Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών.

Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών

Η κυβέρνηση, δηλαδή, θέλει να επιτρέψει σε εγκληματίες να ζουν στη χώρα μας σε βάρος ελληνικών οικογενειών, μέσω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής στον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες αλλαγές περιέχουν πολλές αντιφάσεις και αντισυνταγματικά στοιχεία.

Άλλη μία εγγύηση της δικαστικής αμεροληψίας πάει περίπατο, μαζί με την αξιοπιστία μας ως κράτος, όλα στο βωμό των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης εθνομηδενιστικής πολιτικής.

Τι προέβλεπε το άρθρο 74 του Ποινικού Κώδικα:

«Με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων που περιλαμβάνονται σε διεθνείς συμβάσεις που έχουν κυρωθεί από τη χώρα, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάσθηκε σε κάθειρξη.
Εάν κρίνει ότι η παραμονή του στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως το είδος του εγκλήματος για το οποίο καταδικάστηκε, το βαθμό της υπαιτιότητάς του, τις ειδικές συνθήκες τέλεσης της πράξης, τις συνέπειες αυτής, το χρόνο παραμονής του στο ελληνικό έδαφος, τη νομιμότητα ή μη της παραμονής του, την εν γένει συμπεριφορά, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ύπαρξη οικογένειας και γενικότερα το βαθμό ένταξης αυτού στην ελληνική κοινωνία.
Αν ο αλλοδαπός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικος, για την απέλαση του λαμβάνεται υπόψη και η τυχόν νόμιμη εγκατάσταση και παραμονή της οικογένειάς του στη χώρα ή στην περίπτωση που η οικογένεια του διαμένει στην αλλοδαπή, ο υφιστάμενος στη χώρα προορισμού σοβαρός κίνδυνος κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας του.

Η απέλαση εκτελείται αμέσως μετά την έκτιση της ποινής ή την απόλυση από τις φυλακές. Το ίδιο ισχύει και όταν η απέλαση επιβλήθηκε από το δικαστήριο ως παρεπόμενη ποινή. (Καταργήθηκε με τον νέο νόμο)».

Υπενθυμίζουμε πως  οι μετανάστες δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα. Επίσημα πλέον, ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς που παραβιάζει κάθε αξία της Δημοκρατίας και ισοπεδώνει το Έθνος και ό,τι πρεσβεύει η ταλαιπωρημένη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των ελληνικών οικογενειών.
Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα και αποκτούν παράνομα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, με μοναδικό σκοπό την εκλογική στήριξη της αριστερής κυβέρνησης.
Δείτε τι λένε οι μετανάστες για τον Τσίπρα:
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ;; ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters