Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 13.000 Π.Χ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ – ΓΕΦΥΡΑΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (500 Π.Χ.Χ), ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΑΤΣΩΝ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, (1831 Π.Χ.Χ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΛΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΑΡΩΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΙΕΣΠΑΡΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑ, Η ΚΡΙΜΑΙΑ, Η ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΤΑΛΙΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΑΛΛΙΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΙΒΕΤ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ,  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΑΙΘΙΟΠΟΙΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1200 Π.Χ.Χ, ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, (ΛΟΝΔΙΝΟ, ΠΑΡΙΣΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙ – ΦΑΝΑΡΙ, ΒΑΥΑΡΙΑ, ΓΕΝΕΥΗ, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΠΙΖΑ, ΥΔΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ, ΠΑΤΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΧΑΝΙΑ, ΡΟΔΟ, ΣΥΜΗ, ΚΡΑΝΙΔΙ, ΧΑΝΙΑ, Κ.Α.).
ΠΟΛΛΩΝ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ, ΝΑΪΤΕΣ, ΤΕΥΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΕΣ, (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ``ΠΕΣΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ``).

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΕΒΡΑΪΚΑ,(ΠΕΤΡΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ, ΙΩΣΗΦ, ΗΛΙΑΣ, ΑΒΡΑΑΜ, ΙΑΚΩΒΟΣ, ΔΑΒΙΔ, ΣΟΛΟΜΩΝ, ΡΑΦΑΗΛ, ΣΑΡΑ,ΣΑΛΩΜΗ, Κ.Α. ), ΕΝΩ ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΚΛΠ.), ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, (ΠΑΡΗΣ, ΕΚΤΩΡ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, Κ.Α.), ΣΥΧΝΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Α) ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ, ΣΙΜΗΤΗΣ, ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΑΜΟΝΑΣ, ΚΟΕΝ, ΚΟΥΝ, ΜΠΕΝΑΚΗ, ΤΣΙΠΡΑ, ΧΑΤΖΗ-, Κ.Α).

Β) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ Ή ΑΡΑΒΙΚΟ ΟΠΩΣ, ΚΑΡΑ- (= ΜΑΥΡΟ-), ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, - ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΔΕΛΗ- (= ΤΡΕΛΟ-), ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΛΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ, ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ, Κ.Α.

Γ) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ, ΦΕΓΓΑΣ, ΜΠΟΝΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΣΑΒΟΥΡΑΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΣ, ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ, ΣΚΟΥΦΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΜΟΝΑΧΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑΚΟΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΦΑΝΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ, Κ.Α.

Δ) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΙΚΟ ΟΠΩΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΡΟΥΦΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΟΡΛΟΦ, ΜΟΣΚΩΦ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κ.Α.

Ε) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΖΩΑ ΟΠΩΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΤΡΑΓΑΚΗΣ, ΣΚΥΛΟΔΗΜΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, Κ.Α.

ΣΤ) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΠΩΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ, ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ, ΜΩΥΣΗΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, Κ.Α.

Ζ) ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΠΩΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, Κ.Α.

ΜΕΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ),  ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:

Α)  ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΟΥΒΛΕΡΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΟ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΒΟ Ή ΕΞΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

Β)  ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΑΥΓΟ.

Γ)  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΤΑΙΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Ή ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ. 


https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2018/07/blog-post_8.html?spref=fb&fbclid=IwAR1b9P1T9oBXU06wPFG3wL2zu37dHfm51a5XbYP6o3lQgF0mwVCsbex9RAE


https://pasmiellinbarbaros.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters