Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ… ΟΧΙ “ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Μετράτε τους πράκτορες της Σιών;
Ή δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Ντόρα έκανε δήλωση μειοδοτική για το Καστελόριζο (ανακοίνωση Τρόικας, του Τζέφρυ όβριου Δούρειου Ίππου) που θα το χάσουμε σύντομα;;; Όλα θα γίνουν λόγο της ευημέριας και της ειρήνης στην περιοχή, αν θυμάστε ποια όβρια και σε ποιο όβριο ΠτΔ το ξεστώμησε.
Δυστυχώς μετά από τόση δυστυχία στην ελληνική κοινωνία, ακόμη ο έλληνας πολίτης δυσκολεύετε να κατανοήσει την σοβαρότητα των εθνικών εξελίξεων εις βάρος του έθνους μας. 


Εδώ και 10 χρόνια συστηματικής και υποχθόνιας υποδούλωσης βάσει οργανωμένου σχεδίου ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας σαν λαός, δεν καταφέραμε να οργανωθούμε. Ακόμη περιμένουμε αυτούς που μας ξεπούλησαν στην Τρόικα και τα Μνημόνια, να λύσουν την εισβολή των λάθρο και την οικονομική καταστροφή μας. Ο ελληνισμός βάλλεται και εξοντώνετε συστηματικά εδώ και αιώνες και εμείς βγάζουμε μόνο ξενόφερτους Δούρειους Ιππους που ομιλούν την ελληνική.
Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που στο άμεσο μέλλον, κάποια ωραία πρωία θα ξυπνήσουμε και θα έχουμε χάσει μερικά νησιά και την ΑΟΖ μας.

Είναι τραγική η στρατηγική των δήθεν υπηρεσιών προστασίας του έθνους. Ο καταλυτικός έλεγχος τους από τις κρυφές λέσχες, η αδράνεια και ο προσανατολισμός τους είναι το αποτέλεσμα της εθνικής ήττας μας σε όλα τα επίπεδα. Χανόμαστε σαν χώρα και σαν έθνος, ενώ τα λάθη της στρατηγικής και των αποφάσεων αντιμετώπισης της λαθροεισβολής, δόλιας εγκατάστασης τους, προσάρμοσης και ενσωμάτωσης στην κοινωνία μας, αποδεικνύει μόνο ένα πράγμα:

Ότι οι πολιτικοί είναι Δούρειοι Ίπποι, εξελληνισμένοι ελληνόφωνοι πράκτορες της Σιών που σαν σκοπό έχουν τον αφανισμό μας σαν λαό. Τα πρακτορικά Μέντια έχουν σαν πρώτο θέμα τον Μογγόλο να επαναλαμβάνει αυτά που πράττουν εδώ και αιώνες. Την εισβολή και θάνατο των άπιστων. Για τους μουσουλμανους οι άπιστοι πρέπει να υποτακτούν ή καλύτερα να θανατωθούν. Για αιώνες σούβλιζαν τους άπιστους.

Η επανάληψη της είδησης των νησιών, κάνει θαύματα, γιατί μέσα από την επάναληψη για την “παράνομη” στρατικοποίηση, με τους ελληνόφωνους πράκτορες να αναδημοσιεύουν και τους πολιτικούς μας να ξεπουλούν, καίγετε όλη την αντίσταση των ελλήνων.

Τα υψηλά κλιμάκια των Μέντια πληρώνονται από τα ίδια αφεντικά των μειοδoτών και ανθελληνικών συμφερόντων πολιτικών μας. Δέχονται εντολές για να μας αφανίσουν και να μας μπασταρδέψουν ώστε να εξαφανιστούμε μέσα στα επόμενα 20 χρόνια… Η Μακεδονία ξεχάστηκε ήδη, το όνομα θα ξεχαστεί, δήλωνε ο όβριος Μητσοτάκης πριν 30 χρόνια με τον γιο του να δηλώνει αντι-Νατιβιστής στα οβραικά αμερικανικά όργανα. 

Ο Χαβαναγκίλα και ο Κατρακούλης επιδοτούν με τσάμπα (αερίσια) λεφτά τους Πακιστανούς ώστε να μας ευδαιμονούν για την φιλοξένια μας. Μαύρος ισλαμικός σπόρος στην χώρα του Φωτός και του ΝΟΥ. Για τους έλληνες πολίτες δεν υπάρχει όμως δεκάρα, αντιθέτως οι εφορίες τους έχουν γονατίσει την κοινωνία, αντιοικονομικά μέτρα για τους έλληνες επιχειρηματίες, αντιεθνικά μέτρα για τον λαό και την χώρα.

Αν δεν οργανωθείτε άμεσα, θα κλαίμε σύντομα όπως με την Μικρασιατική καταστροφή, επίσης δόλιο και πολύ καλά οργανωμένο Ολοκαύτωμα του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία που για αιώνες ήταν ελληνική.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters