Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Τούρκοι στρατιωτικοί ξυλοκοπούν και διασύρουν πρόσφυγες στον Έβρο

Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει Τούρκους στρατιωτικούς να χτυπούν πρόσφυγες - μετανάστες που πιθανότατα θέλουν να επιστρέψουν στα ενδότερα της Τουρκίας

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει Τούρκους στρατιωτικούς να ξυλοκοπούν και να χλευάζουν πρόσφυγες και μετανάστες στις Καστανιές Έβρου.

Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει δημοσίως ότι δεν θέλει να συναντήσει αλλά ούτε και να φωτογραφηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς υποστηρίζει ότι υπάρχουν νεκροί στα σύνορα, ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα αποκαλύπτει το πώς χειρίζονται οι Τούρκοι τους πρόσφυγες: Τους ξυλοκοπούν και τους χλευάζουν μπροστά στις κάμερες!

Οι ελληνικές Αρχές, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, προβληματίζονται από δύο βασικά ζητήματα:

1ον. Γιατί οι Τούρκοι χτυπούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες μπροστά στις κάμερες.

2ον. Γιατί κάνουν τέτοιου είδους επιθέσεις σε ένα σημείο που βρίσκονται τουλάχιστον 100 δημοσιογράφοι.

Η ελληνική πλευρά εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και το ενδεχόμενο οι Τούρκοι να θελήσουν να δημιουργήσουν προβοκάτσια και γι' αυτό έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά ώστε να είναι πανέτοιμοι σε κάθε περίπτωση.


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:


Επεισόδια και χημικά στον Έβρο

Πάντως, είναι δεδομένο ότι η τουρκική πλευρά θέλει να κλιμακώσει την ένταση γύρω από το προσφυγικό - μεταναστευτικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την τουρκική πλευρά έπεσαν χημικά και δακρυγόνα το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως μπορείτε να δείτε, από την τουρκική πλευρά εκτοξεύονται χημικά και καπνογόνα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την τουρκική πλευρά έχουν ανάψει φωτιές και φέρνουν μπροστά πρόσφυγες και μετανάστες. Πάντως, η ελληνική πλευρά αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την επίθεση από την τουρκική πλευρά.

Επεισόδια, πάντως, σημειώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όπου τις τελευταίες μέρες έχουν συγκεντρωθεί στη συνοριακή γραμμή πρόσφυγες και μετανάστες. Και το πρωί της Παρασκευής ομάδα νεαρών επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού να προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Στο μεταξύ, τα αυστηρά μέτρα φύλαξης των συνόρων στον Έβρο απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 36.649 περιπτώσεις συνολικά, από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης ενώ έχουν συλληφθεί 252 άτομα για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ακούστηκαν το απόγευμα και πυροβολισμοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αμολύβωτα πυρά που χρησιμοποιούνται για εκφοβισμό.



Κώστας Ασημακόπουλος
Έθνος


https://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters