Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τεράστια ελληνική επιτυχία: Το ελβετικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά χιλιάδων ηλεκτροοπτικών της Theon Sensors!

Κάποτε θα αποτελούσε ανέκδοτο, αλλά τώρα είναι πραγματικότητα: 
Οι γερμανικές και οι ελβετικές ένοπλες δυνάμεις εφοδιάζονται πλέον με ελληνικό αμυντικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!...⇏


Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS FLAG
Από ποια εταιρεία; 
Από την ΤΗΕΟΝ SENSORS (ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ)! 
Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS PARLIAMENT

Το ελβετικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την προμήθεια, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, στην ελληνική εταιρεία που κατέβηκε στον διαγωνισμό με κύριο υποκατασκευαστή την SAFRAN VECTRONIX, 8.385 νέων δίκυαλων νυχτερινής όρασης τύπου NYX και την αναβάθμιση 5.700 υπαρχόντων οργάνων νυχτερινής όρασης, οικονομικού ύψους 187 εκ. ελβετικών φράγκων!

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS PARLIAMENT

Την ίδια στιγμή η ΤΗΕΟΝ SENSORS ολοκλήρωσε τις παραδόσεις προς τον γερμανικό Στρατό, 906 δίκυαλων για τις ειδικές δυνάμεις της Γερμανίας την περίφημη μονάδα KSK, και 1.700 δίκυαλων ΝΥΧ για τους οδηγούς του γερμανικού Στρατού!

Αποτέλεσμα εικόνας για THEON SENSORS

Σε ότι αφορά την ελβετική προμήθεια από την συνολική αξία, τα 100 εκ. ελβετικά φράγκα αφορούν στα προϊόντα που θα κατασκευαστούν από την κοινοπραξία ΤΗΕΟΝ SENSORS και SAFRAN VECTRONIX και τα λοιπά σε λοιπούς μικρότερους προμηθευτές και υποκατασκευαστές!

Αποτέλεσμα εικόνας για THEON SENSORS

Το μεγαλύτερο μέρος της συμφωνίας αναφέρεται στην παράδοση νέων οργάνων, και δη στην πιο πρόσφατη έκδοση του δίκυαλου νυχτερινής όρασης ΝΥΧ (από την αρχαία ελληνική λέξη «Νυξ», δηλαδή «Νύχτα»), που θεωρείται το bestseller night vision στην παγκόσμια αγορά συστημάτων της κατηγορίας.

Σχετική εικόνα

Για το ελβετικό συμβόλαιο, το παρεχόμενο από τη ΤΗΕΟΝ σύστημα θα συναρμολογηθεί από τη VECTRONIX στην Ελβετία, όπως προβλέπει η ελβετική νομοθεσία περί αντισταθμιστικών για τον κύριο ξένο προμηθευτή (την ΤΗΕΟΝ SENSORS στην προκειμένη περίπτωση).

Το στάδιο της συναρμολόγησης στην Ελβετία θα γίνει από μηχανικούς τόσο της THEON SENSORS, όσο και της SAFRAN VECTRONIX, ενώ η ΤΗΕΟΝ θα παρέχει όλη την τεχνική και εκπαιδευτική υποστήριξη για το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS FLAG

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ κ. Βασίλειος Σαββαΐδης: «H συμφωνία αυτή, που υπεγράφη το Δεκέμβριο του 2018 αποτελεί σημαντική επιτυχία για μία ελληνική εταιρία να διεισδύσει στην ανταγωνιστική και απαιτητική αγoρά της Γερμανίας, όπου τα προϊόντα οφείλουν να είναι άκρως ανταγωνιστικά και να τηρούν προδιαγραφές αρίστης ποιότητας. 
Περαιτέρω, αναμένεται η τελική απόφαση της Αυστρίας για την παροχή δίκυαλων νυχτερινής όρασης στις ένοπλες δυνάμεις της».

Ο Διευ/νων Σύμβουλος της ΤΗΕΟΝ SENSORS, κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, τόνισε: «Με τις δράσεις μας στην Ελβετία και τη Γερμανία και την αναμενόμενη τελική απόφαση της Αυστρίας, τα δίκυαλα της THEON SENSORS θα αποτελούν τον πλέον standard εξοπλισμό νυχτερινής όρασης για τις ένοπλες δυνάμεις των τριών γερμανόφωνων κρατών στην Ευρώπη. 

Η χρήση ίδιου εξοπλισμού επιτρέπει την ευκολότερη συνεργασία μεταξύ των στρατών σε κοινές ασκήσεις και επιχειρήσεις, ενώ υποστηρίζει τις ευρωπαϊκές προσπάθειες εναρμόνισης του αμυντικού εξοπλισμού.

Τα μονόκυαλα και δίκυαλα της ΤΗΕΟΝ θεωρούνται μεταξύ των δύο κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά στην ποιότητα και τις επιδόσεις τους, και αναμετρώνται με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά, αλλά και αμερικάνικα προϊόντα, μάλιστα σε πολύ πιο ανταγωνιστική τιμή από ότι μπορεί να επιτύχει κανείς στη συγκεκριμένη βιομηχανία. 
Επ’ αυτού μάλιστα, σύντομα η εταιρεία θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις». 

Με αυτές τις εξαγωγικές επιτυχίες η THEON SENSORS είναι πλέον ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτροοπτικών συστημάτων της Ευρώπης και όταν ολοκληρωθεί η εναπομείνασα τυπική διαδικασία επιλογής και ανακοινωθούν οι πωλήσεις σε δύο ακόμα χώρες στις οποίες έχει προεπιλεγεί, θα καταλάβει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε αυτή την τεχνολογικά προηγμένη κατηγορία συστημάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για THEON SENSORS

Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στο Κορωπί, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από τρεις θυγατρικές, στη Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή.
H TheonSensors είναι μέρος του ομίλου EFA Group.







το είδαμε στο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters