Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ! Αλαλούμ με τα έγγραφα, οι δύο όψεις των σεξουαλικών παρεκτροπών και τα χρήματα για εκτρώσεις και εγκυμοσύνες

Από τον Γιάννη Χ. Κουριαννίδη
Στα απαραίτητα δικαιολογητικά που προσκομίζει ένας υποψήφιος για τη συμμετοχή του στις εκλογές είναι και το πιστοποιητικό γεννήσεως από τον δήμο στον οποίο είναι εγγεγραμμένος. Εδώ και χρόνια λειτουργούν σε όλη τη χώρα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), τα οποία υποτίθεται ότι δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν πολίτες που βρίσκονται μακριά από την έδρα υπηρεσιών του Δημοσίου, αλλά και για την αποσυμφόρηση των εν λόγω υπηρεσιών. Με το ίδιο σκεπτικό θεσμοθετήθηκε και η λήψη του σχετικού πιστοποιητικού και μέσω του διαδικτύου (πλατφόρμα «ΕΡΜΗΣ»).

Τόσο τα ΚΕΠ όσο και ο «ΕΡΜΗΣ» εκδίδουν αντί για πιστοποιητικό γέννησης μία βεβαίωση στην οποία αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην παρούσα βεβαίωση προκύπτουν από την κεντρική βάση δεδομένων του Εθνικού Δημοτολογίου και ισοδυναμούν με αυτά που τηρούνται στον δήμο (…) και παρέχονται στο πιστοποιητικό γέννησης».

Κι όμως, τη βεβαίωση αυτή, που φέρει φαρδιά πλατιά στο πάνω μέρος της το λογότυπο της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν τη δέχονται τα Πρωτοδικεία της χώρας, ζητώντας να τους προσκομιστεί το πιστοποιητικό γέννησης από τον αρμόδιο δήμο!

(σ.σ. μηπως τα Πρωτοδικεία γνωριζουν κατι περισσότερο;; οτι δεν ειναι αξιόπιστη πηγή η “κεντρική βάση δεδομένων του Εθνικού Δημοτολογίου” από παρεμβασεις εισαγωγής αλοδαπών και αλοεθνών καθώς και της μη αφαίρεσης των νεκρών απο διαφορες αιτίες που έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν εκλογικοί κατάλογοι – λίστες με αριθμούς ψηφοφόρων περισσότερους απο τους νομιμους ψηφοφόρους;;; βαση της απογραφής;)

  Η δικαιολογία είναι άκρως αφοπλιστική και αποθεώνει την κυριαρχία της γραφειοκρατίας σε όλο της το «μεγαλείο»: «Αυτό αναφέρει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, αυτό ζητάμε κι εμείς», κάτι που μας το επιβεβαίωσαν και από το ίδιο το υπουργείο!Το ότι δηλαδή η βεβαίωση αναφέρει ότι αυτή είναι ισοδύναμη με το πιστοποιητικό γέννησης είναι κάτι που προφανώς δεν έχει καμία σημασία για τους μικρόνοες του υπουργείου.

Ουσιαστικά, δηλαδή, μιλάμε για ένα κράτος που αυτοαναιρείται, αφού δεν κάνει δεκτά έγγραφα που προέρχονται από τις ίδιες τις υπηρεσίες του!

Είναι το ίδιο ανάλγητο και παράλογο κράτος που, ενώ το υπουργείο Παιδείας του μαθαίνει στα παιδιά του ότι οι σεξουαλικές παρεκτροπές είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να τις εκλαμβάνουμε ως ανωμαλία, την ίδια στιγμή το υπουργείο Υγείας του θεωρεί ασθένεια τον «τρανσεξουαλισμό», δίνοντας το δικαίωμα στους γιατρούς να εκδίδουν συνταγές με τον κωδικό F64.0 για την εν λόγω «ασθένεια» και μάλιστα με την επισήμανση ότι οι σχετικές ορμόνες για την αύξηση του στήθους δεν θα πρέπει να είναι γενόσημα!

Είναι το ίδιο κράτος που, ενώ επιδοτεί και δικαιολογεί τέσσερις εκτρώσεις ετησίως για κάθε Ελληνίδα, δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για τον αγώνα που κάνουν χιλιάδες άλλες για την απόκτηση παιδιού μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Είναι το ίδιο κράτος που αναγκάζει Ελληνες μουσουλμάνους πολίτες με μητρική γλώσσα τα πομακικά να πηγαίνουν σε σχολεία όπου αναγκάζονται να μαθαίνουν τουρκικά, κωφεύοντας εδώ και δεκαετίες στο δίκαιο αίτημά τους για τη δημιουργία δημόσιων (μη «μειονοτικών») σχολείων στα χωριά τους.
Είναι το ίδιο κράτος που χαρακτηρίζει «φασισταριό» και «ακροδεξιούς» όσους διαμαρτύρονται για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που μία ευκαιριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία επικύρωσε ενάντια στη βούληση του συνόλου του ελληνικού λαού.

Αυτό το κράτος, που κατατρώγει και αποσυνθέτει το έθνος, πρέπει να το καταργήσουμε και να το υποκαταστήσουμε το συντομότερο δυνατόν, διότι πλέον απειλεί ανοιχτά τη ζωή μας, την κοινωνία και την εθνική μας υπόσταση. Οι επικείμενες τρεις εκλογικές μάχες ας γίνουν η αρχή για την αλλαγή αυτή. Αρκεί να κάνουμε όλοι το χρέος μας. ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ

σ.σ. αντωνη χαραλαμπους
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 15-16 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ παρεκτροπές ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΜΕΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.. (Οι πλέον ειδικοί διαφωνούν κάθετα με το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο. Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις βαρύτατες και μη αναστρέψιμες συνέπειες – Κίνδυνος αυτοκτονιών και ψυχιατρικών διαταραχών)
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ Φύλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως (ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ !!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ . ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ;;; ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΧΡΕΟΥΣ;;; Η ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ;;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ, ΤΟ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ. ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΟΥΝ;;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΣΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ! ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΧΟΥΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ε.ΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΥΡΑ!!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΣ Η ΑΝΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ Η ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ;; ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ;; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ..
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ !! ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters