Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Εφόσον είναι νόμιμο να σκοτώσει κάποια ένα μωρό μέσα στην κοιλιά της ..η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάσει κάποια που σκοτώνει ένα μωρό που μόλις βγήκε από την κοιλιά. Μερικές βδομάδες δεν κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.
Να μην ξεχνάμε ότι οι «Διαφωτιστές» όπως ο γλυκούλης Obama έχουν νομιμοποιήσει τον βομβαρδισμό και τη δολοφονία ανθρώπων σε ξένο έδαφος με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα , έχουν νομιμοποιήσει απαγωγές και βασανιστήρια ανθρώπων (βλέπε Guantanamo) , εκτελέσεις ανθρώπων με νοητική υστέρηση και πρόσφατα ξεκίνησαν την ευθανασία ακόμα και σε νέους που απλά έχουν ψυχολογικά προβλήματα.
Το θέματα των αμβλώσεων της ευθανασίας ,της αποτέφρωσης των νεκρών, η gay ατζέντα , τα ναρκωτικά , ο γάμος 3-4 ανθρώπων μαζί , το ελεύθερο σεξ κλπ … επιλέχθηκαν ξεκάθαρα για να χτυπήσουν τους θρησκευτικούς θεσμούς κι όχι γιατί η ίδια Ελίτ που δολοφονεί εκατομμύρια παιδιά και ισοπεδώνει ολόκληρες χώρες για να τις ληστέψει … απέκτησε ξαφνικά ανθρωπιστικές ευαισθησίες και αγωνιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν προνόμια που μας δίνουν ή που μας τα αφαιρούν όποτε θέλουν…όπως είχε πει ο George Carlin.
https://grothia.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters