Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Brad Johnson: New Earth Teachings
Θα δηλώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, γίνονται μεγάλες αλλαγές. Παρόλο που μεγάλο μέρος των mainstream media σας ζωγραφίζουν μια πολύ θλιβερή εικόνα καθώς αφορά μια επιδημία. 
Στην πραγματικότητα, ο κόσμος καθαρίζεται από σοβαρές λοιμώξεις που έχουν αποτυπωθεί σε άνδρες και γυναίκες αποφασισμένες να δημιουργήσουν κυβερνήτη και διαφθορά. 
Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι που αποτελούν τα θεμέλια μιας τέτοιας διαφθοράς έχουν φτάσει τώρα στο τελικό στάδιο της ήττας τους. 
Αυτό θα περιλαμβάνει τη δική τους περιορισμό όπου μέσω των ανθρώπινων συστημάτων, η απογύμνωση της κυβερνησίας τους που τους διορίζεται δεν θα είναι πλέον στην κατοχή τους.

Αυτή είναι μια εποχή μεγάλης μετάβασης καθώς ο κόσμος σας ανεβαίνει τη σκάλα καθώς αφορά σε μια μεγαλύτερη αγάπη και συμπονετική έκταση. 
Εκείνοι που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει θα παραμείνουν ακίνητοι μέσα στον κύκλο της δικής τους ειρήνης Όσοι επιθυμούν να πάρουν τα όπλα και να προωθήσουν την αναταραχή θα καταπιούν από μια καταιγίδα οργής. 
Θα χαθούν σε αυτή την καταιγίδα και θα νιώσουν ότι θα χάσουν το δρόμο τους εάν επιθυμούν να πολεμήσουν τη φωτιά με φωτιά. Τότε υπάρχουν αυτοί που περιπλανιούνται άσκοπα αβέβαιοι για το τι πρέπει να κάνουν. 
Αυτοί οι άνθρωποι είναι που εξακολουθούν να είναι στον κύκλο της ειρήνης. Όποιος επιθυμεί να ανταποδώσει με πόλεμο θα χαθεί και θα καταναλωθεί με αυτόν. 
Κάποιος που καταλαβαίνει τη φύση αυτού του γεγονότος που σχετίζεται με μια ψευδή επιδημία γνωρίζει ότι είναι καιρός να είμαστε ακίνητοι και να είναι μέσα στην αντανάκλαση. 
Μέσα από αυτό και τη σοφία που αποκτούν, θα βρουν ευημερία στην προθυμία να βοηθήσουν τους άλλους σε μεγάλο βαθμό στο φόβο και την απελπισία σχετικά με αυτή την κατάσταση

Τα συστήματα του πλανήτη σας μετά το τέλος αυτής της μετάβασης δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. 
Αυτό θα οδηγήσει σε μια άμεση μετάβαση χρηματοπιστωτικών συστημάτων, τραπεζικών συστημάτων, εταιρικών συστημάτων, εκπαιδευτικών συστημάτων και άλλα πολλά που θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σαφήνεια που θα λειτουργήσει περισσότερο υπέρ των ανθρώπων της Γης καθώς εξαπλώνεται σταδιακά από χώρα σε χώρα. 
Κάθε έθνος έχει τους δικούς του κανόνες και διακυβέρνηση. Παρ ' όλα αυτά, όλα τα έθνη της Γης θα γίνουν καλύτερα από αυτή τη μετάβαση που πραγματοποιείται σήμερα.

Η μεταβατική εποχή της κυβερνήσεως από μια πρησμένη και αρχαϊκή ελίτ θα παίξει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. 
Ωστόσο, αυτή είναι η ώρα αναφοράς όπου η παλίρροια έχει μετατραπεί επίσημα. Αυτή η παλίρροια περιλαμβάνει την αρχή μιας μεγαλύτερης ευημερίας. Το τέλος των σκλάβων συστημάτων που θα μεταβιβάσουν τον εαυτό τους. Το τέλος της διαφθοράς και της ταξικής κυριαρχίας. 
Γιατί αυτές οι εποχές είναι τα βήματα όπου η ανθρωπότητα θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται την ικανότητα που διατηρεί προς την εξισορρόπηση των σύγχρονων συστημάτων τους να ευνοεί κάθε άντρα, γυναίκα και Αυτές οι εποχές της ταλαιπωρίας θα είναι μια αποστολή για να τελειώσουν εξ ολοκλήρου καθώς θα τεθούν νέα συστήματα για να επισκευάσουν τον πλανήτη και να φέρουν μια μεγαλύτερη ισότητα και ειρήνη για την ανθρωπότητα που Αυτό είναι ένα βήμα προς μια νεότερη κατεύθυνση. 
Το τέλος ενός τεράστιου καρμικού κύκλου συλλογικά που επαναλαμβάνεται για πολλές χιλιάδες χρόνια και δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί. Μέσα από τις αλλαγές στις μετατροπές του χρονολογίου που συμβαίνουν τώρα, αυτό θα οδηγήσει σε μια πληγή που θα διορθωθεί στα επόμενα χρόνια. 
Παρόλο που πρέπει να γίνει πολύ έργο, η ανθρωπότητα έδειξε ότι στην πλειοψηφία, οι άνθρωποι θέλουν να συνεργαστούν για να φέρουν δίκαιη, ισότητα, κοινότητα και ευημερία μεταξύ τους και τη Γη. 
Αυτός θα είναι ο στόχος καθώς συνεχίζονται τα χρόνια.

Παρακολουθήστε για συνεχή διάλυση των παλαιών συστημάτων, κυβερνώντες και διακυβέρνησης. Η ώρα τους έφτασε στο τέλος. 
Περισσότερες αλλαγές θα συμβούν που δεν θα μοιραστούν μέσω του mainstream σας, αλλά για εκείνους που επιλέγουν μόνο να ερευνήσουν διεξοδικά, και όσους βρίσκονται σε επαφή με τη δική τους εσωτερική αλήθεια. 
Η έκθεση σε επίπεδο μάζας λαμβάνει χώρα. Οι άνθρωποι θα σας δείξουν ποιοι πραγματικά είναι κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης μετάβασης. Θα δείτε αυτούς που είναι ειλικρινείς, αυτούς που είναι άσχετοι καθώς και αυτούς που εξαπατούν. 
Αλλά επίσης, θα δείτε αυτούς που ανεβαίνουν για να προσφέρουν συμπόνια και αγάπη σε όλους γιατί βλέπουν όλες τις ψυχές πέρα από τα χαρακτηριστικά και τα ιδανικά τους να προσκολλώνται σε επιφανειακές ατζέντες. 
Οι συμπονετικοί είναι αυτοί που αποκαλούνται, καθώς είναι αυτοί που θα κρατήσουν τον παράγοντα εξισορρόπησης της φυσικής τάξης σχετικά με την ανθρωπότητα και την ευγένεια άθικτη.

Αυτό ολοκληρώνεται η Έκθεση Πληροφοριών της Γης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters