Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ κι ο ΘΕΟΣ μαζί Σας!


Νίκος Πρασσάς
«Εάν τους νικήσουμε, (τους Πέρσες), αυτοί έχουν πατρίδα για να επιστρέψουν. Εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε», Μιλτιάδης.
:
Η εξόντωση των Ελλήνων, η «μουσουλμανοποίησή» τους και η στροφή τους εναντίον των ίδιων τους των αδελφών ακόμη και μέσω των «ιδεολογιών» συνεχίζεται αμείωτα από την εποχή, της Καθαίρεσης του Ελληνισμού, του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα για να τους πάρουν τα πάντα και να τους αφανίσουν από προσώπου γης.


Η εξόντωση του Ανθρώπου, ο διαχωρισμός του και διασταύρωσή του σε έθνη, θρησκείες και ιδεολογίες είχε ξεκινήσει πολύ πριν, από την εποχή της Προϊστορίας (40.000 χρόνων γνωστής από τα «χαμένα» βιβλία) που δεν διδάσκεται πλέον, έστω και μέσω της Μυθολογίας στους νέους ως «γνώθι σαυτόν», για να φοράνε μόνον την ταμπέλα του ιδεολογικού/θρησκευτικού αντιπάλου καθοδηγούμενοι στο τέλος τους δίχως να το ξέρουν στην εκάστοτε αυτοκαταστροφή τους για να διαχειρίζονται καλύτερα από το Σύστημα που διέπει τον σκοτεινό Κόσμο.


Για να μην είναι ο Άνθρωπος όπως λειψά τουλάχιστον τον γνωρίσαμε μέσα από το Κάλλος και τα κατεστραμμένα αγάλματα της Ελληνικής Τέχνης του Φωτός, γι’ αυτό κι η τέχνη έγινε ασάφεια, μουτζούρα και αφαίρεση, ώστε να εξαλείψει ό,τι θετικότερον προσέδωσε η Φιλοσοφία και οι Τέχνες δια μέσου της Λογικής στον Πολιτισμένο Άνθρωπο που δεν συναντούμε.


Συνέλλην(ιδ)ες και οι Φέροντες ευγενείς, πράοι, νηφάλιοι και γαλήνιοι ανά τον κόσμο όλον τον Πολιτισμόν μέσα τους διασκορπισμένοι ΈΛληνες


Αντισταθείτε να διώξουμε το κακό που μας χωρίζει από τις κοινές μας ρίζες, για να απογειωθούμε από το Χάος του ψευδούς Μάτριξ στην κοινή Πατρίδα που αρνηθήκαμε και που συνειδησιακά ακόμη μας εξαναγκάζουν να την αρνούμαστε, για να μην επιστρέψουμε.
...
Το τελευταίο σχέδιο για την διάλυση της Ελλάδος τέθηκε σε εφαρμογή.



https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters