Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πάτρα: Επίθεση στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα

Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της οργάνωσης του Σώρρα στην Πάτρα – Έγραψαν με μαύρη μπογιά υβριστικά συνθήματα

Επίθεση με μαύρη μπογιά πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με το patrastimes.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η επίθεση έγινε χθες, όταν άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην κεντρική πόρτα των γραφείων. Μετά την επίθεση, η Ελλήνων Συνέλευσης κατήγγειλε τον βανδαλισμό στην Ασφάλεια Πατρών. 

Για το ζήτημα, η «Ελλήνων Συνέλευσης» Πατρών εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 


Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/12/18 ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΘΝΗ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΤΑ “ΚΡΑΤΗ ΛΕΒΙΑΘΑΝ” ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ: ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ. ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΣΚΥΕΣ ΚΡΥΦΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. ΣΥΝΤΟΝΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΥΔΩΡ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters