Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας» – Δείτε πως θα μας εντοπίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε ακρίβεια, σε τούνελ, ανάμεσα σε ψιλά κτήρια ή σε βουνά…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Η ευρωπαϊκή απάντηση στο GPS του αμερικανικού στρατού είναι το δορυφορικό σύστημα στίγματος τοποθεσίας με το όνομα «Galileo».
Δεκαπλασιάζει την ακρίβεια του στίγματος και από το 2018 είναι υποχρεωτικό σε όλα τα νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη, ενώ πλέον προσφέρεται απλόχερα και ως εφαρμογή στο κινητό.
Αργότερα γιατί να μην ενσωματωθεί σε εμφυτεύματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία ανώδυνα θα εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό με την βούλησή μας.
Το Galileo είναι συμβατό με το GPS και το ρωσικό Glonass, αν και μπορεί να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, τουτέστιν να τα αντικαταστήσει.
Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να προωθήσει σε όλους τους πολίτες της το δικό της σύστημα δορυφορικού γεωεντοπισμού.
Το σύστημα Galileo έχει ακρίβεια 1 μέτρου, ενώ το GPS 5 μέτρων, και όπως και αυτό, προσφέρεται δωρεάν για βασικές λειτουργίες εντοπισμού θέσης.
Η πλειονότητα των νέων έξυπνων κινητών είναι φυσικά συμβατή με το σύστημα, με την Ευρώπη να έχει ξεκινήσει τεράστια διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να το προωθήσει σε όλη την Ευρώπη.
Το σήμα του Galileo φτάνει σε σημεία που παρέμεναν χωρίς πρόσβαση μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα σε τούνελ και ανάμεσα σε ψηλά κτήρια.
Όλοι θα μπορούν να εντοπιστούν παντού, ενώ η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται και από τις δημόσιες αρχές, οι οποίες φυσικά θα υπακούν σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, μελλοντικά, καθώς παρουσιάζεται ως αμιγώς πολιτική υπηρεσία.
Επικεφαλής του προγράμματος είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ η υλοποίηση του έργου και η τεχνική διαχείριση έχουν ανατεθεί στην ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA.
Δείτε στα βίντεο πως προωθούν το Galileo!
Σε ένα από αυτά δείχνουν έναν άνδρα να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο στα στενά των Βρυξελλών, έδρα της ΕΕ, και την γυναίκα του τρομοκρατημένη, επειδή δεν γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται, να χρησιμοποιεί το Galileo, με σκοπό να εντοπιστεί η θέση της και να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο, στο σημείο που βρίσκονται.
Έτσι όμως όλοι συνηθίζουμε πως η παρακολούθηση είναι κάτι το φυσιολογικό και πρέπει τελικά να επιβληθεί σε όλους μας, προκειμένου:
Να εντοπίζονται τρομοκράτες
Να μας βρίσκουν όταν έχουμε ανάγκη
Να εντοπίζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα κτλ.
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της SpaceX, Έλον Μασκ, έκανε μια απίστευτη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θέλει σε μερικά χρόνια, να θέσει γύρω σε τροχιά γύρω από τη Γή –κρατηθείτε– 12.000 μίνι δορυφόρους!
Όπως αναφέρουν από τις Βρυξέλλες: «Παρότι δεν το βλέπετε, το Galileo είναι ήδη μέσα στην τσέπη σας»!!!
ΦΩΤΟ: pexels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters