Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ούτε στην Κατοχή: Να απαγορευθούν αντιγερμανικές ομιλίες στη Βουλή!


Τρελλαίνεται κανείς διαβάζοντας τις όλο και πιο εξωφρενικές δηλώσεις και ειδήσεις που “παράγει” μια πολιτική τάξη τελούσα σε πλήρη ασυναρτησία και βαθύτατη ξένη εξάρτηση.

‘Ενα τελευταίο παράδειγμα είναι ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης που, όπως μας πληροφορεί η Αυγή της 6.12.19, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά της Βουλής η αναφορά Βελόπουλου ότι η Γερμανία είναι “το μεγαλύτερο πλυντήριο στο κόσμο”. ‘Οπως εξήγησε ο κ. Χατζηδάκης, “δεν είναι καλό από το επίσημο βήμα της Βουλής να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για μια χώρα που φιλοξενεί χιλιάδες ‘Ελληνες και υπόλοιπους ανθρώπους, που δίνει ψωμί και εκπαιδεύει”.

Γιατί περιορίζεται σε αυτά ο κ. Χατζηδάκης; Γιατί δεν προτείνει να αντικαταστήσουμε τον εθνικό μας ύμνο με τον γερμανικό; Να εκδώσει η Βουλή και ένα ψήφισμα να ευχαριστεί τη Γερμανία διότι με τις οικονομικές πολιτικές που επέβαλε έφυγαν μερικές χιλιάδες ‘Ελληνες γιατροί να στελεχώσουν το γερμανικό ΕΣΥ. Και μερικά ακόμα για τη μη επιστροφή του αναγκαστικού δανείου της Κατοχής, για τα Μνημόνια και τις Δανειακές, για τη λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters