Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Σύστημα «Isaac»: Γνωρίστε το «εργαλείο» του… Γιαχβέ – Πως θα φοβούνται οι άνθρωποι την παγκόσμια εξουσία



Όλα συμβαίνουν μπροστά μας, αρκεί να έχουμε τα μάτια ανοιχτά…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Δεκάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να ελέγξουν τους υπαλλήλους τους.
Αυτά δεν τα γράφουμε εμείς, αλλά η βρετανική εφημερίδα «Guardian».
Η τεχνητή νοημοσύνη μαζεύει, κάθε λεπτό, χιλιάδες δεδομένα, αναφορικά με το ποιος υπάλληλος στέλνει που και πότε E-mail και πολλά άλλα.

Το σύστημα παρακολούθησης φέρει το εβραϊκής προέλευσης όνομα «Isaac», καθώς φαίνεται πως κάποιοι δεν ξεχνούν πως ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι μάλλον εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή όσων ετοιμάζονται.

Παρακολουθεί μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές «130.000» άτομα, αξιολογώντας και βαθμολογώντας την συμπεριφορά τους.
Με λίγα λόγια στην τεχνητή νοημοσύνη δίνονται συνεχώς όλο και περισσότερες εξουσίες με ενδεχόμενο τελικό σκοπό την διοίκηση, την διαρκή παρακολούθηση και εν τέλει την αξιολόγηση των ανθρώπων εκ μέρους, γιατί όχι, μίας παγκόσμιας εξουσίας, καθώς μιλάμε για παγκοσμιοποίηση.
Το σύστημα Μεγάλου Αδελφού έχει υλοποιήσει η εταιρεία Status Today.
Σύστημα «Isaac»: Γνωρίστε το «εργαλείο» του… Γιαχβέ – Πως θα φοβούνται οι άνθρωποι την παγκόσμια εξουσία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Το μότο είναι: «λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε εργαζόμενο σε πραγματικό χρόνο»!
  • Το «τυρί» είναι η «αμερόληπτη αξιολόγηση».
  • Η «φάκα» είναι ποια θα είναι τα κριτήρια σε περίπτωση που η αξιολόγηση αφορά στο μέλλον τους απανταχού πολίτες.
Ανάλογο σύστημα υπάρχει στην Κίνα, το οποίο αξιολογεί τους πολίτες αν είναι «καλοί και υπάκουοι», ειδάλλως τους απαγορεύονται ακόμα και τα ταξίδια.

Εδώ είναι Ευρώπη, θα αναρωτηθεί κάποιος, δεν θα φτάσουμε σε τέτοια σημεία.
Έτσι έλεγαν και οι Γάλλοι πολίτες πριν αντικρύσουν στρατό στους δρόμους των πόλεων τους.

Οι επικριτές της εφαρμογής «Isaac» προειδοποιούν πως τέτοια συστήματα θα αυξήσουν την πίεση στους εργαζόμενους, και εκείνοι θα φοβούνται την «δαμόκλειο σπάθη» ενός αλγόριθμου ή αργότερα, συμπληρώνουμε εμείς, μια παγκόσμια εξουσία.

Στην Κίνα, για παράδειγμα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι Κινέζοι αξιωματούχοι αναγκάζουν τους καθαριστές δρόμων να φορούν GPS,  το οποίο  ελέγχει συνεχώς την παραγωγικότητά τους.
Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και στην Βρετανία.

Το παγκόσμιο αφεντικό θα ελέγχει την παραγωγικότητα, την συμπεριφορά μας, με ποιον επικοινωνούμε και πολλά άλλα.
Τι καθεστώς μας θυμίζει αυτό άραγε…


ΦΩΤΟ: pexels.com – el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters