Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Σημαντική διάκριση για ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Πειραιώς

Η ομάδα του  αναδείχτηκε νικήτρια του ελληνικού σκέλους του φετινού CFA Institute Research Challenge, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση CFA (CFA Society Greece).


Η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στη Ζυρίχη, όπου στις 10-11 Απριλίου 2019 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό της περιοχής EMEA (Europe, Middle East and Africa), με απώτερο στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό που θα διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη, στις 25 Απριλίου 2019.

Το CFA Institute Research Challenge είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός Πανεπιστημίων στην «Ανάλυση Εταιρειών και Μετοχών» που διοργανώνεται από το CFA Institute σε συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις CFA, με στόχο την ανάλυση μιας εισηγμένης εταιρείας, με τον ίδιο τρόπο που αυτή προσεγγίζεται από επαγγελματίες αναλυτές.
Στον ελληνικό διαγωνισμό, για την φετινή χρονιά, συμμετείχαν οχτώ ομάδες από τα ακόλουθα οκτώ Πανεπιστήμια: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ALBA Graduate Business School, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πάντειον Πανεπιστήμιο και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Οι ομάδες των φοιτητών παρέδωσαν σε ειδικούς βαθμολογητές μια ανάλυση που αφορούσε την εταιρεία «Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ», με σύσταση αγοράς, πώλησης ή διακράτησης της μετοχής της, ενώ πραγματοποίησαν και αναλυτική παρουσίαση της πρότασής τους σε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες του χώρου των επενδύσεων και της χρηματοοικονομικής στην Ελλάδα.
Τη νικήτρια ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς απαρτίζουν οι κ.κ Χρήστος Γκιτέρσος, Μάκης Δραγάτσης, Μάρκος Ζώρζος, Κωνσταντίνος Μαμάης και Γιάννης Σταμάτης, με ακαδημαϊκούς υπεύθυνους της ομάδας τους κκ. Δημήτριο Κυριαζή και Εμμανουήλ Τσιριτάκη και μέντορα τον κ. Σταμάτη Δραζιώτη, CFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters