Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΚΚΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ!

Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο… τιμημένο κουκουέ και το… ομολογούμε: μένει αταλάντευτα σταθερό στην προδοτική του γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα, ικανοποιώντας έτσι τα μέγιστα τα υπερατλαντικά αφεντικά του!

Έτσι, ερώτηση στη βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές του, Θανάσης Παφίλης, Σταύρος Τάσσος και Λιάνα Κανέλλη – η οποία, μια φορά κι έναν καιρό παρίστανε την… πατριώτισσα, για τα «αντιδραστικά»,

«αλυτρωτικά» και «προσβλητικά απέναντι σε άλλους λαούς» συνθήματα που ακούγονται σε στρατόπεδα της χώρας, ως αντίδραση στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
Ποια είναι αυτά τα «αντιδραστικά», «αλυτρωτικά» και «προσβλητικά» συνθήματα; Τα εξής: «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά».
Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτούς που όπως είπε και ο πρώην Γραμματέας τους Γιάννης Κορδάτος, το 1926: «Το άκρον άωτον του παραλογισμού του ΚΚΕ ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας … Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού. Το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες…», απ’ αυτούς που έγραφαν στη φυλλάδα τους πως «εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» κι απ’ αυτούς που συνεργάστηκαν ακόμα και με τους Εγγλέζους αποικιοκράτες κατά του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος της ΕΟΚΑ στην Κύπρο!
Μια φορά προδότες – για πάντα προδότες! ΚΚΕ: η χαρά του λυσσασμένου ανθέλληνα Τραμπ, του ΝΑΤΟ και της CIA!

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters