Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αλλάζουν όλα σε ΗΠΑ & κόσμο: Ο Τραμπ «κτύπησε» την FED & παίρνει τον έλεγχο της - Ποιους Δημοκρατικούς στέλνει σε δίκη


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  Ν.Τραμπ έκανε την "λεγόμενη κίνηση Κένεντι" εναντίον της τράπεζας FED(!) τονίζοντας πως ξεκίνησε η πολιτικοποίηση της ενώ καταφέρθηκε εναντίον των Δημοκρατικών λέγοντας πως οι Μ.Ομπάμα, Χ.Κλίντον και Μπρέναν θα τιμωρηθούν και θα κάτσουν στο σκαμνί δικαστηρίου κατηγορούμενοι για "εσχάτη προδοσία" επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ του pronews.gr.
....big, fat, waste of time, energy and money - $30,000,000 to be exact. It is now finally time to turn the tables and bring justice to some very sick and dangerous people who have committed very serious crimes, perhaps even Spying or Treason. This should never happen again!



Φαίνεται ότι ο κύβος ερίφθη και ο Ν.Τραμπ κάνει πράξη αυτά που είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό ανοίγοντας το τεράστιο ζήτημα της FED. Λίγο πριν την πανηγυρική αθώωση του από την έκθεση Μιούλερ, ο Ν.Τραμπ προχωρά σε κινήσεις που δείχνουν πως στόχος πλέον είναι το "ξεδόντιασμα της FED".
Εντελώς αθόρυβα ο Ν.Τραμπ είναι πολύ κοντά στην ανατροπή του νυν προέδρου της FED και στον ολοκληρωτικό έλεγχο της, μια πράξη που θα αποδειχθεί καταλυτική για τον πλανήτη.
Ήδη, από την προεκλογική του εκστρατεία ακόµη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραµπ, είχε µιλήσει ξεκάθαρα για κυβερνητικό έλεγχο της Federal Reserve, της Οµοσπονδιακής τράπεζας της χώρας, αμφισβητώντας το ρόλο της, όπως διαµορφώθηκε σήµερα.
Η  FED ελέγχει την αµερικανική οικονοµία, το χρηµατοπιστωτικό σύστηµα των ΗΠΑ αλλά και παγκοσµίως. Όµως τον έλεγχο της FED τον ασκούν ιδιωτικά(!) κεφάλαια και όχι το αµερικανικό κράτος.
Και εδώ ξεκινά το πρώτο "κτύπημα" από τον Ν.Τραμπ διότι:
Από το δωδεκαµελές διοικητικό συµβούλιο, τα επτά µέλη πρέπει να τοποθετούνται από την εκάστοτε αµερικανική κυβέρνηση. Δηλαδή, να διορίζονται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ομως, από τα µέσα της δεκαετίας του ’80 , µόνον τρία µέλη προέρχονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σήµερα υπήρχαν µόνον δύο! Ετσι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ έχασαν επίτηδες τον έλεγχο της FED!
Αυτό εδώ και κάποια 24ωρα αλλάζει.
Οι Ράνταλ Κουάρλς, Ρίτσαρντ Κλαρίντα και Μισέλ Μπάουμαν ήταν τα 3 μέλη του Ν.Τραμπ που είναι τοποθετημένα στο διοικητικό συμβούλιο της FED ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ τρέχει να καλύψει ακόμη δύο θέσεις.
Τα δύο ονόματα είναι ο Στίβεν Μουρ και ο Χέρμαν Κέιν. Το μόνο του εμπόδιο είναι ότι οι υποψηφιότητες θα πρέπει να λάβουν την έγκριση της Γερουσίας (που πάντως ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους).
Και οι δύο είναι σφοδροί πολέμιοι της πολιτικής της ομοσπονδιακής τράπεζας και πλέον μπαίνουν στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο Χέρμαν Κέιν είναι πρώην υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών και ο Στίβεν Μουρ είναι ο πρώην σύμβουλος της εκστρατείας του Ν.Τραμπ.
Οι υποψηφιότητες αυτές είναι η πλέον ισχυρή μαρτυρία της δυσφορίας του για την πολιτική του Τζερόμ Πάουελ, αλλά και της προσπάθειάς του να την ανατρέψει.
Απομένουν ακόμη 2 θέσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι κινήσεις αυτές του Ν.Τραμπ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από ολόκληρο το φάσμα των Δημοκρατικών, ΔΝΤ και όλων των θεσμών που ελέγχει η FED.
To ΔΝΤ μίλησε για "επικίνδυνες συνέπειες" στην αμερικανική οικονομία λόγω των κινήσεων Ν.Τραμπ!
"Η υπονόμευση της ανεξαρτησίας της κεντρικής τράπεζας είναι επικίνδυνη" είπε ο Tobias Adrian.
"Η κεντρική τράπεζα της μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου έχει δημιουργηθεί ως ανεξάρτητος θεσμός. Οι  πρόεδροι και τα μέλη έχουν διοριστεί εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπακούν σε πολιτικούς" τόνισε ο Adrian.
Ο Ν.Τραμπ έχει τονίσει  ότι δεν επιτρέπεται στην FED να αυξάνει τα επιτόκια, να δηµιουργεί τεράστια χρέη και να επιβραδύνει την ανάπτυξη της οικονοµίας για µεγάλο διάστηµα. 
Ο πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Cato Αµερικανός οικονοµολόγος και µετέπειτα υπουργός οικονοµικών Τζον Άλλισον είχε πει:
«Το σύστηµα της Federal Reserve έχει σχεδιαστεί για να παγιδεύει τους ανθρώπους. Η πρόθεση των τραπεζιτών ήταν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα ατελείωτο φαύλο κύκλο χρέους από το οποίο ποτέ δεν θα µπορούσε να ξεφύγει, και οι περισσότεροι Αµερικανοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Στην πραγµατικότητα, οι περισσότεροι Αµερικανοί δεν καταλαβαίνουν ακόµη από πού προέρχονται τα χρήµατα αυτά».
Ειδικότερα, µετά την ψήφιση του νόµου Ντοντ – Φρανκ τον Ιούλιο του 2010, δόθηκε στην FED τεράστια εξουσία για τη ρύθµιση του τραπεζικού κλάδου. Άρχισε µε ταχύτητα να θέτει µια σειρά νέων κανόνων. Δηµιούργησε ένα σύστηµα “τιµωρίας” των τραπεζών που δεν υπάκουαν στους νέους κανόνες. Αυτοί οι κανόνες περιλαµβάνουν για παράδειγµα έναν όρο πολύ σοβαρό, ο οποίος καθόριζε τα όρια ως προς το πόσο µια τράπεζα θα µπορούσε να είναι µεγάλη, δηλαδή περιουσιακά στοιχεία, εύρος κύκλου εργασιών κλπ.
Το σύνολο αυτών των κανόνων, είχε ως αποτέλεσµα την επιβράδυνση των επενδύσεων των τραπεζών στην οικονοµία (ο γνωστός κανόνας Volker) και τις αρνητικές επιπτώσεις στα δάνεια των τραπεζών στις αγορές κατοικιών.
Συνέπεια αυτού, περιορισµός της κυκλοφορίας του χρήµατος, υπερσυγκέντρωση χρηµάτων στην Οµοσπονδιακή τράπεζα, ύφεση. Αυτή η κατάσταση είναι αντίθετη µε την πολιτική Τραµπ και επιθυµεί να την αλλάξει. 
Αγριος τσακωμός Τραμπ με πρόεδρο FED
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε στον πρόεδρο της αμερικανικής ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας Τζερόμ Πάουελ «υποθέτω μου φορτώθηκες» κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεφωνικής τους συνδιάλεξης, έγραψε η εφημερίδα The Wall Street Journal.
Η κυβέρνηση του Τραμπ και ο ίδιος ο πρόεδρος έχουν επανειλημμένα και δημόσια επικρίνει με οξύτητα την κεντρική τράπεζα διότι αύξησε τα κατευθυντήρια επιτόκιά της πέρυσι. Ο Τραμπ κατηγόρησε την Παρασκευή τη Federal Reserve ότι πλήττει την αμερικανική οικονομία και το χρηματιστήριο.
Ο αμερικανός πρόεδρος έθιξε τη συνομιλία του με τον Πάουελ σε μια από τις πολλές συναντήσεις με συμβούλους του για τη χάραξη πολιτικής την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο πρόεδρος της Fed έγινε στόχος των επικρίσεων του Ρεπουμπλικάνου, ανέφερε η Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, επικαλούμενη πηγή παρούσα στη συνάντηση, την οποία δεν κατονόμασε.
Επόμενο βήμα οι πρωτεργάτες της σκευωρίας - ​ Η θριαμβευτική ανάρτηση Ν.Τραμπ
Με μία θριαμβευτική ανάρτηση στο Twiter ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε το αθωωτικό πόρισμα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, σύμφωνα με το οποίο δεν διαπιστώθηκε πως ο Ντόναλντ Τραμπ ή στελέχη του επιτελείου του συνεργάστηκαν με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπαρ, δήλωσε ότι από την έρευνα «δεν διαπιστώθηκε ότι στελέχη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ συνωμότησαν ή συντονίστηκαν με τη ρωσική κυβέρνηση στις ενέργειες ανάμειξής της στις εκλογές».
«Καμία Συνωμοσία, Καμία Παρακώλυση. Για τους εχθρούς μας και την πιο ριζοσπαστική αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών: Το παιχνίδι τελείωσε (game over)» τουίταρε ο αμερικανός πρόεδρος, με μία φωτογραφία εμπνευσμένη από το Game of Thrones.
Μάλιστα, σε προηγούμενη ανάρτησή του , ο Τραμπ έκανε λόγο για τη «μεγαλύτερη πολιτική απάτη όλων των εποχών» με «εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους βρώμικους αστυνομικούς και τους  Δημοκρατικούς».
Σύμφωνα με τον Μπαρ, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος «δεν ενήργησε» προκειμένου να εμποδίσει την έρευνα για τη Ρωσία.
«Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κι εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία που συνέλεξε ο ειδικός εισαγγελέας δεν είναι επαρκή ώστε να καθοριστεί ότι ο πρόεδρος διέπραξε το αδίκημα της παρακώλυσης της δικαιοσύνης».
Οπως αναφέρει ο Ιndependent, o Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να "γυρίσει τα τραπέζια" σε όσους συμμετείχαν στην έρευνα του Mueller, κατηγορώντας τους για προδοσία και υποσχόμενος να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο Ν.Τραμπ άρχισε να "πυροβολεί" με μια σειρά tweets
"Οι δηλώσεις γίνονται για μένα από ορισμένους ανθρώπους στην τρελή έκθεση Mueller, η οποία γράφτηκε από τους 18 εξαγριωμένους μισητούς Δημοκρατικούς αντιπάλους μου, οι οποίες είναι κατασκευασμένες και εντελώς αναληθείς", δήλωσε.
"Δεν ήταν απαραίτητο να απαντήσω σε δηλώσεις που έγιναν για εμένα στην" "Έκθεση", μερικές από τις οποίες είναι εντελώς μ@λ@κίες και δόθηκαν μόνο για να φανεί το άλλο πρόσωπο καλό (ή να φανώ εγώ ο κακός). Αυτή ήταν μια παράνομη "xoax" κίνηση που δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ.
"Η έρευνα ήταν "ένα μεγάλο, τεράστιο χάσιμο χρόνου, ενέργειας και χρημάτων - $ 30.000.000 για να είμαι ακριβής". Στη συνέχεια έγραψε:
"Τώρα είναι τελικά η ώρα "να περάσουμε στην επίθεση" και να φέρουμε στη δικαιοσύνη σε μερικούς πολύ άρρωστους και επικίνδυνους ανθρώπους που έχουν διαπράξει πολύ σοβαρά εγκλήματα, ίσως ακόμη και κατασκοπεία ή προδοσία. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να συμβεί ξανά!" τόνισε ο Ν.Τραμπ!
Δείτε τα tweet
Statements are made about me by certain people in the Crazy Mueller Report, in itself written by 18 Angry Democrat Trump Haters, which are fabricated & totally untrue. Watch out for people that take so-called “notes,” when the notes never existed until needed. Because I never....


...agreed to testify, it was not necessary for me to respond to statements made in the “Report” about me, some of which are total bullshit & only given to make the other person look good (or me to look bad). This was an Illegally Started Hoax that never should have happened, a...





“The Mueller Report is perhaps the single most humiliating thing that has ever happened to the White House Press in the history of this Country. They know they lied...Many reporters lied about Russia Collusion and so much more. Clapper & Brennan, all lies” @TuckerCarlson


Τραμπ για FED





BREAKING: Trump says "I personally think the Fed should drop rates" because they are slowing down the economy and instead of "quantitative tightening it should actually now be quantitative easing" https://www.cnbc.com/id/105835645 


Despite the unnecessary and destructive actions taken by the Fed, the Economy is looking very strong, the China and USMCA deals are moving along nicely, there is little or no Inflation, and USA optimism is very high!









https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters