Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..... ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ....


Νικόλαος Γεωργιάδης
"ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ GOLD TRADE - ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΧΥΤΕΥΣΗΣ ΡΑΒΔΩΝ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΧΘΕΝΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ....."

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.......
Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ "Ν.Π.Δ.Δ".......ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ....ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ.....ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ 74 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΕΙΑ...........ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΥΛΟ....ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......

ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ…ΜΕ ΑΜΦΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟΝ… ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!



516159-newego_LARGE_t_1101_53789592ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ… “ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ” ΤΟΥ…”ΘΕΟΥ” !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! Ο “ΘΕΟΣ” ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΘΕΟ” ΤΟΥΣ…
ΙΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
ΙΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ1
ΙΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ2
ΙΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ3
ΙΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ4

https://alfeiospotamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters