Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Η Φυλή των Εξωγήινων που Έχει τα Πλοκάμια της Παντού και Ελέγχει Κάθε Πτυχή της Ανθρώπινης ΙστορίαςΓράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν και με βάση μαρτυριών που προέρχονται από αξιωματούχους πολιτικούς, όπως του Ρώσου Μεντβέντεφ και του Καναδού Πωλ Χέλιερ, την έχουν έχουν επισκεφθεί αρκετές φυλές εξωγήινων.

Μία από τις φαινομενικά λιγότερο επικίνδυνες, είναι η φυλή των ερπετοειδών.
Ωστόσο είναι ιδιαίτερα μοχθηρές καθώς κρύβονται πίσω από κάθε πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας, ελέγχοντας σαν μαριονετίστες ανθρώπους που κατέχουν κομβικές θέσεις σε κάθε είδους σημαντική, γι’ αυτούς, εξουσία.

Η φυλή των ερπετοειδών συχνά μπερδεύεται με την κάστα πολεμιστών των Alpha Draconians. Η μεγάλη τους διαφορά είναι ότι αυτά τα ερπετοειδή είναι ντόπια, είναι εγγενείς στη Γη, δηλαδή γεννήθηκαν εδώ, στον πλανήτη μας.

Οι λίγες διαθέσιμες πληροφορίες για αυτό το είδος, δηλώνουν ότι αρχικά τους άφησαν πίσω στη Γη οι Αλφα-Δρακονιανοί για να αποικίσουν τη Γη.

Τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδονται είναι ότι έχουν ύψος από 6 έως 8 πόδια, δηλαδή περίπου από 1.80μ. έως περίπου και 2,40μ. Έχουν πράσινο φολιδωτό δέρμα, διχαλωτή γλώσσα, μία κάποια έντονη μυρωδιά σώματος, μεγάλα μάτια με κάθετη κόρη.

Αρκετοί αρχαίοι λαοί σε όλο τον κόσμο έχουν περιγράψει τα ερπετοειδή όντα, τα οποία ενεργούν εχθρικά προς τα ανθρώπινα όντα. Ανάμεσα σε αυτές τις αναφορές συγκαταλέγεται και η Ελληνική μυθολογία καθώς περιγράφει μορφές όπως ο Τυφώνας, ή Έχιδνα και πολλές άλλες, ωστόσο οι μελετητές τα αποδίδουν είτε στην φαντασία των αρχαίων Ελλήνων, είτε σε αλληγορικές σημασίες που ήθελαν εκείνες τις εποχές να περιγράψουν.

Η αλληλεπίδρασή τους με την ανθρωπότητα πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω. Σπανιότερα έχουν προσφέρει την βοήθειά τους, αλλά η συνήθης τακτική τους είναι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως εμπόρευμα.

Υποστηρίζεται από πολλούς, τόσο συνωμοσιογράφους όπως David Icke, όπως και από πολλούς άλλους, ότι έχουν καταφέρει και διεισδύσει σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Τα ερπετοειδή, σύμφωνα με πολλούς ισχυρισμούς, λέγεται πως χειραγωγούν όλες τις μεγάλες ελίτ ανά τον πλανήτη Γη και ότι, ουσιαστικά, είναι αυτά που κυβερνούν τα διάφορα θεσμικά όργανα και τους διάφορους οργανισμούς που επηρεάζουν την ζωή και το μέλλον των ανθρώπων.

Μέσα σε όλα, τους αποδίδεται ότι είναι αυτά υπεύθυνα για το σημερινό χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και ότι επέδρασαν και διαμόρφωσαν όλες τις θρησκείες που επικρατούν στις μέρες μας, ενώ μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτό ισχύει μόνο για τις μονοθεϊστικές.

Η υπόγεια ερπετοκρατία λέγεται, επίσης, ότι ελέγχει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και όλες τις μεγάλες εταιρείες, ενώ βρίσκονται και πίσω από τα περισσότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters