Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να …

Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα. Ποιος νομίζετε ότι ήταν ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών Κρατών;

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Αν σκεφτείτε ότι ΜΟΝΟ από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια ευρώ) φανταστείτε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ Δανειακής Παράνοιας και Χρεωκοπιών!
Αν σκεφτείτε ότι έχουμε αποδώσει περισσότερα από 2 τρις ευρώ στην Ευρωπαική Ενωση σαν ΦΠΑ και έχουμε πάρει πίσω με την μορφή επιχορηγήσεων 70 δις…
Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα κλασικό παράδειγμα στο οποίο στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε η σημερινή Δυτική Οικονομία, όταν αποφάσισε να μεταβληθεί σε «χρεοκρατία» (debtocracy) και ειδικά από την εποχή που ο χρυσός αποτελούσε το αντίκρισμα του πλούτου μιας χώρας!
Όταν σταμάτησε αυτό και το χρήμα «γεννιόνταν» από το χρέος (Θεωρία «το χρέος γεννά χρήμα») η Ελλάδα αποτέλεσε έναν βασικό πυλώνα ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών κρατών όχι μόνο γιατί πλήρωνε τοκογλυφικά δάνεια αλλά κυρίως γιατί με τα δάνεια αυτά αγόραζε στρατιωτικό υλικό και προϊόντα των χωρών που της δάνειζαν!!!

Ολο το Ιστορικό των Δανείων και των Χρεοκοπιών ΕΔΩ:

Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα και τον πλανήτη από τα μιάσματα;
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Κοιτάξτε τι έχουν κάνει 200 χρόνια τα πολιτικά “τζάκια” δείτε πως το έχουν κάνει!

Μας κρατούν χρεωμένους για να μας έχουν υπόδουλους!

Ξεπούλησαν και ξεπουλάνε τα πάντα… κατάσχουν σπίτια και λογαριασμούς! Επιδοτούν λαθροεποίκους και τα παιδιά τους ενώ φορολογούν τα δικά σας παιδιά σαν τεκμήριο.
Τι άλλο περιμένετε να χάσετε; ΕΛΑΤΕ να ενημερωθείτε και να ενωθείτε μαζί μας στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, την Ελλήνων Συνέλευσις!
Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι σαν και εσάς που μάθαμε όμως να διαβάζουμε ΦΕΚ και να ψάχνουμε για αποδείξεις.
Δώστε την Δύναμη στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις να ελέγξουμε το ιδρυτικό κοινοπρακτικό της Ευρωπαικής Ενωσης για να δούμε τι γίνεται με τα τεράστια ποσά του ΦΠΑ και των άλλων φόρων και δασμών που καταβάλουμε στους Ευρωπάιους εταίρους μας.

Δώστε μας την δύναμη να ζητήσουμε να αποκαλυφθούν οι κρυφοί όροι και συνθήκες που εφαρμόζονται και να κάνουμε ταμείο για να δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε με την Ε.Ε. και ποιανού είναι το ευρώ.

Δώστε μας την δύναμη να ανακτήσουμε και να διασφαλίσουμε όλα τα δικαιώματα της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Μην επιτρέψετε στην δολιότητα της κομματοκρατίας να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους για τον διαμελισμό της Πατρίδας μας και την φυσική μας εξόντωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters