Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Έρχεται ο νέος «Τειρεσίας» για όλα τα χρέη


Πώς θα λειτουργεί ο νέος φορέας για τις οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων

Έτοιμο να  δημιουργήσει έναν νέο φορέα, που θα αφορά τα χρέη ιδιωτών κι επιχειρήσεων, φαίνεται πως είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με «τα Νέα», ο νέος «Τειρεσίας» θα έχει όλα τα στοιχεία για οφειλές σε Τράπεζες, Εφορεία, Ταμεία και ΔΕΚΟ, τα οποία θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να ελέγξουν το προφίλ ενός ιδιώτη ή μίας επιχείρησης πριν συνδιαλλαγούν.

Ο φορέας αυτός θα είναι υπό κρατική εποπτεία, προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ενώ εφ’ όρου ζωής θα συγκεντρώνονται πληροφορίες, οι οποίες θα αξιολογούνται διαρκώς.
Μάλιστα, το πιστοληπτικό προφίλ ενός προσώπου θα διαμορφώνεται με βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10, η οποία και θα τον ακολουθεί στις συναλλαγές του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από τη συγκέντρωση των οφειλών, ο νέος φορέας θα αξιολογεί τη δυνατότητα αποπληρωμής τους, ενώ θα παρέχει διευκολύνσεις σε  όσους θα κρίνονται ικανοί και φερέγγυοι.
Στόχος αυτού του σχεδίου, που υπήρχε και στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε, είναι η μείωση του αριθμού των κακοπληρωτών προς το Δημόσιο, τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις, κάτι που θα βοηθήσει στη διαχείριση του προβλήματος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters