Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναιός - Άσταρ Σέρναν, Διάμεσο Επικοινωνίας: Σάρον Στιούαρτ.

Mike Nikolaou
Εγώ: Άσταρ, τι συμβαίνει με τον κοροναϊό; Ακούω ότι υπάρχει πατέντα του ιού η οποία εγκρίθηκε από το 2018. Και τώρα έχει γίνει επιδημία στην Κίνα κάτι το οποίο πρόκειται να εξαπλωθεί σε όλα τα άλλα μέρη του πλανήτη καθώς κάθε μεγάλη πόλη έχει μία ChinaTown. 
Το ίδιο πράγμα συνέβη και με τον ιό SARS. Ο συγκεκριμένος κοροναιός δεν μεταδίδεται καν από ζώο σε άνθρωπο αλλά από άνθρωπο σε άνθρωπο, εξάλειψαν τους μεσάζοντες κατά κάποιο τρόπο. 
Και η αλήθεια είναι ότι αλληλεπιδρούμε ποιο πολύ οι άνθρωποι μεταξύ μας παρά με τα ζώα. Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα;
Άσταρ: Όχι τόσο άσχημα όσο φαντάζεσαι Σάρον. Οι αναφορές των ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις σχετικά με αυτή την επιδημία στην Κίνα σε όλο τον κόσμο. Πόσο συχνά μαθαίνεις τι συμβαίνει στην Κίνα;
Εγώ: Την τελευταία φορά που άκουσα κάποιο συμβάν στην Κίνα ήταν τότε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν μέρος πριν χρόνια.
Άσταρ: Ακριβώς. Δεν μαθαίνετε τι συμβαίνει στην Κίνα εκτός και αν το το παρακράτος θέλει να μάθετε κάτι τέτοιο. Η επανάκτηση των ΜΜΕ είναι μία από τις βασικότερες προτεραιότητες καθώς αυτά τα μέσα είναι υπεύθυνα για τη διάδοση του φόβου και του πανικού σε όλο τον κόσμο.
Εγώ: Με λίγα λόγια πρόκειται για πλύση εγκεφάλου. Φαντάζεσαι ένα κόσμο χωρίς εφημερίδες, περιοδικά η τις ειδήσεις των τηλεοράσεων;
Άσταρ: Όχι κανένα από αυτά Σάρον, επαναλαμβάνουμε η ανάκτηση των ΜΜΕ είναι αναγκαία, ώστε να μεταφέρουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ ειδήσεις χωρίς να προκαλούν μαζικό πανδαιμόνιο. Οι ειδήσεις σας είναι ψεύτικες - κατασκευασμένες. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι χυδαία ψεύδη και η εστίαση σε ανούσια θέματα όπως οι ζωές που κάνουν οι ηθοποιοί είναι πέρα για πέρα γελοία και προσβολή για τον κάθε τηλεθεατή που τα παρακολουθεί.
Εγώ: Τι θα περιελάμβαναν οι αληθινές ειδήσεις;
Άσταρ: Την αλήθεια ότι ο κοροναϊός, για παράδειγμα, εξαπλώνεται σαν ένα μέσο για να εξαλειφθεί - εξολοθρευτεί η ανθρωπότητα στον πλανήτη γη.
Εγώ: Και κάτι τέτοιο δηλαδή (η διατύπωση αυτής της αλήθειας) δεν θα έσπερνε τον πανικό στους ανθρώπους;
Άσταρ: Πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια Σάρον.
Εγώ: Εντάξει.
Ασταρ: Η θέση σου σχετικά με το γιατί προκαλούν πανδημίες αντί για πολέμους μεταξύ των χωρών είναι σωστή. Δεν τους επιτρέπεται (στην ελίτ - κλίκα - παρακράτος) να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα γιατί αυτό θα έχει στη συνέχεια άμεσες συνέπειες από τις Δυνάμεις του Φωτός. Έχουμε απενεργοποιήσει το περισσότερα από τα πυρηνικά τους όπλα και έτσι είναι άχρηστα. Πρόσεξε τι λέω όμως, τα περισσότερα, όχι όλα. Αυτοί οι οποίοι έχουν ανοίξει πυρ κατά άλλων χωρών είτε με χρήση πυρηνικών όπλων είτε με άλλα όπλα έχουν υποστεί συνέπειες για αυτές τους τις πράξεις.
Εγώ: Όπως ο πύραυλος που εκτοξεύτηκε με στόχο τη Χαβάη πριν μερικά χρόνια;
Άσταρ: Ακριβώς. Η Χαβάη είναι ένας αγαπημένος τους στόχος καθώς ανήκει στα υπολείμματα της Λεμούρια. Η Λεμούρια ήταν η εκδήλωση της θηλυκής ενέργειας στη Γη και η επίθεση στη θηλυκή ενέργεια είναι ο σκοπός της σκοτεινής πλευράς. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένα εξωτικό μέρος το οποίο οι άνθρωποι αποκαλούν παράδεισο. Είναι ένα από τα τελευταία απομεινάρια της θηλυκής ενέργειας πάνω στον πλανήτη σας το οποίο έχει καταφέρει να επιβιώσει, χάρη στη δύναμη του. Αντιλαμβάνεσαι επίσης ότι η Χαβάη ήταν επίσης το πρώτο μέρος που δέχτηκε επίθεση στον πόλεμου του Ειρηνικού. Ναι. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να επιτεθούν στους Αμερικανούς στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς δεν ήταν ενεργοί, πέραν της επιθυμίας τους για κυριαρχία. Η Χαβάη ήταν ο αληθινός στόχος. Χάρη στην ισχυρή στρατιωτική δύναμη που αμυνόταν το νησί και στην απώθηση των σκοτεινών δυνάμεων πίσω από εκεί που ήρθαν η Χαβάη είναι ακόμα ζωντανή.
Έχεις βρεθεί σε βάσεις του Νότιου Ειρηνικού και καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ακόμα πολύ καθάρισμα που πρέπει να λάβει μέρος προκειμένου να απομακρυνθούν οι αρνητικές δυνάμεις. Ήρθες σε επαφή με εγκλωβισμένες ψυχές που ήθελαν να επιστρέψουν "σπίτι", στρατιώτες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και με την απελευθέρωση αυτών των ψυχών από το φυσικό πεδίο οι ενέργειες του πολέμου απομακρύνθηκαν από αυτές τις περιοχές. Η ενέργεια του πολέμου είναι μία εκδήλωση του παθολογικού τοξικού ανδρισμού. Όλες οι περιοχές πρέπει να καθαριστούν από αυτά τα ενεργειακά κατάλοιπα Σάρον.
Εγώ: Ουάο!
Άσταρ: Όταν σκέφτεσαι τους πολέμους σας σαν μία μάχη για να καταπιεστεί η θηλυκή ενέργεια, τότε καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα σχετικά με το συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Υπάρχουν θηλυκές ενέργειες ακόμα παρούσες στη Γη και βάλλονται όπως βάλλονται και με τον ίδιο τρόπο εσωτερικά σας. Η καταπίεση της θηλυκής ενέργειας είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούν και κυβερνούν τον πλανήτη σας. Με τη θηλυκή ενέργεια πλήρως αφυπνισμένη δεν μπορούν να επιβιώσουν. Και εκτός των άλλων η θεϊκή μητέρα επιστρέφει.
Εγώ: Για να επιστρέψουμε στην ερώτηση μου, τι μπορούμε να κάνουμε σχετικά με τον κοροναϊό;
Άσταρ: Άνθρωποι θα πεθάνουν. Παρακολουθούμε και χειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρονοδιαδρομές (τις παράλληλες εκδοχές της πραγματικότητας) ούτως ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τη ζημιά (τους θανάτους). Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να αποχωρήσουν από τον πλανήτη, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, χρησιμοποιώντας αυτές τις καταστροφές που εμφανίζονται σε περιόδους μεγάλης αλλαγής και μετάβασης, σαν εξόδους από το φυσικό πεδίο. Άλλοι πάλι που έχουν αποφασίσει να σφυρηλατηθούν θα παραμείνουν ζωντανοί. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι μέρος της Αντζέντας 21, η "σφαγή του κοπαδιού" όπως το ονομάζετε και διαπράττεται ως φρικαλεότητα κατά της ανθρωπότητας από τους σκοτεινούς ελεγκτές σας. Ούτε αυτή τους η πράξη θα μείνει απαρατήρητη. Θα υπάρξουν συνέπειες για όσους ευθύνονται για την εξάπλωση του ιού και για όσους επίσης τον εφεύραν. Όλα αυτά τα γεγονότα συμπεριλαμβανομένου και του ιού SARS είναι αξιόποινα.
Όσο έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο ιό τώρα μείνετε μακρυά από τις μολυσμένες περιοχές. Ξεκίνησε στην Κίνα γιατί η Κίνα είναι η ποιο πολυπληθής χώρα στον κόσμο σας. Η πιθανότητα να μεταδοθεί ο ιός προτού μπορέσει να ανιχνευτεί ήταν μεγάλη.
Εγώ: Πως μεταδίδεται;
Άσταρ: Μέσω του αναπνοής και κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να μείνει στον αέρα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Τα λεγόμενα "σούπερ μικρόβια" σας είναι απλά ιοί οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να εξολοθρεύουν όλο και μεγαλύτερα μέρη του πληθυσμού. Οι αποδυναμωμένοι οργανισμοί σας, που είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής που κάνετε, η πλύση εγκεφάλου και η χρήση χαμηλών συχνοτήτων EMFs δρουν παράλληλα με αυτά τα μικρόβια και σας εξοντώνουν. Είναι όλα ένα σχέδιο κατά το οποίο το ένα μέρος συμπληρώνει το άλλο. Οι εμβολιασμοί σας, τα εμβόλια της γρίπης όλα αυτά σας προετοιμάζουν στο να είστε επιρρεπείς και ευάλωτοι σε αυτούς ους ιούς που εξαπλώνονται. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται οι πανδημίες - γιατί πολύ απλά τα σώματα σας δεν μπορούν να πολεμήσουν αυτά α μικρόβια και πεθαίνουν. Δυστυχώς έχετε χειραγωγηθεί ώστε να πεθαίνετε. Όσο περισσότερο καταναλώνετε δηλητηριώδη φαγητά, εμβόλια και άλλα ανθυγιεινά προϊόντα τόσο ποιο πιθανό είναι να αρρωστήσετε η και να πεθάνετε. Είναι σχεδιασμένο κατά αυτόν τον τρόπο Σάρον, όλα αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και έχουν δημιουργηθεί σκόπιμα.
Καταλαβαίνεις ότι ο φόβος έλκει την αρνητικότητα και κατά αυτό τον τρόπο η μετάδοση της αρρώστιας προκαλείται από τον φόβο που τρέφεις για αυτήν. Το να μη φοβάσαι τον ιό θα σε καταστήσει απρόσβλητο από αυτόν, σαν να έχεις ανοσία. Ο φόβος μειώνει τις αντιστάσεις σου. Αυτός είναι και ο λόγος που το παρακράτος εξαπλώνει τις ειδήσεις του ιού σε κάθε μέσο ενημέρωσης και προκαλεί με αυτό τον τρόπο πανικό. Πρέπει να βρίσκεσαι ένα βήμα ποιο μπροστά από αυτούς (την κλίκα) Σάρον. Ο φόβος ρίχνει τις δονήσεις του ενεργειακού σου πεδίου και αυτό με τη σειρά του σε κάνει ποιο ευάλωτο στον ίο. Οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούν να σε βλάψουν μόνο εάν βρίσκεσαι σε χαμηλή δόνηση - στη δόνηση φόβου.
Εγώ: Διαβολικά έξυπνο. Ναι ούτε για τον SARS ανησυχούσα παρόλο που βρισκόμουν με τους φίλους μου σε ένα νοσοκομείο που νοσηλευόντουσαν ασθενείς που έπασχαν από τον SARS. Και όμως είμαι ακόμα εδώ.
Άσταρ: Εξάσκησε την καλύτερη δυνατή υγιεινή και μείνε μακριά από τις μολυσμένες περιοχές. Βρίσκεστε σε πόλεμο αυτή τη στιγμή και αυτοί οι ψυχοπαθείς (ελίτ - κλίκα - παρακράτος κτλ.) προσπαθούν να σας αφανίσουν. Για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να είστε προσεκτικοί - όχι φοβισμένοι, απλά προσεκτικοί.
Εγώ: Σε ευχαριστώ Άσταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters