Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΝΠΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο στρατηγικού της σχεδίου για την Ευρώπη».

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο του «70ετούς στρατηγικού της σχεδίου για την Ευρώπη».

Καθώς τα ευρωπαϊκά έθνη θρηνούν τους νεκρούς τους και προετοιμάζονται για το επόμενο κύμα «επικείμενων» τρομοκρατικών επιθέσεων, ο Πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο του «70ετούς γενικού σχεδίου για την Ευρώπη» και ότι η διαδικασία ξεκινάει και επιταχύνεται.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη φέρεται στις χώρες σας φώκιες με ορνιθάρες, είπε ο Πούτιν σε μια ομάδα περιοδικών του Κρεμλίνου. Και τώρα μαίνονται από σας.
Ενώ η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στρατοκρατούμενο, με χιλιάδες στρατιώτες να περιπολούν στους δρόμους και η Γερμανία και η Σουηδία να υποφέρουν από καταλύσεις νόμου και τάξης που συνδέονται με τους μετανάστες, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η Νεα Τάξη Αμφισβητώντας τον Πούτιν.
Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να πλημμυρίσει δυτικά έθνη με ριζοσπαστικούς ισλαμιστές μετανάστες – ενάντια στη βούληση των πολιτών αυτών των χωρών – και στη συνέχεια να εξαπολύσει την κόλαση στη γη «με μαχαίρωμα» έχει πραγματοποιηθεί.
Ο Πούτιν πιστεύει ότι εάν η ηπειρωτική χώρα έχει πιθανότητες για ένα ειρηνικό μέλλον, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχει επιβληθεί στα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να απορριφθεί.
Οι ευρωπαίοι αδελφοί και αδελφές μου πρέπει να απορρίψουν την παγκοσμιοποιημένη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τους επιβάλλει η ελίτ.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, δεν υπάρχει χώρος για κυρίαρχα έθνη στο παγκόσμιο όραμα του μέλλοντος. Και ο ρώσος πρόεδρος επεσήμανε δακτυλοδείχντοντας στους Ρότσιλντ για να τους κατηγορήσει και να επισημάνει τη μυστική τους σύνδεση με τις διεθνείς ελίτ.
Ο ίδιος ο Rothschild έπληξε την κυβέρνησή σας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα τραπεζικά σας ιδρύματα. Δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι να συσσωρεύουν θύματα στη Μέση Ανατολή, τις εκτελούν τώρα στη δική τους χώρα προσπαθώντας απεγνωσμένα να ολοκληρώσουν το σχέδιο για μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση, τον παγκόσμιο στρατό και την παγκόσμια κεντρική τράπεζα.
Νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό, τρομοκρατώντας σας μέχρι να υποκύψετε. Με τον εκφοβισμό σας να αποδεχτείτε όλα τα είδη των νέων νόμων που θεσπίζουν για να σας προστατεύσουν.
Ο Πούτιν ζήτησε αντίσταση, προτρέποντας τους Ευρωπαίους να αντισταθούν στο αίτημα των παγκοσμιοποιητών και στη λατρεία τους για το θάνατο.
Οι [Ευρωπαίοι] πρέπει να εξεγερθούν εναντίον των ηγεμόνων τους που έχουν πάψει να υπηρετούν τον λαό και απαιτούν να ακουστούν οι φωνές τους.
Οι δυτικές κυβερνήσεις δεν κρύβουν πλέον τις αληθινές τους προθέσεις. Μπορείτε να δείτε τη φρίκη που βρίσκεται κάτω από τις μάσκες τους. Κοιτάξτε τους. Μην πέσετε για τα κόλπα τους.
Η Ρωσία δεν θα σταθεί δίπλα και θα επιτρέψει να σφαγούν και να απαγχωρίζονται με αυτόν τον τρόπο οι ευρωπαίοι ξαδέλφιοι της. Η μάχη τελείωσε. Ο πόλεμος έχει αρχίσει. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα επικρατήσουν.
Τελικά τι συμβαίνει με τα σύνορά μας?
ΓΕΛΛΑΣ – ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Το τέλος της Εθνικής κυριαρχίας στην Ελλάδα
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Σόιμπλε Η Γερμανία δεν έχει εθνική κυριαρχία από το 1945
New World Order Plan to Kill 90% of the Worlds Population
Satan’s New World Order Exposed – Hebrew Roots & Freemasons 666


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters