Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Πού είναι ο λαός που είδε τον Τσίπρα στα καμμένα;


Τον λαό που συνάντησε ο Τσίπρας στην, άκρως προστατευμένη, επίσκεψή του στο Μάτι αναζητούν πλέον όλοι μετά και την ανακοίνωσή του Μεγάρου Μαξίμου, σύμφωνα με την οποία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με πολίτες στις πληγείσες περιοχές.

Εν κρυπτώ, με δική του κάμερα  ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε «σαν τον κλέφτη» στην περιοχή και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα πλάνα που μαγνητοσκοπημένα για λόγους ασφαλείας μεταδόθηκαν, συνάντησε έναν πολίτη. Έναν.
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου και άνδρες της ασφάλειας. Εκτός φυσικά από τους πυροσβέστες και τους μηχανικούς που εκ του ρόλου τους υποχρεούνται να βρίσκονται εκεί.

Η νέα παράσταση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε οργή. Στα social media τα σχόλια δεν είναι απλώς αρνητικά και ειρωνικά. Δείχνουν την αγανάκτηση του κόσμου για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και για όσα ακολούθησαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας κρύφτηκε στην κυριολεξία. Δεν τόλμησε να συναντήσει πολίτες που έχασαν φίλους συγγενείς και περιουσίες. Καμία φωτογραφία κανένα πλάνο δεν δείχνει πολίτες από τις πληγείσες περιοχές να συνομιλούν με τον Πρωθυπουργό.

Η νέα στημένη παράσταση εκθέτει περαιτέρω το ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα πολύ δε περισσότερο τη στιγμή που επέλεξε να μεταβεί στην περιοχή όπου τουλάχιστον 88 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους διότι η πολιτεία δεν προσέφερε την προστασία που οφείλει και να συνομιλήσει με πυροσβέστες εθελοντές και μηχανικούς στους οποίους απευθύνθηκε με ερωτήματα για το πόσες ώρες βρίσκονται εκεί

Και ενώ ακόμη και τα στημένα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα οποία καταγράφηκαν στην  κάμερα που τον συνόδευε χωρίς παρουσία δημοσιογράφου, αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες ότι ο Πρωθυπουργός κρύφτηκε από τους πολίτες ο ίδιος στο λογαριασμό του στο twitter αναφέρει:

«Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης». 






    
Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.


   
Τα όσα ακολούθησαν σε μορφή σχολίων στην ίδια την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα αλλά και στο ελληνικό twitter είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί σε βάρος του πρωθυπουργού.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters