Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

UPD: Αυτοκτόνησε αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, σοκαρισμένοι Δικαστικοί κύκλοι. Ποιος ήταν

Νεκρός εντοπίστηκε, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, δικαστικός, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.
Ήταν αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Σοκ έχει προκαλέσει σε δικαστικούς -και όχι μόνο- κύκλους η είδηση αυτοκτονίας του πρώην προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Αντώνη Λιόγα, μέσα στο σπίτι του. Ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός έπασχε από μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Από την υπηρεσία είχε ζητήσει και είχε πάρει αναρρωτική άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα αγαπητός εισαγγελέας είχε ζητήσει και πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.
Ο Λιόγας είχε εκλεγεί τον Οκτώβριο του 2016 προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών αντικαθιστώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο. Στην ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί για την θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος του Παντελής Στραγάλης. Τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί έριξαν λευκή ψήφο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος εξέπεσε της θέσης του λόγω πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε από τον Άρειο Πάγο.
Σημειώνεται, οτι ο δικαστικός άφησε σημείωμα με το οποίο και εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters