Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Εντοπίστηκαν στη Σελήνη τα Μέγαρα που Ανέφεραν οι Ορφικοί ότι Υπάρχουν εκεί (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η Σελήνη, το Φεγγάρι, ο μοναδικός δορυφόρος της Γης, είναι γεμάτος με πολλά μυστήρια και πάρα πολλές παράξενες δομές που μέσα από τους χάρτες του Google, μπορούν άνετα να αποδοθούν σε κτίρια.


Πολλά από αυτά βρίσκονται διάσπαρτα στην επιφάνεια της Σελήνης. Άραγε, πόσο σωστό ή λάθος είναι να τα χαρακτηρίσουμε ως κατασκευές από νοήμονα όντα;

Πόσο έξω μπορεί να πέφτουμε αν ισχυριστούμε ότι είναι αυτά που ανέφεραν στο μακρινό παρελθόν οι Ορφικοί ως «μέγαρα» ή «κατοικίες»;

Ωστόσο, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί πάνω, ή ό,τι κι αν έγινε κάποτε εκεί, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να σχηματίσετε την δική σας άποψη βλέποντας αυτές τις δομές, ακόμα και να περιηγηθείτε σε αυτές καθώς δίνονται οι συντεταγμένες κάθε δομής, μέσα στο ίδιο το οπτικό υλικό.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Newly Discovered Structures On The Moon Have Ufologists Up In Arms. (Moon Mysteries)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters