Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με πληθώρα στοιχείων, μετά την διαπίστωση μάλιστα ότι πολλοί ελληνόφωνοι (το ίδιο γίνεται σε κάθε χώρα), ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα που καμιά σχέση δεν έχει με ευρωπαϊκό ευγενές γένος, και το πρόβλημα ειναι ότι ειναι άκρως μοχθηρή ύπουλη και εγκληματική, αυτοί ειναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά στο κόσμο και υπηρέτες του κακού , αρχίσει να φαίνεται και η προέλευση όλων αυτών....

Φυσικά κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί υπάρχουν αδίσταχτοι ανάμεσα τους που ειναι ο ορισμός του κακού, κατα τα άλλα τους λένε ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι, κάποιος κακός θεός έφτιαξε αυτές τις μοχθηρές ράτσες σωστά? εκτός από αυτή την ράτσα, υπάρχει και μια άλλη που ειναι ουδέτερη οπού φυσάει ο άνεμος και αυτοί ειναι οι περισσότεροι μετά την γενοκτονία το 1940-1950 και στην Ελλάδα όπως σε όλη την Ευρώπη του ευρωπαϊκού ευγενές γένους..

Υπήρξε ανέκαθεν μια κυρίαρχη ελίτ, της οποίας κύριος στόχος ήταν ο απόλυτος έλεγχος του πληθυσμού και η χειραγώγηση ιστορικών στοιχείων, για την αληθινή ιστορία αυτού του πλανήτη. Όλα τα βιβλία πάντα εμφανίζουν μόνο μία τροποποιημένη έκδοση της ιστορίας.

Αλλά η πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας είναι σκαλισμένη στην πέτρα. Ο Σουμεριακός πολιτισμός είναι ο παλαιότερος πολιτισμός που γνωρίζουμε. Υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία και οι επιγραφές που αναφέρουν λεπτομερώς για κάποια όντα που ονομάζονται Anunnaki.
Στη γλώσσα τους το Ανουνάκι σημαίνει "εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό". Οι Σουμέριοι εμφανίστηκαν γύρω στο 3800 π.Χ. στη Μεσοποταμία. Φαίνεται ότι αυτός ο πολιτισμός εξαφανίστηκε ξαφνικά το 2024 π.Χ. Υπάρχουν στοιχειά ότι καταστράφηκαν από καταστροφικό πυρηνικό όλεθρο.

Φαίνεται ότι εκείνη την εποχή υπήρξε μια σύγκρουση μεταξύ των Anunnaki και των Πλειάδων οι επιζώντες έχασαν την τεχνολογία και άρχισα απο την αρχή..