Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

Βασιλειάδης Δημήτριος
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ;


ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ 19 ΑΥΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

(ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΝΟΗΣΤΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

=====================

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


        


https://www.e-synews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters