Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο Αλβανός που παρίστανε τον αστυνομικό φρουρό του… Τσίπρα


Αποτέλεσμα εικόνας για Αλβανός που παρίστανε τον αστυνομικό φρουρό του… Τσίπρα
Ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς εμφανίζοντας ως πράκτορας της ΕΥΠ και μέλος της φρουράς του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν παρά ένας… ντελιβεράς...
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός της Τροχαίας φαίνεται ότι ενημέρωσε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με έναν άνδρα που εμφανίζεται ως μέλος της φρουράς του πρωθυπουργού στην λεωφόρο Κηφισίας. Ο τροχονόμος έδωσε περιγραφή του άνδρα και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τ.Α. Αμπελοκήπων. Όταν έκαναν έλεγχο στον άνδρα διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του ταυτότητα αστυνομικού, αλλά και ένα ψεύτικο πιστόλι.
Πολύ γρήγορα, όμως, διαπίστωσαν ότι η ταυτότητα του αστυνομικού που είχε μαζί του ανήκε σε άλλον αστυνομικό, ο οποίος είχε δηλώσει την απώλειά της το 2016. Άμεσα πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο Αλβανό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι το όνειρό του ήταν να υπηρετήσει στο σώμα, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες του με στολή αστυνομικού, πηλήκιο αστυνομικού, αλλά και τα κλειδιά από ένα πολυτελές τζιπ και ένα πολυτελές κάμπριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters