson, Caan, Douglas και Beatty, αλλά κανένας από αυτούς δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα.
Η ομάδα ζητά τώρα κάνει στους αναγνώστες (ακόμα και τους πατεράδες τους) οι οποίοι θα μπορούσαν τυχαία να έχουν βρεθεί γύρω από τις μυστικές εισόδους των υπόγειων τούνελ της Έπαυλης τη δεκαετία του '70 ή του '80, έκκληση για περισσότερες πληροφορίες .

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται ύποπτα. Όλοι γνωρίζουμε πως οι ηλικιωμένοι πλέον Νίκολσον, Μπήτυ και οι λοιποί δεν ήταν και τόσο καλά παιδιά τη παλιά χρυσή εποχή. Γιατί ο κύριος Χέφνερ να θέλει να κρατήσει το περιοδικό του μακριά από μια τέτοια μαγευτική ιστορία; (σημ. μτφρ: ο Χιου Χέφνερ απεβίωσεστις 27 Σεπτεμβρίου 2017)
Τι θα μπορούσαν αυτά τα τούνελ να κρύβουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters