Καλά πόσο ηλίθιοι ειναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι σε όλο το σύμπαν; δεν υπάρχουν εξωγήινοι υπάρχει μόνο ο άνθρωπος !(ηλίθιοι = κατώτεροι πνευματικά άνθρωποι)η πλύση εγκεφάλου κρατάει πολλά χρονιά και από τα σχολειά ακόμα, ο άνθρωπος που θεωρείται "μορφωμένος" του σήμερα δεν έχει διάφορα από αυτούς που ζούσαν πριν 2000 χρονιά!

Δύστυχος για κάποιους το εκπαιδευτικό σύστημα δημιουργεί πρόβατα και τίποτα άλλο, βλέπε σχόλες ιατρικής πχ τους μαθαίνουν πως να ταΐζουν το κόσμο φάρμακα σε ασθένειες με στόχο κέρδος τον εταιριών !

Παράδειγμα ρώτησα ανθρώπους που έχουν την λεγόμενη "ανώτερη" εκπαίδευση! κάτι πολύ απλό έτσι σαν ερευνά,και δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει κάτι για να το ξέρεις,δεν σε κάνουν τα πτυχία έξυπνο! ειναι σαν λες πως να μάθεις άπλα πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις με βάση απλής λογικής (αφού δεν έχουν σχόλες και για να μάθεις ποδήλατο η κολύμπι πάλι καλά),και αδυνατούσαν να απαντήσουν η οι απαντήσεις που έδιναν ήταν ενός παιδιού νηπιαγωγείου!

Ερώτηση: τι ειναι τα άστρα που βλέπεις την νύχτα στο ουρανό;
Απαντήσεις : πλανήτες που αντανακλούν το φως του ηλίου! τους μονούς πλανήτες αν το λες έτσι που γίνεται αυτό ειναι το φεγγάρι και η Αφροδίτη η έστω ότι ειναι κοντά στην γη, στον ουρανό ειναι αμέτρητα άστρα όμως !!
Πέτρες! με φως από τον ήλιο ! ουδέν σχόλιο!

άι παράτα μας! κλασικό κίνηση κάποιου για να μην κουράσει τον εγκέφαλο του! που έτσι και αλλιώς ειναι έτσι εκ γενετής να απορρίπτει κάτι που του ειναι άγνωστο, το ίδιο ειναι όλοι αυτοί που λένε συνωμοσίες όλα, βλακείες κτλ, ότι δεν τους έμαθαν στα κέντρα χειραγώγησης σχολειά, πρόσφατο παράδειγμα μιας αριστερής, όσο πιο κατωτερης νοημοσύνης ειναι κάποιος τοσο πιο εύκολα ακολουθάει το σύστημα βλεπε τους μαο μαο απο την Αφρική που κουβαλούν Ευρώπη όλοι αριστεροί γίνονται, η ίδια η "ιδεολογία" του αριστερισμού εκτός οτι ειναι εβραϊκή υποστηρίζει το παράλογο και το μη λογικό:



Αυτό δεν μας το έμαθαν στο σχολείο άρα δεν ισχύει! με άλλα λογία οτι και να πεις σε αυτά τα άτομα που ειναι έξω απο αυτα που τους έμαθαν ειναι θεωρίες συνωμοσίας (όρος της cia για να χλευάζουν τους έξυπνους οι κατώτεροι)πιστεύει όμως στο παραμύθι θεωρία περί της εξέλιξης των ειδών του Εβραίου Δαρβίνου!! αυτο δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας ειναι θεωρία μονο, γιατί έτσι του έμαθαν! άσχετα που το ανθρωπινό είδος δεν έχει καμιά σχέση με το πίθηκο γενετικά!

Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας ειναι ένα μάτσο πρόβατα και τίποτα άλλο,και στο άμεσο μέλλον με τον εκφυλισμό και την ανάμειξη με λαθρο θα γίνουν όλοι έτσι,αυτά δεν τα λένε οι "κακοί φασίστες" άλλα τα έχουν πει ιδιοι που κουβαλούν ορδές λαθρο στην Ευρώπη,αλλα που να τα ξέρουν αυτά όλοι αυτοι που οτι ξέρουν ειναι από το ίδιο το σύστημα? ειναι γνωστο αυτο από παλιά οτι όσο διαφορετικές φυλές αναμειγνύονται τοσο πέφτει η νοημοσύνη τους,στα σχολεία βεβαία τους έμαθαν οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι!(εκτός τους όμβριους! και άσχετα ότι όλη η επιστημονική - τεχνολογική γνώση και οι εφευρέσεις ήρθαν από λευκούς καυκάσιους μονο, οι αλλες ράτσες θα τους έλεγες πριν 100 χρονιά ότι με ένα μαγικό κουτί (τηλέφωνο) και θα σε ακούει ο άλλος χιλιόμετρα μακριά και θα έλεγαν: τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? τι πίνεις? και όλα αυτά τα σχετικά! ) δείτε τι ιστοσελίδες διαβάζουν στην Ελλάδα στο alexa οι περισσότεροι και κλάψτε.

Από άπλα καθεστωτικές ιστοσελίδες και του ΣΥΡΙΖΑ έως και εταιριών τύπου daily mail που ανέβηκαν στην πρώτη θέση μέσα σε ένα χρονο!όλες αυτές επανδρωμένες με χρήσιμους ηλίθιους και πολύ χρήμα για προωθήσεις, και έτσι ελέγχοντας την πληροφορία ελέγχεις και την μάζα. Εικόνα η λεγόμενη Nordic Alien Race η αληθινή καταγωγή των λευκής καυκάσιας φυλής και η οχι η αφρικάνικη ήπειρο! και ουδεμιά σχέση έχει με αφρικάνικες Μογγολοειδές και σημιτικές φυλές! ούτε καν κοινή καταγωγή, που δεν ειναι κάποιο μέρος της Γης άλλα από τα άστρα! αυτός ειναι και ο λόγος που λένε ψέμματα στα παντά... © AETOS NEWS