Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Γνωρίστε το νέο αφεντικό - στο Fed


1000x 1Jim Bianco στο Bloomberg
Η Fed θα χρηματοδοτήσει ένα όχημα ειδικού σκοπού (SPV) για κάθε ακρωνύμιο για τη διεξαγωγή αυτών των πράξεων. Το Δημόσιο, χρησιμοποιώντας το Ταμείο Σταθεροποίησης Συναλλάγματος, θα πραγματοποιήσει επένδυση σε μετοχές σε κάθε SPV και θα βρίσκεται σε θέση "πρώτης απώλειας". 
Τι σημαίνει αυτό? 

Στην ουσία, το δημόσιο ταμείο, και όχι η Fed, αγοράζει όλες αυτές τις κινητές αξίες και αναστέλλει τα δάνεια. η Fed ενεργεί ως τραπεζίτης και παρέχει χρηματοδότηση. Η Fed προσέλαβε την BlackRock Inc. για να αγοράσει αυτές τις κινητές αξίες και να χειριστεί τη διοίκηση των SPV για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, του Θησαυροφυλακίου.
Με άλλα λόγια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εθνικοποιεί μεγάλες ποσότητες χρηματοπιστωτικών αγορών. Η Fed παρέχει τα χρήματα για να το κάνει. Η BlackRock θα κάνει τις συναλλαγές.
Το καθεστώς αυτό ουσιαστικά συγχωνεύει την Fed και Θησαυροφυλάκιο σε έναν οργανισμό. 
Γνωρίστε λοιπόν τον νέο σας πρόεδρο Fed, Donald J. Trump . "

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters