Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ...

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ! ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΚΙΟΣ! Έλλη Ταγκαλίδου ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ..

ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΗΛΑΔΗ ,ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ..ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ..

ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ..

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΚΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΣΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .....
ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ...

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..  Η ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΥΜΑ .
ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ..
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΗΣ ..
Η ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ..  ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ... ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΚΙΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ

..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ....ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ

...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΚΙΟ ...ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..

ΕΥΓΕ .. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ..

ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ..ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ "Η ΘΑΝΑΤΟΣ ....

ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ




https://www.youtube.com/watch?v=PbzTaYWhAxQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters