Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί και τα ΜΜΕ σιωπούν: 10 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν μέχρι το τέλος του χρόνου

Είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζετε ότι εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούν στην Υεμένη. 
Κι ενώ όλοι περιστασιακά ακούμε ή συζητάμε για το θέμα της πείνας, ωστόσο δεν θα αφιερώσουμε χρόνο για να εμβαθύνουμε ή να μάθουμε κάτι περισσότερο γι΄ αυτό.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι εκατομμύρια πολίτες στην Υεμένη αναμένεται να πεθαίνουν μέχρι το τέλος του έτους λόγω του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στη χώρα από τη συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι αγνοούν ακόμα και τώρα.

Η Σαουδική Αραβία, η οποία έχει εμπλακεί στον πόλεμο της Υεμένης από το 2015, προσπαθεί να εξαλείψει το κίνημα αντίστασης των ανταρτών και εξαπολύει επιδρομές σε καθημερινή σχεδόν βάση, με στόχο τους σιίτες αντάρτες Χούθι (Houthi), που πρόσκεινται στο Ιράν.
Η σύγκρουση στην Υεμένη μετατράπηκε σε πόλεμο πληρεξούσιου που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως «Νέο Ψυχρό Πόλεμο». 

O πόλεμος αυτός οδηγεί σε καταστροφική ανθρωπιστική κρίση.
Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση.
Οι πολλές αεροπορικές επιδρομές που έπληξαν την Υεμένη όχι μόνο σκότωσαν και τραυμάτισαν πολίτες, αλλά κατέστρεψαν ζωτικής σημασίας υποδομές όπως νοσοκομεία και εγκαταστάσεις αποχέτευσης, οδηγώντας στη χειρότερη επιδημία χολέρας που γνώρισε τα τελευταία 50 χρόνια.
Η οικονομική αστάθεια της Υεμένης οδήγησε εν μέρει στον εμφύλιο πόλεμο. Τώρα, μετά από δυόμιση χρόνια μάχης σε συνδυασμό με την καταστροφή αμέτρητων εργοστασίων, η οικονομία έχει καταρρεύσει. 
Με εκατομμύρια ανθρώπους εκτοπισμένους και χωρίς εργασία, η πείνα έχει καταλάβει τον πληθυσμό, δημιουργώντας ίσως τη χειρότερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον κόσμο.
Οι συνεχείς μάχες και οι αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν τις βασικές γέφυρες και ένα από τα σημαντικότερα θαλάσσια λιμάνια της Υεμένης, ενώ συνεχίζεται το ναυτικό εμπάργκο της Σαουδικής Αραβίας, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο το φαγητό ή οποιαδήποτε διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια να φτάσει στον πληθυσμό.
Ο επικεφαλής του γραφείου ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προέτρεψε τον στρατιωτικό συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος ελέγχει τα λιμάνια της Υεμένης, να επιταχύνει τις εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων που παρέχονται για να αποτρέψουν το θάνατο 10 εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Εκατομμύρια άνθρωποι, αυτή τη στιγμή πεινάνε και βρίσκονται λίγο πριν το θάνατο. 
Κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει. Το 90% των τροφίμων της Υεμένης βασίζεται στις εισαγωγές. 
Χωρίς εισαγωγές, δεν είναι σε θέση να τροφοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της.

Πέρα από αυτό όμως, φαίνεται για κάποιο λόγο ότι ο συνασπισμός στοχεύει στις περιοχές παραγωγής τροφίμων τους.
Πριν από λίγο καιρό ένα αγρόκτημα με μάγνκο βομβαρδίστηκε καταστρέφοντας τα πάντα.  
Ο λαός της Υεμένης υποφέρει και ο έλεγχος όσων βρίσκονται πίσω από αυτόν τον πόλεμο επιβάλλεται.







Πηγή, με πληροφορίες από awarenessact.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters