Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ετοιμαστείτε...


Γράφει ο Λύκιος.
Υπήρξαν πολλές οι φορές, που χτυπήσαμε τις καμπάνες του πολέμου μέσα σε αυτό το ιστόλογιο.
Για πολλούς λόγους, ευτυχώς ο πόλεμος δεν ήλθε!

Και λέγοντας πόλεμο, δεν εννοούσαμε αναγκαστικά μια γενικευμένη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά έστω και μια θερμή αναμέτρηση ή θερμό επεισόδιο όπως αρέσει στους δημοσιογράφους να λένε...


Η αλήθεια είναι, πως ανεξαρτήτως των σχεδιασμών που γίνονται σε παρασκηνιακά τραπέζια μέσα και έξω από την χώρα μας, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως ένα επεισόδιο στην θάλασσα, θα παραμείνει μια τοπική εμπλοκή μεταξύ δύο-τριών σκαφών και δεν θα εξελιχθεί σε γενικευμένη σύρραξη και εμπλοκή μεγαλύτερων δυνάμεων, από την αυτόματη αμυντική αντίδραση χαμηλόβαθμων αξιωματικών ή πιλότων. Πόσο μάλλον αν το επεισόδιο γίνει σε έδαφος νησιού ή στη Θράκη.

Η Τουρκία έχει πολλούς λόγους να επιδίωξει τώρα μιαν επίθεση σε ελληνικό έδαφος ή θαλάσσιο χώρο, θέλοντας να δημιουργήσει τετελεσμένο status quo στην περιοχή, από την οποία διεκδικεί μερίδιο κερδών και στρατηγικών οφελημάτων, ως τοπική υπερδύναμη που είναι.

Θα έλεγα πως τώρα είναι πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχει τους στόχους της.
Η Τουρκία υπερτερεί στρατιωτικά έναντι της Ελλάδος, ο σουλτάνος Ερντογάν απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής του λαού του, έχει την πλεονεκτικότερη θέση στις σχέσεις της με τις υπερδυνάμεις ΗΠΑ και Ρωσίας, ενώ κανείς δεν πρόκειται να την εμποδίσει (ούτε η Ευρώπη που έχει εμπορικά συμφέροντα μαζί τους) και τελικά είναι η προσφορότερη στιγμή, τώρα που κόβεται η πίτα των δικαιούχων στα πετρέλαια της ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή που η Τουρκία διεκδικεί δικαιώματα σε ξένη κυριαρχία, εκβιάζει την Ευρώπη για χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων ευρώ, ώστε να συγκρατήσει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που περιμένουν στα παράλιά της. Ανοιγοκλείνει την κάνουλα των μεταναστευτικών ροών κατά βούληση, την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι αρνούνται την απορρόφηση αυτών των ανθρώπων στα εδάφη τους, εγκλωβίζοντάς τους στην ακριτική Ελλάδα.

Η πλειονότητα αυτών των λαθραίων (παράνομων δηλαδή) μεταναστών, αποτελείται από ασιάτες και αφρικανούς άρρενες, ηλικίας 20-35 ετών, ενώ είναι λίγοι όσοι προέρχονται από πραγματικά εμπόλεμες περιοχές. Όλως τυχαίως, το 99% αυτών, είναι ισλαμιστές και προέρχονται από χώρες που η θρησκεία τους ασκείται με φονταμενταλιστικό τρόπο. Επίσης είναι διαπιστωμένο πως ελάχιστα είναι τα γυναικόπαιδα που έρχονται μαζί τους, αν και θα περίμενε κανείς να αποτελούν την πλειονότητα των προσφύγων, που εγκαταλείπουν μιαν εμπόλεμη περιοχή για να επιβιώσουν σε μια ασφαλή χώρα.

Από το γεγονός μάλιστα πως αν και θα ήταν συμφερότερο για αυτούς, να καταφύγουν σε γειτονικά κράτη με παρόμοια θρησκεία και πολιτισμό, εν τούτοις επιλέγουν να μεταβούν στην Ευρώπη που είναι αμιγώς χριστιανική και με ξένο προς αυτούς πολιτισμό, συμπεραίνει κανείς πως σκοπός τους δεν είναι η καταφυγή για επιβίωση, αλλά η εποίκηση κατά τις εντολές του Κορανίου, στις περιοχές των απίστων (Αλ Χαϊζίρια-εντολή μετανάστευσης προς βίαιη επιβολή του Ισλάμ στους απίστους). Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν οι άνθρωποι αυτοί διέθεταν τις χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την προώθηση στην Ευρώπη, θα ζούσαν πλουσιοπάροχα στις φτωχές τους χώρες και δεν θα είχαν λόγο να φύγουν από κει...

Συνεπώς υπάρχει χρηματοδότηση για αυτές τις μετακινήσεις, που καθόλου αυθόρμητες και αναγκαστικές δεν είναι. Αυτό συμπεραίνεται και από το γενονός ότι εκτός της οργανωμένης προώθησης που πραγματοποιείται από αυτές τις χώρες, υπάρχουν και οι ανάλογα οργανωμένοι υποστηρικτές στις χώρες υποδοχής.

Και βέβαια, αυτοί είναι κατά κανόνα οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, οι αριστεροί «προοδευτικοί» και οι πάσης λογής περιθωριακοί τύποι του υπόκοσμου ή του οικονομικού συμφέροντος, που δεν πιστεύουν σε τίποτα πέραν του χρήματος. Είναι αυτοί που εκούσια ή ακούσια στηρίζουν την εισβολή εκατομμυρίων ισλαμιστών στην Ευρώπη. Ασφαλως πίσω από αυτούς, υπάρχουν αυτοί που χρηματοδοτούν τα σχέδιά τους, μέσω νόμιμων ή κρυφών χρηματοδοτήσεων (ίδρυμα G.Soros, Open Society κτλ).

Η ισλαμοποίηση της Τουρκίας από τον Ερντογάν, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την Δύση και ειδικά για την Ελλάδα που εκτός από δυτική χώρα, αποτελεί και διαχρονικό της επεκτατικό στόχο.
Η Ελλάδα βρίσκεται για μια ακόμη φορά να αναβιώνει την ιστορία της. Εγκαταλελειμμένη από τους «εταίρους» της και έκθετη στα δόντια του παραδοσιακού της εχθρού, αυτή τη φορά εντελώς μόνη και ανέτοιμη, στην πιο ευάλωτη στιγμή της.

Οι εγκλωβισμένοι στην χώρα μας λαθρομετανάστες, ασφυκτιούν και πίεζονται από την ανικανότητα των κυβερνήσεων να διαχειριστούν έξυπνα το πρόβλημα.
Όσοι από αυτούς έρχονται στην Δύση για να εκπληρώσουν το χρέος τους προς τον Αλλάχ και τους 93 στίχους του Κορανίου (Αλ Χαϊζίρια), αδημονούν για την ώρα της δράσης. Και εφόσον βρίσκονται ήδη σε χώρο απίστων, τίποτα δεν τους εμποδίζει στο να δράσουν εδώ και τώρα. Ήδη είναι εμπειροπόλεμοι πολλοί απ΄αυτούς και εξοικιωμένοι στην σφαγή, το αίμα και τον θάνατο (των άλλων ή τον δικό τους).
Τυφλοί από φανατισμό και αμόρφωτοι σφαγείς, φορείς ενός πολιτισμού που η Δύση εγκατέλειψε πριν χιλιάδες χρόνια...

Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ριζοσπαστικοποιημένοι φονταμενταλιστές βέβαια. Ωστόσο ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς, δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν από τον δυτικό πολιτισμό, έστω κι αν διαβιούν μέσα του. Στην καλύτερη περίπτωση δημιουργούν γκέτο με τους δικούς τους νόμους και τα δικά τους πολιτισμικά δεδομένα, αποκοπτώμενοι από τις επηρροές του δυτικού πολιτισμού.
Δημιουργούν κρυφά τζαμιά και μέσα σε αυτά προσηλυτίζονται στο ακραίο Ισλάμ από ιμάμηδες φονταμενταλιστές. Είναι πολλοί αυτοί που ριζοσπαστικοποιούνται μέσα στα κρυφά τζαμιά και φανατίζονται ετοιμαζόμενοι για τον ρόλο που τους περιμένει.
Είτε ως «μοναχικοί λύκοι», είτε ως ένοπλες ομάδες, περιμένουν απλά το σύνθημα για δράση.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΥΠ, είναι αθρόες και εμπεριστατωμένες. Ωστόσο το κράτος αδυνατεί να διαχειριστεί τις πληροφορίες αυτές, με τρόπο που να μπορεί να αποτρέψει ή να ελέγξει τον κίνδυνο.
Δυστυχώς, το σενάριο μιας γενικευμένης ένοπλης εξέγερσης ισλαμιστών, συνεπικουρούμενων από γύφτους, ποινικούς και αριστεριστές, με αφορμή ένα «θερμό επεισόδιο» ή ακόμη χειρότερα μια πολεμική εμπλοκή με την Τουρκία, βρίσκει τον μηχανισμό της χώρας μας ανέτοιμο και ανίκανο να αντιδράσει.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος, δεν έχουν την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό να διέξαγουν αστικές μάχες εν μέσω αμάχων πολιτών και ομήρων (με εξαίρεση μερικές δεκάδες καταδρομείς του ΕΤΑ) ενώ ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος μηχανισμός να διέξάγει τέτοιες μάχες, η ελληνική αστυνομία, επίσης δεν έχει τέτοια εκπαίδευση και εξοπλισμό, εκτός από μερικές εκατοντάδες άνδρες των ειδικών δυνάμεων (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΥΑΤ).

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για 2.000 το πολύ άνδρες για ολόκληρη την επικράτεια, οι οποίοι πραγματικά θα μπορούσαν να διεξάγουν αστικές μάχες, με ένοπλες ομάδες τζιχαντιστών και εξεγερμένων αλλοδαπών. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί δεν είναι εκπαιδευμένοι, εξολπισμένοι και ικανοί για να χρησιμοποιηθούν σε τέτοιους ρόλους.

Οι σχεδιασμοί της Διαχείρησης Κρίσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., επιστρατεύουν το σύνολο των αστυνομικών, τους οποίους θεωρούν ικανούς(!) για να σχηματίσουν ομάδες μάχης σε αστικό περιβάλλον, όπου θα πρέπει να συνεμπλακούν με εμπειροπόλεμους φανατικούς ισλαμιστές, χωρίς να κινδυνέψουν οι άμαχοι πολίτες...

Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για ειδική εκπαίδευση και για προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού, ούτε καν για αποθεματοποίηση πυρομαχικών ώστε να μπορεί η αστυνομία να επιχειρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ελληνικός στρατός θα είναι ούτως ή άλλως επιφορτισμένος στο πεδίο της μάχης ή την φύλαξη των συνόρων, ενώ οι εναπομείναντες στα μετόπισθεν στρατιωτικοί, θα πρέπει να προστατεύσουν τις δικές τους εγκαταστάσεις από επιθέσεις για αρπαγή όπλων και καταστροφή υποδομών.

Πληροφορίες μιλάνε για χιλιάδες τυφέκια τύπου AK-47 Kalashnikov και εκατομμύρια φυσίγγια αυτών των όπλων, σε γιάφκες που υπάρχουν στην ύπαιθρο, αλλά και μέσα στις πόλεις. Όπλα που εισήλθαν και αποθηκεύτηκαν κρυφά εδώ και μια 15ετία και περιμένουν την στιγμή που θα δοθεί το σύνθημα για να μοιραστούν στους εξεγερμένους αλλοδαπούς.

Οι πρώτες ένοπλες ομάδες θα επιτεθούν σε αστυνομικά τμήματα και στρατώνες, ώστε να αρπάξουν και τον εκεί οπλισμό. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο να συμβεί, αφού αυτοί οι χώροι, δεν προστατεύονται αποτελεσματικά.

Δεν θέλω να υπεισέλθω στις λεπτομέρειες και την πληθώρα των επιθέσεων, που μπορούν να διεξαχθούν μέσα στην ελληνική επικράτεια και τις υποδομές της.
Θέλω να επιστήσω την προσοχή των Ελλήνων πολιτών, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για αυτήν την απειλή, που αυτή τη φορά είναι πολύ σοβαρή και πιθανή να υλοποιηθεί.

Εξοπλιστείτε και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ακραίες καταστάσεις.
Προμηθευτείτε όπλα παντός είδους και ιδιαίτερα καραμπίνες με πολλά φυσίγγια για απόθεμα.
Μάθετε την χρήση τους και να τα έχετε ασφαλισμένα στα σπίτια σας ώστε να μην μπορούν εύκολα να κλαπούν.

Προμηθευτείτε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα για 3 μήνες. Υπάρχουν πολλά άρθρα μέσα στο ιστολόγιο του Καταχθόνιου Δαίμονα, που εξηγούν με λεπτομέρειες τι πρέπει να προμηθευτείτε και πως να οργανωθείτε.

Σχεδιάστε τώρα τι ακριβώς θα κάνετε όταν ξεκινήσουν οι αναταραχές. Συννενοηθείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους και τους γείτονες, τι ακριβώς θα κάνει ο καθένας και που θα συναντηθείτε αν σας βρούν τα γεγονότα στον δρόμο.

Μεριμνείστε τώρα, για τον τρόπο που θα επικοινωνείτε τις πρώτες μέρες, όταν οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες θα έχουν καταρρεύσει (κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ίντερνετ).
Έχετε πάντοτε γεμάτα με καύσιμα τα οχήματά σας.

Τέλος εκπονείστε εναλλακτικά σχέδια, σε περίπτωση που χρειαστεί να διαφύγετε στην ύπαιθρο με όχημα ή με τα πόδια, τα ασφαλή δρομολόγια και τους ενδιάμεσους ασφαλείς σταθμούς.
Ξεχάστε τις κεντρικές οδούς και τους αυτοκινητόδρομους. Βρείτε εναλλακτικές διαδρομές από μικρούς δρόμους που να μην διέρχονται από καταυλισμούς γύφτων ή άλλες δομές αλλοδαπών.

Εντοπίστε από τώρα τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που θα μπορούσαν να προδώσουν τις κινήσεις και τα σχέδιά σας, δίοτι υποστηρίζουν ιδεολογικά ή ουσιαστικά την παρουσία των ισλαμιστών και των αλλοδαπών στην χώρα μας. Είναι εξίσου επικίνδυνοι και πρέπει να απομονωθούν με κάθε τρόπο, αφού από την θεωρία θα περάσουν στις πράξεις, μόλις τους δοθεί η δυνατότητα.

Εντοπίστε επίσης από τώρα τους ψυχικά άρρωστους και τους παράφρονες της γειτονιάς. Αποτελούν μεγάλο κίνδυνο αν δεν απομονωθούν. Θα πρέπει να βρίσκονται υπό επιτήρηση και περιορισμό.

Δώστε μεγάλη σημασία στον εντοπισμό αυτών που θα μπορέσουν να ηγηθούν ή να κατευθύνουν ομάδες αντίστασης, στην γειτονιά σας. Συνήθως αυτοί είναι επαγγελματίες, πρώην στρατιωτικοί ή αστυνομικοί. Δώστε τους πρωτοβουλίες και εμπιστευτείτε τους. Έχουν περισσότερες γνώσεις από σας και περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης αν τους ακολουθήσετε. Παρακινείστε τους να εκπονήσουν σχέδιο δράσης για την άμυνα της γειτονιάς ή της πολυκατοικίας.

Εντοπίστε τους ιατρούς και τους φαρμακοποιούς της γειτονιάς και αναθέστε τους ανάλογα καθήκοντα, σε περίπτωση τραυματισμών ή μεταδοτικών νόσων.

Να είστε έτοιμοι για το χειρότερο. Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσετε ανθρώπους για να επιβιώσετε.

Αποφασίστε από τώρα οτι θέλετε να ζήσετε και να αντισταθείτε. Ο άνθρωπος σε τέτοιες καταστάσεις αλλάζει και γίνεται θηρίο αντοχής και βίας. Αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές, γι αυτό μην υποτιμάτε κανέναν.

Εύχομαι αυτό το άρθρο να αποδειχτεί ένα μη χρηστικό πόνημα.
Ωστόσο, μέχρι να αποδειχτεί κάτι τέτοιο, ας είστε προετοιμασμένοι για όσα προμηνύει...


ΛΥΚΙΟΣ.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters