Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Φόβοι για διαγραφή απόρρητων εγγράφων στη ΓΓ Διαφθοράς – Τι καταγγέλλουν υπάλληλοι

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά την γγ Καταπολέμησης Διαφθοράς και απόρρητα έγγραφα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Υπάλληλοι της υπηρεσίας καταγγέλλουν ότι θα επιχειρηθεί διαγραφή απόρρητων εγγράφων ή ανάκτηση και αντιγραφή ευαίσθητων αρχείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε το protothema.gr, στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία αντιγραφής των αρχείων από τον κεντρικό server της υπηρεσίας, ενώ από τους υπαλλήλους τέθηκε θέμα προς τη διοίκησης της γενικής γραμματείας.


Μέσα στο τριήμερο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα επιχειρηθεί να εξαφανιστούν-διαγραφούν από τον κεντρικό υπολογιστή της γενικής γραμματείας σημαντικά διαβαθμισμένα (απόρρητα) αρχεία, στοιχεία και έγγραφα, ενώ άλλα θα αντιγραφούν και είναι άγνωστη η πορεία που θα ακολουθήσουν τα αντίγραφα του server της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς.



Ο ρόλος του… «εξωσχολικού»

Ειδικότερα, στο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς ανακοινώθηκε σήμερα από πρώην μετακλητό υπάλληλο της γενικής γραμματείας, ο οποίος εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει (εργάζεται πλέον στον ιδιωτικό τομέα) ότι δεν θα λειτουργήσει από σήμερα Παρασκευή έως και το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας το ηλεκτρονικό σύστημα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της γενικής γραμματείας.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω πρώην υπάλληλος είχε τοποθετήθηκε από υπουργό ως μετακλητός υπάλληλος στη γενική γραμματεία με την ειδικότητα του πληροφορικάριου, όμως στη συνέχεια εγκατέλειψε την γενική γραμματεία και πέρασε στον ιδιωτικό τομέα.

Ωστόσο εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τον κεντρικού server και το λογισμικό της Γενικής Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, ελέγχοντας πλήρως και τη διαβαθμισμένη αλληλογραφία!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτό συμβαίνει διότι κατέχει αποκλειστικά εκείνος –παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη υπηρεσία- τους κωδικούς πρόσβασης στον server της γενικής γραμματείας.

Αν και θεωρητικά έχει αντικατασταθεί από άλλον υπάλληλο, το εν λόγω πρώην στέλεχος της γγ Διαφθοράς καλείται να αντιμετωπίζει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο server της κεντρικής μονάδας προκειμένου να είναι εφικτή η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, καθώς ο αντικαταστάτης του δεν έχει τους κωδικούς του κεντρικού server!

Τώρα, το πρόσωπο αυτό, ο ιδιώτης δηλαδή -και όχι ο αντικαταστάτης του ή άλλο διευθυντικό στέλεχος- ενημέρωσε το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς ότι πρόκειται να «σφραγιστεί» επί τριήμερο όλο το ηλεκτρονικό σύστημα της υπηρεσίας.

Το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς εκφράζει τη βεβαιότητα ότι μέσα στο τριήμερο θα «οργωθεί» το κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα και κατά τη συνήθη πρακτική και μεθοδολογία, θα διαγραφούν παντελώς απόρρητα έγγραφα, ενώ άλλα θα αντιγραφούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία αντιγραφής των αρχείων από τον κεντρικό server της υπηρεσίας, ενώ από τους υπαλλήλους τέθηκε θέμα προς τη διοίκησης της γενικής γραμματείας.

Το Βήμα

https://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters