Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΣΟΚ: ΓΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Απίστευτο το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των ‘ΝΕΩΝ» και άλλων δημοσιευμάτων που αναφέρονται στη λειψανδία και υποστελέχωση του Στρατού μας. Δυστυχώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος για Μονάδες-σκιάχτρα δείχνουν να επαληθεύονται και στο παρόν αποκαλύπτοντας το άθλιο παραμύθι πολιτικών και στρατιωτικών επί έτη πολλά.

Το αστείο της υπόθεσης κοροϊδίας των Ελλήνων φορολογουμένων και της εργασίας εις βάρος του εθνικού συμφέροντος είναι ότι οι ηγεσίες του παρελθόντος εμφανίζονται να αποτελούν με τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη τους σωτήρες του παρόντος.
Το ίδιο αστείο είναι να εμφανίζονται στρατιωτικοί ηγέτες με το επιχείρημα «Εγώ το είπα αλλά δεν με άκουσαν» επιλέγοντας τις δεξιώσεις και τις βαρύγδουπες δηλώσεις προς τους αδαείς για να ξεχάσουν τη γύμνια τους. Το θέατρο αξιωματούχων δεν έχει όρια, είναι ορατό από όλους και είναι θλιβερό.
Οι ιθύνοντες γνωρίζουν αν χρειάζεται αύξηση θητείας ή άλλες λύσεις που χρησιμοποιούν σύγχρονοι στρατοί. Εξάλλου η ασφάλεια της Ελλάδας αφορά όλους και όχι μόνο τους άνδρες. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων παγκοσμίως με επάνδρωση κάτω ενός συγκεκριμένου ποσοστού είναι ανύπαρκτες και λειτουργούν ως αποθετήρια δημοσίων υπαλλήλων, ρουσφετολογικά κέντρα κομματικών μηχανισμών και εγγύηση αδυναμίας για τους εχθρούς της Ελλάδας. Αυτό το γνώριζαν όλοι όσοι τόσα χρόνια σιωπούσαν συνειδητά εις το όνομα του ανύπαρκτου εθνικού απορρήτου.
Οι στρατοί υπάρχουν, πληρώνονται και εκπαιδεύονται για να πολεμούν και ο Ελληνικός Στρατός μαζί ίσως μ’αυτόν της Ισλανδίας και του Λουξεμβούργου αποτελούν τα μοναδικά ευρωπαϊκά παραδείγματα αποχής από τα πεδία των επιχειρήσεων και λειψανδρίας ηρώων. Η πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη ότι από τα 15 πανάκριβα Ελικόπτερα NH-90 που αγοράστηκαν με χρήματα των φορολουμένων πολιτών λειτουργεί μόνο ένα (!) και αυτό βρίσκεται στη Σύρο για ρόλο ΕΚΑΒ δείχνει το έγκλημα εις βάρος της εθνικής ασφαλείας που αποδέχτηκαν όλες προβεβλημένες πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες έναντι της εξασφάλισης της θέση τους και των ανούσιων προαγωγών τους.
Οι ίδιες ηγεσίες τώρα συνωστίζονται ακόμα και με fake news για να καταλάβουν την ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας για να ελέγχουν και να καταγράφουν τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ προς όφελος αυτών που τους είχαν τοποθετήσει αναξιοκρατικά τόσα χρόνια στις προηγούμενες θέσεις τους. Δεν μπορεί να υπάρξει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας χωρίς καταγεγραμμένη εθνική στρατηγική όπως το παράδειγμα των ΗΠΑ, οτιδήποτε άλλο είναι μία ακόμη θέση που θα εξυπηρετήσει αλλότριους σκοπούς.
Αυτά για αρχή και για τα παπαγαλάκια της πατριωσύνης επιτέλους.
ΥΓ Το κείμενο αφιερώνεται στους επίλεκτους Έλληνες Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς και στις οικογένειές τους που προδόθηκαν την 15η Ιουλίου 1974 από τους πατριώτες πνευματικούς μέντορες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της Κύπρου. Μέντορες που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν με τα ίδια ονόματα να μας εξουσιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters