Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η Ελλάδα είναι η χώρα με το καλύτερο προφίλ εξυπηρέτησης χρέους στον κόσμο

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!
Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου διαβάζοντας αυτήν την συνέντευξη του εκπροσώπου της Ευρωπαικής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, στο Αθηναικό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν “Τι θέλει να πει ο ποιητής;”
Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις και έχω ορκιστεί ότι θα εκπροσωπήσω με τιμή και σεβασμό τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας οπουδήποτε μου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος.

Ο τίτλος και μόνο της συνέντευξης του Σχοινά με κάνει να σκεφτώ ότι είναι ένας κλασσικός εκπρόσωπος του καθεστώτος κομματοκρατίας – τραπεζοκρατίας που έχει καθορίσει την μοίρα της Πατρίδας μας από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους.
Κι εδώ θέλω να προσέξετε αδέλφια ότι ένα από τα πράγματα για το οποία έχει δεσμευτεί η Ελλήνων Συνέλευσις απέναντι στους Ελληνες πολίτες είναι η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ του Πλούτου. Αντίθετα από αυτόν τον κύριο που, σαν υπάκουος υπηρέτης των δανειστών, προσπαθεί να μας πείσει ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαστε και περήφανοι που η Ελλάδα είναι η “χώρα με το καλύτερο προφίλ εξυπηρέτησης χρέους στον κόσμο”.

Μπορείς να διαβάσεις γι’ αυτόν στην Wikipedia : Μαργαρίτης Σχοινάς

Στην συνέντευξη του τονίζει την ανάγκη απο-βρυξελλοποίησης της Ευρώπης που την επεξηγεί ως εξής: “Οι Βρυξέλλες είναι η γεωγραφική σύμφυση της Ευρώπης αλλά δεν πρέπει να βρυξελλοποιούμε την Ευρώπη. Θα ήταν ένα μεγάλο λάθος. Πρέπει να την πλησιάζουμε στην κοινωνία, να την βγάλουμε έξω από τους θεσμούς, να φέρουμε τις ιστορίες μας και τις επιτυχίες μας κοντά στους πολίτες, να ακούμε περισσότερο, να γίνεται ένας διάλογος με τις κοινωνικές δυνάμεις – τις ζώσες κοινωνικές δυνάμεις – την πραγματική οικονομία, τους κοινωνικούς εταίρους. Αυτό εννοώ ως “απο-βρυξελλοποίηση” και ίσως ο όρος να σοκάρει μερικούς, ειδικά όταν προέρχεται από κάποιον που πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του στις Βρυξέλλες, αλλά νομίζω ότι τώρα πια αυτό είναι μεγάλη προτεραιότητα”

Τι θέλει να πει λοιπόν ο ποιητής; Παιχνίδι με τις λέξεις μου μοιάζει. Ένα είδος ευχολογίου με αοριστολογίες και γενικότητες που δεν καταλήγουν πουθενά και δεν έχουν και κάτι συγκεκριμένο να πουν.

Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη

Διότι, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Ε.ΣΥ είναι  αυτοί που εκπροσωπούν το Έθνος των Ελλήνων και στην ουσία θα είναι το ίδιο το Έθνος των Ελλήνων εκεί. Η ώρα των Ελλήνων είναι ΤΩΡΑ!

Οι Ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ εργάζονται για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παντού στον πλανήτη.
Είναι και οι μόνοι που έχουν ορκιστεί να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας οπουδήποτε τους ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣBlog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters